e-Systems Advanced Information Systems LTD       Τηλ: 216 900 3100, Fax: 211 800 4074, e-mail: info@e-systems.gr

 
 


Ανακοινώσεις

 


 

Στη στήλη αυτή θα βρείτε μόνιμες και έκτακτες ανακοινώσεις της E-SYSTEMS, σχετικά με τα προϊόντα της και σημαντικά γεγονότα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε  επικοινωνήστε μαζί μας. 

BCS

 

Η E-SYSTEMS Χορηγός του πρώτου Συνεδρίου του BCS στην Ελλάδα !

Η E-SYSTEMS, με χαρά ανακοινώνει ότι είναι Χορηγός του πρώτου Συνεδρίου Πληροφορικής, που θα οργανώσει το Hellenic Section του British Computer Society.

Το Συνέδριο θα καλύψει σημαντικά θέματα του χώρου της Πληροφορικής, που ενδιαφέρουν όλες τις μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς, όπως το ITIL και το ISO 20000, με ομιλίες Ελλήνων και Άγγλων Στελεχών του BCS.

Η E-SYSTEMS θα δημοσιεύσει το πρόγραμμα του Συνεδρίου, μόλις αυτό ανακοινωθεί και θα αποστείλει προσκλήσεις σε όλους τους Πελάτες και Συνεργάτες της.

Διαβάστε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων του BCS.

 


 

Προσφορά απόσυρσης του παλιού σας Fax Server !

H E-SYSTEMS προχώρησε σε ειδική συμφωνία με την AVM, κατασκευάστρια εταιρία του συστήματος GlobalComServer, προκειμένου να προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις, έως και 50%, σε ελληνικές εταιρίες που θα αποσύρουν το παλιό τους σύστημα Fax Server, για να εγκαταστήσουν το κορυφαίο σύστημα AVM GlobalComServer.

Στην πρωτοβουλία αυτή, μας ώθησαν μία σειρά από διαπιστώσεις:

Αρκετοί Πελάτες μας έχουν ήδη αποσύρει άλλα συστήματα Fax Server και τα έχουν αντικαταστήσει με το προϊόν μας AVM GlobalComServer, με δική τους πρωτοβουλία και μάλιστα πριν την εκπτωτική προσφορά μας για απόσυρση. Οι Πελάτες μας αυτοί μας μεταφέρουν ότι αντιμετώπιζαν πολλά και ανυπέρβλητα προβλήματα με τα παλιά τους συστήματα Fax Server και επέλεξαν να τα αντικαταστήσουν με το σύστημα AVM GlobalComServer, το οποίο είναι το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Fax Server και φημίζεται για την παντελή έλλειψη προβλημάτων.

Το ετήσιο κόστος συντήρησης των υφιστάμενων συστημάτων fax server, είναι σε πολλές περιπτώσεις πολλαπλάσιο του ετήσιου κόστους συντήρησης του συστήματος AVM GlobalComServer. Έτσι προκύπτει πρόσθετο οικονομικό όφελος για τις εταιρίες, που μαζί με το οικονομικό όφελος της μεγάλης έκπτωσης λόγω απόσυρσης και την δυνατότητα της επαναχρησιμοποίησης του υφιστάμενου εξοπλισμού τους (Windows Server, κάρτες fax, κλπ), συμβάλει στην άμεση απόσβεση του κόστους αντικατάστασης ενός παλιού συστήματος Fax Server, με το κορυφαίο σύστημα AVM GlobalComServer.

Τέλος πολλά από τα συστήματα Fax Server, που λειτουργούν σε ελληνικές εταιρίες, εγκαταστάθηκαν πριν από 5, ή και περισσότερα, χρόνια, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα τεχνολογικά παρωχημένα (π.χ. τρέχουν σε Windows NT 4, δεν συνεργάζονται με Exchange 2003, λειτουργούν με κάρτες ISA, αδυνατούν να καλύψουν άλλες μεθόδους επικοινωνίας, όπως SMS, δεν είναι πιστοποιημένα, δεν συνεργάζονται με άλλα συστήματα, όπως το SAP R/3, δεν υποστηρίζουν νέες τεχνολογίες, όπως clustering, .NET API, web services, κλπ).

Η απρόσκοπτη αποστολή και λήψη των fax μίας επιχείρησης, είναι σήμερα πρωταρχικής σημασίας για την λειτουργία της. Επομένως, καμία εταιρία δεν δέχεται να κάνει συμβιβασμούς στην απρoβλημάτιστη λειτουργία ενός συστήματος Fax Server.

