e-Systems Advanced Information Systems LTD       Τηλ: 216 900 3100, Fax: 211 800 4074, e-mail: info@e-systems.gr

 
 


Ανακοινώσεις

 


 

Στη στήλη αυτή θα βρείτε μόνιμες και έκτακτες ανακοινώσεις της E-SYSTEMS, σχετικά με τα προϊόντα της και σημαντικά γεγονότα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε  επικοινωνήστε μαζί μας. 

BCS

 

Η E-SYSTEMS Χορηγός του πρώτου Συνεδρίου του BCS στην Ελλάδα !

Η E-SYSTEMS, με χαρά ανακοινώνει ότι είναι Χορηγός του πρώτου Συνεδρίου Πληροφορικής, που θα οργανώσει το Hellenic Section του British Computer Society.

Το Συνέδριο θα καλύψει σημαντικά θέματα του χώρου της Πληροφορικής, που ενδιαφέρουν όλες τις μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς, όπως το ITIL και το ISO 20000, με ομιλίες Ελλήνων και Άγγλων Στελεχών του BCS.

Η E-SYSTEMS θα δημοσιεύσει το πρόγραμμα του Συνεδρίου, μόλις αυτό ανακοινωθεί και θα αποστείλει προσκλήσεις σε όλους τους Πελάτες και Συνεργάτες της.

Το British Computer Society είναι ο πρώτος παγκοσμίως ιδρυθέντας επίσημος επιστημονικός φορέας Πληροφορικής και παραμένει σταθερά ο κορυφαίος - ηγετικός φορέας στον χώρο της Πληροφορικής. Το BCS είναι το επίσημο κρατικό Επιμελητήριο Πληροφορικής της Μεγάλης Βρετανίας. Ο ρόλος του BCS είναι να θέτει τα standards στον χώρο της Πληροφορικής. To motto του BCS είναι: "It's about setting standards".

Το 2006, κατόπιν σχετικής άδειας του BCS, ιδρύθηκε επίσημα στην Ελλάδα το Ελληνικό Τμήμα του BCS, το BCS Hellenic Section.

Το BCS Hellenic Section, είναι ένας Επιστημονικός φορέας, με στόχο την προώθηση της Επιστήμης της Πληροφορικής στην Ελλάδα και την εφαρμογή των περίφημων IT Professional Practices και IT Professional Code of Conduct του BCS.

Στέλεχος της E-SYSTEMS, είναι μέλος του BCS και ιδρυτικό μέλος του BCS Hellenic Section. H E-SYSTEMS στηρίζει ενεργά αυτήν την προσπάθεια και θα σας ενημερώνει για τις σχετικές δραστηριότητες.
 


 

Προσφορά απόσυρσης του παλιού σας Fax Server !

H E-SYSTEMS προχώρησε σε ειδική συμφωνία με την AVM, κατασκευάστρια εταιρία του συστήματος GlobalComServer, προκειμένου να προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις, έως και 50%, σε ελληνικές εταιρίες που θα αποσύρουν το παλιό τους σύστημα Fax Server, για να εγκαταστήσουν το κορυφαίο σύστημα AVM GlobalComServer.

Στην πρωτοβουλία αυτή, μας ώθησαν μία σειρά από διαπιστώσεις:

Αρκετοί Πελάτες μας έχουν ήδη αποσύρει άλλα συστήματα Fax Server και τα έχουν αντικαταστήσει με το προϊόν μας AVM GlobalComServer, με δική τους πρωτοβουλία και μάλιστα πριν την εκπτωτική προσφορά μας για απόσυρση. Οι Πελάτες μας αυτοί μας μεταφέρουν ότι αντιμετώπιζαν πολλά και ανυπέρβλητα προβλήματα με τα παλιά τους συστήματα Fax Server και επέλεξαν να τα αντικαταστήσουν με το σύστημα AVM GlobalComServer, το οποίο είναι το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Fax Server και φημίζεται για την παντελή έλλειψη προβλημάτων.

