e-Systems Advanced Information Systems LTD       Τηλ: 216 900 3100, Fax: 211 800 4074, e-mail: info@e-systems.gr

 
 


Ανακοινώσεις

 


 

Στη στήλη αυτή θα βρείτε μόνιμες και έκτακτες ανακοινώσεις της E-SYSTEMS, σχετικά με τα προϊόντα της και σημαντικά γεγονότα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε  επικοινωνήστε μαζί μας. 

BCS

 

Η E-SYSTEMS Χορηγός του πρώτου Συνεδρίου του BCS στην Ελλάδα !

Η E-SYSTEMS, με χαρά ανακοινώνει ότι είναι Χορηγός του πρώτου Συνεδρίου Πληροφορικής, που θα οργανώσει το Hellenic Section του British Computer Society.

Το Συνέδριο θα καλύψει σημαντικά θέματα του χώρου της Πληροφορικής, που ενδιαφέρουν όλες τις μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς, όπως το ITIL και το ISO 20000, με ομιλίες Ελλήνων και Άγγλων Στελεχών του BCS.

Η E-SYSTEMS θα δημοσιεύσει το πρόγραμμα του Συνεδρίου, μόλις αυτό ανακοινωθεί και θα αποστείλει προσκλήσεις σε όλους τους Πελάτες και Συνεργάτες της.

Διαβάστε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων του BCS.

 


 

Προσφορά απόσυρσης του παλιού σας Fax Server !

H E-SYSTEMS προχώρησε σε ειδική συμφωνία με την AVM, κατασκευάστρια εταιρία του συστήματος GlobalComServer, προκειμένου να προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις, έως και 50%, σε ελληνικές εταιρίες που θα αποσύρουν το παλιό τους σύστημα Fax Server, για να εγκαταστήσουν το κορυφαίο σύστημα AVM GlobalComServer.

Στην πρωτοβουλία αυτή, μας ώθησαν μία σειρά από διαπιστώσεις:

Αρκετοί Πελάτες μας έχουν ήδη αποσύρει άλλα συστήματα Fax Server και τα έχουν αντικαταστήσει με το προϊόν μας AVM GlobalComServer, με δική τους πρωτοβουλία και μάλιστα πριν την εκπτωτική προσφορά μας για απόσυρση. Οι Πελάτες μας αυτοί μας μεταφέρουν ότι αντιμετώπιζαν πολλά και ανυπέρβλητα προβλήματα με τα παλιά τους συστήματα Fax Server και επέλεξαν να τα αντικαταστήσουν με το σύστημα AVM GlobalComServer, το οποίο είναι το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Fax Server και φημίζεται για την παντελή έλλειψη προβλημάτων.

Το ετήσιο κόστος συντήρησης των υφιστάμενων συστημάτων fax server, είναι σε πολλές περιπτώσεις πολλαπλάσιο του ετήσιου κόστους συντήρησης του συστήματος AVM GlobalComServer. Έτσι προκύπτει πρόσθετο οικονομικό όφελος για τις εταιρίες, που μαζί με το οικονομικό όφελος της μεγάλης έκπτωσης λόγω απόσυρσης και την δυνατότητα της επαναχρησιμοποίησης του υφιστάμενου εξοπλισμού τους (Windows Server, κάρτες fax, κλπ), συμβάλει στην άμεση απόσβεση του κόστους αντικατάστασης ενός παλιού συστήματος Fax Server, με το κορυφαίο σύστημα AVM GlobalComServer.

Τέλος πολλά από τα συστήματα Fax Server, που λειτουργούν σε ελληνικές εταιρίες, εγκαταστάθηκαν πριν από 5, ή και περισσότερα, χρόνια, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα τεχνολογικά παρωχημένα (π.χ. τρέχουν σε Windows NT 4, δεν συνεργάζονται με Exchange 2003, λειτουργούν με κάρτες ISA, αδυνατούν να καλύψουν άλλες μεθόδους επικοινωνίας, όπως SMS, δεν είναι πιστοποιημένα, δεν συνεργάζονται με άλλα συστήματα, όπως το SAP R/3, δεν υποστηρίζουν νέες τεχνολογίες, όπως clustering, .NET API, web services, κλπ).

Η απρόσκοπτη αποστολή και λήψη των fax μίας επιχείρησης, είναι σήμερα πρωταρχικής σημασίας για την λειτουργία της. Επομένως, καμία εταιρία δεν δέχεται να κάνει συμβιβασμούς στην απρoβλημάτιστη λειτουργία ενός συστήματος Fax Server.

Τώρα λοιπόν σας προσφέρεται μία μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Fax Server, AVM GlobalComServer, σε τιμή απόσυρσης, με έκπτωση έως 50%!