Τώρα λοιπόν σας προσφέρεται μία μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Fax Server, AVM GlobalComServer, σε τιμή απόσυρσης, με έκπτωση έως 50%!

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας αποστείλουμε άμεσα την δική σας προσφορά απόσυρσης. 

BCS

 

British Computer Society (BCS):
Εορτασμός 50 χρόνων.

Το British Computer Society (BCS) εορτάζει φέτος τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του, πραγματοποιώντας σειρά σημαντικών εκδηλώσεων στο Λονδίνο, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες.

Το British Computer Society είναι ο πρώτος παγκοσμίως ιδρυθέντας επίσημος επιστημονικός φορέας Πληροφορικής και παραμένει σταθερά ο κορυφαίος - ηγετικός φορέας στον χώρο της Πληροφορικής. Το BCS είναι το επίσημο κρατικό Επιμελητήριο Πληροφορικής της Μεγάλης Βρετανίας. Ο ρόλος του BCS είναι να θέτει τα standards στον χώρο της Πληροφορικής. To motto του BCS είναι: "It's about setting standards".

Το 2006, κατόπιν σχετικής άδειας του BCS, ιδρύθηκε επίσημα στην Ελλάδα το Ελληνικό Τμήμα του BCS, το BCS Hellenic Section.

Το BCS Hellenic Section, είναι ένας Επιστημονικός φορέας, με στόχο την προώθηση της Επιστήμης της Πληροφορικής στην Ελλάδα και την εφαρμογή των περίφημων IT Professional Practices και IT Professional Code of Conduct του BCS.

Στέλεχος της E-SYSTEMS, είναι μέλος του BCS και ιδρυτικό μέλος του BCS Hellenic Section. H E-SYSTEMS στηρίζει ενεργά αυτήν την προσπάθεια και θα σας ενημερώνει για τις σχετικές δραστηριότητες. 

Αναβάθμιση firmware συστήματος CM-2.

Ορισμένοι Πελάτες μας, επιχείρησαν να αναβαθμίσουν μόνοι τους το firmware του συστήματος CM-2 και των περιφερειακών του, κάνοντας download διαφορετικό - ακατάλληλο version του firmware από το site της κατασκευάστριας εταιρίας στην Αμερική.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καταστήσουν μη λειτουργικά τα συστήματά τους. Η E-SYSTEMS, διατηρώντας το γνωστό σε όλους τους Πελάτες της υψηλότατο επίπεδο εξυπηρέτησης, αντικατέστησε τις παραπάνω συσκευές με καινούργιες δωρεάν.

Η E-SYSTEMS ανακοινώνει ότι το σύστημα CM-2 και τα περιφερειακά του, που διαθέτει στην Ελλάδα, περιέχουν ειδικό ευρωπαϊκό firmware, το οποίο καλύπτει τις ευρωπαϊκές - ελληνικές προδιαγραφές (ρεύμα 220 Volt - 50 Hz, θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου, σύστημα video PAL, κλπ).

Το firmware αυτό τοποθετείται στην Ευρώπη και δεν είναι διαθέσιμο για download από το site της κατασκευάστριας εταιρίας στην Αμερική. Εάν κριθεί απαραίτητo να γίνει οποιαδήποτε αναβάθμισή του, τότε η E-SYSTEMS θα διαθέσει δωρεάν το νέο firmware, σε όλους τους Πελάτες της που είναι σε καθεστώς εγγύησης ή  συντήρησης.

Για τους παραπάνω λόγους, η αναβάθμιση του firmware των συσκευών CM-2 και των περιφερειακών τους, θα πρέπει να γίνεται μόνο μέσω της E-SYSTEMS.

Σημειώνεται ότι μόνο οι συσκευές CM-2 και τα περιφερειακά τους που διατίθενται από την E-SYSTEMS, είναι κατάλληλα για την Ελλάδα.
Νέα  -  Ιανουάριος 2008

 

Κάθε μήνα επιλέγουμε ορισμένα success story μας, ή σημαντικές ειδήσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας και σας τα παρουσιάζουμε.

Κάντε κλικ στην είδηση που σας ενδιαφέρει, για να δείτε περισσότερες πληροφορίες, ή κατεβείτε παρακάτω στην σελίδα, για να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις αναλυτικά.

 Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ)

20ήμερο μεγάλων εκπτώσεων έως 40%, στα συστήματα SwiftBase CM !