Το ετήσιο κόστος συντήρησης των υφιστάμενων συστημάτων fax server, είναι σε πολλές περιπτώσεις πολλαπλάσιο του ετήσιου κόστους συντήρησης του συστήματος AVM GlobalComServer. Έτσι προκύπτει πρόσθετο οικονομικό όφελος για τις εταιρίες, που μαζί με το οικονομικό όφελος της μεγάλης έκπτωσης λόγω απόσυρσης και την δυνατότητα της επαναχρησιμοποίησης του υφιστάμενου εξοπλισμού τους (Windows Server, κάρτες fax, κλπ), συμβάλει στην άμεση απόσβεση του κόστους αντικατάστασης ενός παλιού συστήματος Fax Server, με το κορυφαίο σύστημα AVM GlobalComServer.

Τέλος πολλά από τα συστήματα Fax Server, που λειτουργούν σε ελληνικές εταιρίες, εγκαταστάθηκαν πριν από 5, ή και περισσότερα, χρόνια, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα τεχνολογικά παρωχημένα (π.χ. τρέχουν σε Windows NT 4, δεν συνεργάζονται με Exchange 2003, λειτουργούν με κάρτες ISA, αδυνατούν να καλύψουν άλλες μεθόδους επικοινωνίας, όπως SMS, δεν είναι πιστοποιημένα, δεν συνεργάζονται με άλλα συστήματα, όπως το SAP R/3, δεν υποστηρίζουν νέες τεχνολογίες, όπως clustering, .NET API, web services, κλπ).

Η απρόσκοπτη αποστολή και λήψη των fax μίας επιχείρησης, είναι σήμερα πρωταρχικής σημασίας για την λειτουργία της. Επομένως, καμία εταιρία δεν δέχεται να κάνει συμβιβασμούς στην απρoβλημάτιστη λειτουργία ενός συστήματος Fax Server.

Τώρα λοιπόν σας προσφέρεται μία μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Fax Server, AVM GlobalComServer, σε τιμή απόσυρσης, με έκπτωση έως 50%!

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας αποστείλουμε άμεσα την δική σας προσφορά απόσυρσης. 

Αναβάθμιση firmware συστήματος CM-2.

Ορισμένοι Πελάτες μας, επιχείρησαν να αναβαθμίσουν μόνοι τους το firmware του συστήματος CM-2 και των περιφερειακών του, κάνοντας download διαφορετικό - ακατάλληλο version του firmware από το site της κατασκευάστριας εταιρίας στην Αμερική.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καταστήσουν μη λειτουργικά τα συστήματά τους. Η E-SYSTEMS, διατηρώντας το γνωστό σε όλους τους Πελάτες της υψηλότατο επίπεδο εξυπηρέτησης, αντικατέστησε τις παραπάνω συσκευές με καινούργιες δωρεάν.

Η E-SYSTEMS ανακοινώνει ότι το σύστημα CM-2 και τα περιφερειακά του, που διαθέτει στην Ελλάδα, περιέχουν ειδικό ευρωπαϊκό firmware, το οποίο καλύπτει τις ευρωπαϊκές - ελληνικές προδιαγραφές (ρεύμα 220 Volt - 50 Hz, θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου, σύστημα video PAL, κλπ).

Το firmware αυτό τοποθετείται στην Ευρώπη και δεν είναι διαθέσιμο για download από το site της κατασκευάστριας εταιρίας στην Αμερική. Εάν κριθεί απαραίτητo να γίνει οποιαδήποτε αναβάθμισή του, τότε η E-SYSTEMS θα διαθέσει δωρεάν το νέο firmware, σε όλους τους Πελάτες της που είναι σε καθεστώς εγγύησης ή  συντήρησης.

Για τους παραπάνω λόγους, η αναβάθμιση του firmware των συσκευών CM-2 και των περιφερειακών τους, θα πρέπει να γίνεται μόνο μέσω της E-SYSTEMS.

Σημειώνεται ότι μόνο οι συσκευές CM-2 και τα περιφερειακά τους που διατίθενται από την E-SYSTEMS, είναι κατάλληλα για την Ελλάδα.


 


Νέα  -  Φεβρουάριος 2008

 

Κάθε μήνα επιλέγουμε ορισμένα success story μας, ή σημαντικές ειδήσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας και σας τα παρουσιάζουμε.

Κάντε κλικ στην είδηση που σας ενδιαφέρει, για να δείτε περισσότερες πληροφορίες, ή κατεβείτε παρακάτω στην σελίδα, για να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις αναλυτικά.

 Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στον όμιλο Τράπεζας Πειραιώς

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στο Best Western Hotel Fenix

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε σε κορυφαίο Ελληνικό Τραπεζικό Οργανισμό

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στον όμιλο Vodafone

Η SyNET AEBE μεταπωλητής των προϊόντων μας SwiftBase CM

Η E-SYSTEMS στηρίζει το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία

Το προϊόν μας SwiftBase CM προβάλλεται στο περιοδικό RAM του Φεβρουαρίου 2008

Συνεχίζονται μέχρι 29/2 οι μεγάλες εκπτώσεις έως 40% στα συστήματα SwiftBase CM !

 

Συνεχίζονται μέχρι 29/2/2008 οι μεγάλες εκπτώσεις έως 40% (!)
στα συστήματα SwiftBase CM
  Φεβρουάριος 2008

Η E-SYSTEMS παρατείνει τις σημαντικές εκπτώσεις, έως 40%, στα συστήματα SwiftBase CM, μέχρι τις 29/2/2008.

Ήδη αρκετοί Πελάτες μας έχουν εκμεταλλευτεί την καταπληκτική αυτή προσφορά, που ισχύει από 15/1/2008. Μέσω της παράτασης, θα δοθεί η ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους Πελάτες μας να διασφαλίσουν τα computer rooms τους και τον εξοπλισμό τους, σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να διαβάσετε στην αρχική σχετική ανακοίνωση του Ιανουαρίου, κάνοντας κλικ εδώ.

    

Το προϊόν μας SwiftBase CM
στο περιοδικό RAM
του Φεβρουαρίου 2008Φεβρουάριος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM προβάλλεται στην σελίδα 167 του τεύχους Φεβρουαρίου 2008, του έγκριτου περιοδικού Πληροφορικής "RAM", του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
SwiftBase CM

Το σύστημα Computer Room Monitoring and Alert, SwiftBase CM, είναι ένα τόσο χρήσιμο και καταπληκτικό προϊόν, που αρκεί να πληροφορηθεί κάποιος Υπεύθυνος Πληροφορικής την ύπαρξή του, για να το προμηθευτεί άμεσα, εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητές του.

Για το λόγο αυτό, η
E-SYSTEMS, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SwiftBase στην Ελλάδα, προβαίνει συνεχώς σε ολοκληρωμένες ενέργειες και προγράμματα διαφήμισης και προβολής των προϊόντων SwiftBase CM, με στόχο την ενημέρωση των Υπεύθυνων Πληροφορικής σχετικά με το αξιόλογο αυτό προϊόν. Στα πλαίσια αυτά, η E-SYSTEMS, προβάλει το προϊόν SwiftBase CM, σε όλα τα τεύχη του έτους 2008, του έγκριτου περιοδικού κύρους του χώρου της Πληροφορικής RAM, του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την Google για την προβολή του προϊόντος SwiftBase CM στο Internet, μέσω του Google Search.

Ελπίζουμε ότι με τον τρόπο αυτό, θα βοηθήσουμε ακόμα περισσότερες εταιρίες και οργανισμούς, να διασφαλίσουν τα συστήματα Πληροφορικής τους, τα μηχανογραφικά κέντρα τους, τον σημαντικό και ευαίσθητο εξοπλισμό τους και κατ' επέκταση την απρόσκοπτη λειτουργία τους, με το κορυφαίο γι αυτόν τον σκοπό σύστημα στον κόσμο, το SwiftBase CM. Ήδη
οι μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες και Οργανισμοί, είναι Πελάτες μας.

   

Η E-SYSTEMS στηρίζει το

Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία

 

Φεβρουάριος 2008

Στα πλαίσια μιας σειράς Πολιτισμικών και Κοινωνικών Ενεργειών για την Επέτειο των 150 χρόνων από την ίδρυση της Πρώτης Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής (Νοσοκομείο Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ») έχει δημιουργηθεί το 1ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ (προϊόν Γνώσης, Πολιτισμού και Ιστορίας), με σκοπό να γνωστοποιηθούν τα 150 χρόνια προσφοράς και εξέλιξης της Παιδιατρικής στην Ελλάδα καθώς και να υποστηριχθεί οικονομικά το Επιστημονικό Έργο της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής.H E-SYSTEMS γίνεται αρωγός στην προσπάθεια αυτή για την ιατρική μέριμνα των παιδιών, προσθέτοντας έτσι ένα μικρό λιθαράκι σε ένα τόσο πολύτιμο, σημαντικό και πολύμορφο έργο, όπως είναι το Αύριο της Παιδιατρικής
.