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας αποστείλουμε άμεσα την δική σας προσφορά απόσυρσης. 

BCS

 

British Computer Society (BCS):
Εορτασμός 50 χρόνων.

Το British Computer Society (BCS) εορτάζει φέτος τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του, πραγματοποιώντας σειρά σημαντικών εκδηλώσεων στο Λονδίνο, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες.

Το British Computer Society είναι ο πρώτος παγκοσμίως ιδρυθέντας επίσημος επιστημονικός φορέας Πληροφορικής και παραμένει σταθερά ο κορυφαίος - ηγετικός φορέας στον χώρο της Πληροφορικής. Το BCS είναι το επίσημο κρατικό Επιμελητήριο Πληροφορικής της Μεγάλης Βρετανίας. Ο ρόλος του BCS είναι να θέτει τα standards στον χώρο της Πληροφορικής. To motto του BCS είναι: "It's about setting standards".

Το 2006, κατόπιν σχετικής άδειας του BCS, ιδρύθηκε επίσημα στην Ελλάδα το Ελληνικό Τμήμα του BCS, το BCS Hellenic Section.

Το BCS Hellenic Section, είναι ένας Επιστημονικός φορέας, με στόχο την προώθηση της Επιστήμης της Πληροφορικής στην Ελλάδα και την εφαρμογή των περίφημων IT Professional Practices και IT Professional Code of Conduct του BCS.

Στέλεχος της E-SYSTEMS, είναι μέλος του BCS και ιδρυτικό μέλος του BCS Hellenic Section. H E-SYSTEMS στηρίζει ενεργά αυτήν την προσπάθεια και θα σας ενημερώνει για τις σχετικές δραστηριότητες. 

Αναβάθμιση firmware συστήματος CM-2.

Ορισμένοι Πελάτες μας, επιχείρησαν να αναβαθμίσουν μόνοι τους το firmware του συστήματος CM-2 και των περιφερειακών του, κάνοντας download διαφορετικό - ακατάλληλο version του firmware από το site της κατασκευάστριας εταιρίας στην Αμερική.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καταστήσουν μη λειτουργικά τα συστήματά τους. Η E-SYSTEMS, διατηρώντας το γνωστό σε όλους τους Πελάτες της υψηλότατο επίπεδο εξυπηρέτησης, αντικατέστησε τις παραπάνω συσκευές με καινούργιες δωρεάν.

Η E-SYSTEMS ανακοινώνει ότι το σύστημα CM-2 και τα περιφερειακά του, που διαθέτει στην Ελλάδα, περιέχουν ειδικό ευρωπαϊκό firmware, το οποίο καλύπτει τις ευρωπαϊκές - ελληνικές προδιαγραφές (ρεύμα 220 Volt - 50 Hz, θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου, σύστημα video PAL, κλπ).

Το firmware αυτό τοποθετείται στην Ευρώπη και δεν είναι διαθέσιμο για download από το site της κατασκευάστριας εταιρίας στην Αμερική. Εάν κριθεί απαραίτητo να γίνει οποιαδήποτε αναβάθμισή του, τότε η E-SYSTEMS θα διαθέσει δωρεάν το νέο firmware, σε όλους τους Πελάτες της που είναι σε καθεστώς εγγύησης ή  συντήρησης.

Για τους παραπάνω λόγους, η αναβάθμιση του firmware των συσκευών CM-2 και των περιφερειακών τους, θα πρέπει να γίνεται μόνο μέσω της E-SYSTEMS.

Σημειώνεται ότι μόνο οι συσκευές CM-2 και τα περιφερειακά τους που διατίθενται από την E-SYSTEMS, είναι κατάλληλα για την Ελλάδα.
Νέα  -  Δεκέμβριος 2007

 

Κάθε μήνα επιλέγουμε ορισμένα success story μας, ή σημαντικές ειδήσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας και σας τα παρουσιάζουμε.

Κάντε κλικ στην είδηση που σας ενδιαφέρει, για να δείτε περισσότερες πληροφορίες, ή κατεβείτε παρακάτω στην σελίδα, για να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις αναλυτικά.

 Ευχετήριο μήνυμα από την Διοίκηση της E-SYSTEMS

Η E-SYSTEMS στηρίζει τα Ελληνικά Παιδικά Χωριά SOS

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 επέλεξε η Minoan Lines

Η SPACE HELLAS μεταπωλητής των προϊόντων μας SwiftBase CM σε Ελλάδα και Κύπρο

Η SPACE HELLAS μεταπωλητής των προϊόντων μας
SwiftBase CM σε Ελλάδα και ΚύπροΔεκέμβριος 2007

Η SPACE HELLAS γίνεται  μεταπωλητής των προϊόντων μας στην Ελλάδα και την Κύπρο.