Το προϊόν μας SwiftBase CM προβάλλεται στο περιοδικό RAM του Ιανουαρίου 2008

H E-SYSTEMS ανακοινώνει αύξηση των πωλήσεων κατά 360% το έτος 2007 !

H E-SYSTEMS ανακοινώνει την
αύξηση των πωλήσεών της κατά 360%
το έτος 2007 !Ιανουάριος 2008

Η E-SYSTEMS βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αύξηση κατά 360% των πωλήσεών της, το έτος 2007, σε σχέση με το έτος 2006.

E-SYSTEMS

Το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα, οφείλεται σε ένα πλήθος θετικών παραγόντων, όπως τα νέα μας κορυφαία προϊόντα, τους άξιους Συνεργάτες μας και κυρίως τους Πελάτες μας.

Η E-SYSTEMS, ευχαριστεί όσους την οδήγησαν σε αυτήν την ανοδική πορεία και τους διαβεβαιώνει ότι σταθερή και κυρίαρχη αξία της, είναι η διάθεση άριστων προϊόντων και η παροχή υποδειγματικής εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, το έτος 2007 η E-SYSTEMS έθεσε ισχυρά θεμέλια, διασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις και ολοκληρώνοντας τις υποδομές, ώστε η ανοδική αυτή πορεία να συνεχιστεί και το 2008. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι η E-SYSTEMS στηρίζει την ανάπτυξή της αποκλειστικά σε ίδια κεφάλαια, έχοντας μηδενικό τραπεζικό δανεισμό και μηδενικά ξένα κεφάλαια - κάτι εξαιρετικά σπάνιο για την Ελληνική Αγορά Πληροφορικής - εξασφαλίζοντας έτσι την δυνατότητα υψηλών εκπτώσεων στις τιμές πώλησης των προϊόντων της στους Πελάτες της.

    

Το προϊόν μας SwiftBase CM
προβάλλεται στο περιοδικό
RAM
του Ιανουαρίου 2008Ιανουάριος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM προβάλλεται στην σελίδα 225 του τεύχους Ιανουαρίου 2008, του έγκριτου περιοδικού Πληροφορικής "RAM", του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

RAM


SwiftBase CM Ad RAM

Το σύστημα Computer Room Monitoring and Alert, SwiftBase CM, είναι ένα τόσο χρήσιμο και καταπληκτικό προϊόν, που αρκεί να πληροφορηθεί κάποιος Υπεύθυνος Πληροφορικής την ύπαρξή του, για να το προμηθευτεί άμεσα, εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητές του.

Για το λόγο αυτό, η
E-SYSTEMS, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SwiftBase στην Ελλάδα, προβαίνει συνεχώς σε ολοκληρωμένες ενέργειες και προγράμματα διαφήμισης και προβολής των προϊόντων SwiftBase CM, με στόχο την ενημέρωση των Υπεύθυνων Πληροφορικής σχετικά με το αξιόλογο αυτό προϊόν. Στα πλαίσια αυτά, η E-SYSTEMS, προβάλει το προϊόν SwiftBase CM, σε όλα τα τεύχη του έτους 2008, του έγκριτου περιοδικού κύρους του χώρου της Πληροφορικής RAM, του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την Google για την προβολή του προϊόντος SwiftBase CM στο Internet, μέσω του Google Search.

Ελπίζουμε ότι με τον τρόπο αυτό, θα βοηθήσουμε ακόμα περισσότερες εταιρίες και οργανισμούς, να διασφαλίσουν τα συστήματα Πληροφορικής τους, τα μηχανογραφικά κέντρα τους, τον σημαντικό και ευαίσθητο εξοπλισμό τους και κατ' επέκταση την απρόσκοπτη λειτουργία τους, με το κορυφαίο γι αυτόν τον σκοπό σύστημα στον κόσμο, το SwiftBase CM. Ήδη
οι μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες και Οργανισμοί, είναι Πελάτες μας.

20ήμερο μεγάλων εκπτώσεων έως 40% (!)
στα συστήματα SwiftBase CM
Ιανουάριος 2008

Η E-SYSTEMS, στα πλαίσια της έναρξης της επίσημης περιόδου εκπτώσεων των εμπορικών επιχειρήσεων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σημαντικές εκπτώσεις, έως 40%, στα συστήματα SwiftBase CM, από 15/1/2008 έως 5/2/2008.