   

Η SyNET AEBE μεταπωλητής των προϊόντων μας
SwiftBase CM

 

Φεβρουάριος 2008

Η SyNET AEBE γίνεται μεταπωλητής των προϊόντων μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Η εταιρεία SyNET ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1994 και αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον πρωτοποριακές εταιρείες παροχής υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Ο επιχειρηματικός στόχος της SyNET είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών της ώστε αυτοί να μη χρειάζεται ν΄ αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες σε διαφορετικές πηγές. Αυτό επιτυγχάνεται με το εύρος και την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας μέσω ενός καινοτομικού, άρτια εκπαιδευμένου και ιδιαίτερα ευέλικτου οργανισμού που λειτουργεί με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη.

Η συνεργασία της SyNET με την εταιρία μας, για την μεταπώληση και εγκατάσταση των προϊόντων μας SwiftBase CM, αποτελεί ιδιαίτερη αναγνώριση για το κορυφαίο επίπεδο των προϊόντων μας. 

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:

SyNET AEBE
Αγ. Ελεούσας 118Β, Μαρούσι
Αρμόδιος:  κ. Αμαξόπουλος
Τηλ: 210 61 29 500
Email: samax@synet.com.gr

Η πρώτη πώληση προϊόντων μας από την SyNET, αφορά την εγκατάσταση του συστήματός μας SwiftBase CM-2 στον όμιλo VODAFONE. Δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση.

H E-SYSTEMS διαθέτει εκτενές δίκτυο κορυφαίων Μεταπωλητών των προϊόντων της, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Δείτε εδώ ολόκληρο το δίκτυο των Μεταπωλητών μας.

 

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε
στον όμιλο
VodafoneΦεβρουάριος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στην Πάπιστας Α.Ε.

PapistasVodafone
Vodafone


Αντικείμενο της εταιρίας είναι η λιανική πώληση υπηρεσιών και προϊόντων τηλεπικοινωνιών, μέσα από την αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας που έχει συνάψει με τη Vodafone. Η Vodafone έχει επενδύσει στην Πάπιστας Α.Ε., συμμετέχοντας με αξιόλογο ποσοστό στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας. Η Πάπιστας Α.Ε. διαθέτει σήμερα ένα ευρύ και άρτια οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων λιανικής Vodafone που μεταφράζεται σε ένα σημαντικό ποσοστό της αλυσίδας των καταστημάτων Vodafone στην Ελλάδα.

To σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της Πάπιστας Α.Ε., όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω web browser και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς, μέσω του μεταπωλητή μας SyNET.

 

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε σε

Κορυφαίο Ελληνικό Τραπεζικό ΟργανισμόΦεβρουάριος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε σε κορυφαίο Ελληνικό Τραπεζικό Οργανισμό.

Bank


Πρόκειται για έναν από τους αρχαιότερους Τραπεζικούς Οργανισμούς της χώρας μας, ο οποίος σήμερα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα σημείων εξυπηρέτησης σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο Τραπεζικός Οργανισμός, προμηθεύτηκε μία σειρά συστημάτων SwiftBase CM-Power, μέσω των οποίων διασφάλισε την ομαλή λειτουργία του computer room και του dealing room της Τράπεζας.

Tα συστήματα SwiftBase CM-Power ελέγχουν συνεχώς μία σειρά από συνθήκες,
στο computer room και στο dealing room της Τράπεζας. όπως θερμοκρασία σε πλήθος σημείων, υγρασία σε πλήθος σημείων, ροή αέρα σε πλήθος σημείων, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, διαρροή υγρών σε πλήθος σημείων, πρόσβαση σε πλήθος σημείων, τάση ηλεκτρικού ρεύματος, μέγιστη τάση ρεύματος, ένταση ρεύματος, μέγιστη ένταση ρεύματος, ισχύ, ισχύ RMS, ποιότητα ηλεκτρικού ρεύματος και ειδοποιούν αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στα συστήματα μέσω web browser και να δουν όλες τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Τα συστήματα SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκαν επιτυχώς, από το προσωπικό της Διεύθυνσης Πληροφορικής της Τράπεζας. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται με την συγκατάθεση της Τράπεζας.

 

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στo

Best Western Hotel FenixΦεβρουάριος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στo Best Western Hotel Fenix.

FenixFenix

Fenix
Fenix

Το Best Western Hotel Fenix βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην κοσμοπολίτικη παραθαλάσσια περιοχή της Γλυφάδας, απέχει 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και 24 χλμ από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το ξενοδοχείο διαθέτει 133 άνετα και πολυτελή δωμάτια με θέα στον Σαρωνικό, στο γκολφ Γλυφάδας ή στην πισίνα. Το καθένα από αυτά χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια και υψηλή αισθητική.

To σύστημα SwiftBase CM-Power ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room του Best Western Hotel Fenix, όπως θερμοκρασία σε πλήθος σημείων, υγρασία, ροή αέρα σε πλήθος σημείων, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, διαρροή υγρών, τάση ηλεκτρικού ρεύματος, μέγιστη τάση ρεύματος, ένταση ρεύματος, μέγιστη ένταση ρεύματος, ισχύ, ισχύ RMS, ποιότητα ηλεκτρικού ρεύματος και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω web browser και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς, από το προσωπικό Πληροφορικής του Best Western Hotel Fenix.

 

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στoν

Όμιλο Τράπεζας ΠειραιώςΦεβρουάριος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στην Πειραιώς Direct Services Α.Ε. του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς.

PiraeusBankPDS

PiraeusBank

O Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς και δραστήριους της ελληνικής οικονομίας. Η Τράπεζα Πειραιώς ιδρύθηκε το 1916. Στο τέλος του 2007, ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς διέθετε ένα δίκτυο 744 καταστημάτων (320 στην Ελλάδα και 424 στο εξωτερικό) και απασχολούσε 12.357 άτομα, με ίδια κεφάλαια €3.310.000.000.

Η Πειραιώς Direct Services ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2000 με κύριο αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών call center στην Tράπεζα και στις εταιρείες του Ομίλου Πειραιώς και ευρύτερα σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς με αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου, fax και internet. Αντικείμενο εργασιών της εταιρείας είναι η παροχή υπηρεσιών υποδοχής και πραγματοποίησης κλήσεων-sms-email σε πελάτες ή υποψήφιους πελάτες για λογαριασμό του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, καθώς και η υποστήριξη των πελατών για όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (help desk). Επίσης, η εταιρεία εξυπηρετεί την πελατεία με τη διενέργεια τραπεζικών συναλλαγών και εκτέλεση εντολών, αλλά και προωθεί προϊόντα και υπηρεσίες άμεσα μέσω τηλεφωνικών πωλήσεων (marketing & direct sales). Στο τέλος Ιουνίου 2007 η εταιρεία απασχολούσε 361 εργαζόμενους, ενώ το ενεργητικό της ανήλθε σε €2,4 εκατ.

Η Πειραιώς Direct Services, προμηθεύτηκε μία σειρά τεσσάρων συστημάτων SwiftBase CM-2, μέσω των οποίων διασφάλισε την ομαλή λειτουργία των computer rooms της.

Tα συστήματα SwiftBase CM-2 ελέγχουν συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στα computer rooms της Πειραιώς Direct Services, όπως θερμοκρασία σε πλήθος σημείων, υγρασία σε πλήθος σημείων, ροή αέρα σε πλήθος σημείων, ένταση ήχων, στάθμη φωτός και ειδοποιούν αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω web browser και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές, καθώς και ζωντανή εικόνα του χώρου, μέσω κάμερας του συστήματος.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς, από το προσωπικό της Δ/νσης Πληροφορικής της Πειραιώς Direct Services. < <  Προηγούμενοι μήνες . . .                                      Επόμενοι μήνες . . .   > >