Όλα τα συστήματα SwiftBase CM, θα προσφέρονται με δωρεάν το πακέτο επέκτασης της εγγύησης σε τύπου άμεσης αντικατάστασης για ένα χρόνο. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει, δωρεάν αναβαθμίσεις του firmware, τεχνική υποστήριξη και άμεση αντικατάσταση οποιασδήποτε συσκευής που τυχόν παρουσιάσει βλάβη, με άλλη καινούργια συσκευή. Κανονικά, το κόστος του πακέτου αυτού, ανέρχεται στο 17% του κόστους αγοράς του συστήματος SwiftBase CM.

Επιπλέον, σε όλα τα συστήματα SwiftBase CM, θα προσφέρεται δωρεάν η εφαρμογή Excel Data Logger. Πρόκειται για εφαρμογή, μέσω της οποίας μπορείτε να καταγράφετε και να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο, όλες τις ενδείξεις του συστήματος SwiftBase CM, μέσα από το Microsoft Excel. Στην εφαρμογή δηλώνετε το IP / URL address του συστήματος SwiftBase CM που επιθυμείτε και την χρονική συχνότητα της καταγραφής. Αν π.χ. δηλώσετε συχνότητα κάθε 5 λεπτά, τότε η εφαρμογή προσθέτει αυτόματα μία επιπλέον γραμμή στο Excel με τις ενδείξεις του συστήματος SwiftBase CM, κάθε 5 λεπτά. Κανονικά, το κόστος της εφαρμογής αυτής είναι 200 ευρώ.

Η μεγαλύτερη συνολική έκπτωση 40% (!) παρέχεται στο σύστημα SwiftBase CM-Power, δίνοντάς σας την ευκαιρία να θωρακίσετε το computer room σας και κάθε σημαντικό χώρο, με το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Computer Room Monitoring and Alert. H έκπτωση είναι τόσο μεγάλη, ώστε μπορείτε να αποκτήσετε το σύστημα SwiftBase CM-Power, σε τιμή χαμηλότερη από την κανονική τιμή του SwiftBase CM-2 !

Ακολουθεί με συνολική έκπτωση 30% (!) το best-seller παγκοσμίως σύστημα Computer Room Monitoring and Alert, SwiftBase CM-2.

Τέλος, όλοι οι πρόσθετοι αισθητήρες και εφαρμογές των συστημάτων SwiftBase CM, προσφέρονται με έκπτωση 20% !

Εκμεταλλευτείτε αυτό το μοναδικό 20ήμερο εκπτώσεων και μην χάσετε τις παραπάνω καταπληκτικές προσφορές! Για να λάβετε τον τιμοκατάλογο εκπτώσεων, στείλτε email στο info@e-systems.gr με θέμα CM-Discounts.


Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στα
Ελληνικά Αμυντικά ΣυστήματαΙανουάριος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.


EAS

ARTEMISEAS


Η ΕΑΣ (Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα) συνεχίζει την ιστορία και την φήμη της ΕΒΟ και της ΠΥΡΚΑΛ και έχοντας αποκτήσει τις δυνατότητές τους, έχει γίνει η μεγαλύτερη αμυντική βιομηχανία στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Με τρεις θυγατρικές, πέντε εργοστάσια και 2000 άτομα προσωπικό, η ΕΑΣ παράγει υψηλής τεχνολογίας όπλα, οπλικά και πυραυλικά συστήματα, πυρομαχικά και εκρηκτικά, όπως το αντιαεροπορικό σύστημα ARTEMIS 30, τα οποία διαθέτει στην ελληνική και στη διεθνή αγορά.

Είναι πολύ σημαντικό, ότι φορείς του ιδιαίτερα απαιτητικού χώρου της άμυνας και των ένοπλων δυνάμεων, όπως το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, ΕΒΟ - ΠΥΡΚΑΛ, η ΕΛΒΟ, κ.ά., επιλέγουν το προϊόν μας SwiftBase CM για την διασφάλιση και επίβλεψη των computer room τους.

To σύστημα SwiftBase CM-Power ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της ΕΑΣ, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, τάση ρεύματος, μέγιστη τάση ρεύματος, ένταση ρεύματος, μέγιστη ένταση ρεύματος, ισχύ, ισχύ RMS, ποιότητα ρεύματος, πρόσβαση και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε από Τεχνικό της E-SYSTEMS και εντυπωσίασε με τις δυνατότητές του.

  < <  Προηγούμενοι μήνες . . .                                      Επόμενοι μήνες . . .   > >