SPACE HELLAS

SPACE HELLAS

H SPACE HELLAS, είναι μία από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρίες Πληροφορικής, που δραστηριοποιείται από το 1985 στις τηλεπικοινωνίες, την πληροφορική και την υψηλή τεχνολογία. Είναι ένας δυναμικός system integrator, με πιστοποίηση κατά ISO 9001:2000, 210 εξειδικευμένα στελέχη και 40 πιστοποιημένους μηχανικούς. Έχει ένα ευρύτατο και πιστό πελατολόγιο από τον τραπεζικό, δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. H SPACE HELLAS διαθέτει υποκαταστήματα στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο, στα Ιωάννινα και στην Κύπρο.

Η συνεργασία της SPACE HELLAS με την εταιρία μας, για την μεταπώληση και εγκατάσταση των προϊόντων μας SwiftBase CM, αποτελεί ιδιαίτερη αναγνώριση για το κορυφαίο επίπεδο των προϊόντων μας. 

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:

SPACE HELLAS A.E.
Λεωφ. Μεσογείων 312, Αγ.Παρασκευή
Αρμόδιος:  Δρ. Νίκος Παπαδάκης
Απευθείας τηλ: 210 65 04 334
Email: npap@space.gr

Η πρώτη πώληση προϊόντων μας από την SPACE HELLAS, αφορά την εγκατάσταση του συστήματός μας SwiftBase CM-2 στην MINOAN LINES. Δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση.

H E-SYSTEMS διαθέτει εκτενές δίκτυο κορυφαίων Μεταπωλητών των προϊόντων της, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Δείτε εδώ ολόκληρο το δίκτυο των Μεταπωλητών μας.

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 επέλεξε η
 
MINOAN LINESΔεκέμβριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 επέλεξε η MINOAN LINES.


ΜΙΝΟΑΝ LINES


Knosos Palace

Η Minoan Lines είναι μία μεγάλη θαλάσσια δύναμη, που για 35 χρόνια πρωταγωνιστεί στο χώρο της ναυτιλίας. Είναι μία κορυφαία ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία, με υπερσύγχρονο στόλο 6 πλοίων, που ενώνει καθημερινά, λιμάνια και ανθρώπους με υποδειγματική ασφάλεια και άνεση. ΤΟ H/S/F Κνωσός Παλλάς, των Μινωικών Γραμμών, έχει ανακηρυχθεί το Τελειότερο Cruise Ferry στο κόσμο.

Η Minoan Lines, αφού εξέτασε αναλυτικά όλες τις προσφερόμενες στην Ελληνική αγορά λύσεις για την επίβλεψη του κεντρικού computer room της, επέλεξε το προϊόν μας SwiftBase CM-2, ως την κορυφαία λύση. Το γεγονός αυτό αποτελεί μία ακόμα επιβράβευση του κορυφαίου επίπεδου των προϊόντων μας.

To σύστημα SwiftBase CM-2 θα ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της Minoan Lines, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, κλπ, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές, καθώς και ζωντανή εικόνα του χώρου, από IP κάμερα του συστήματος SwiftBase CM-2.

Το σύστημα θα εγκατασταθεί από τον Μεταπωλητή μας SPACE HELLAS, που πραγματοποίησε την συγκεκριμένη πώληση.

Η E-SYSTEMS στηρίζει τα
Ελληνικά Παιδικά Χωριά SOSΔεκέμβριος 2007

Η E-SYSTEMS, έχοντας σαν πάγια αρχή της την διάθεση μέρους των εσόδων της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, στηρίζει φέτος τα Χριστούγεννα τα Ελληνικά Παιδικά Χωριά SOS.


SOS

SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS, είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο, που έχει σκοπό να προστατεύει παιδιά, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών. Η προστασία και φροντίδα των παιδιών που ζουν στα Παιδικά Χωριά SOS προσφέρεται σε μία μακροχρόνια, συνεχή και σταθερή βάση. Ξεκινά από την παιδική ηλικία και συνεχίζεται έως ότου το κάθε παιδί, προετοιμασμένο κατάλληλα, ηθικά, κοινωνικά και επαγγελματικά, είναι ικανό να σταθεί μόνο του στην κοινωνία και να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις της ζωής. Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι από τους ελάχιστους Οργανισμούς που προσφέρουν αυτή την πλήρη προστασία.

Κάθε Χριστούγεννα, η E-SYSTEMS αποστέλλει εκατοντάδες ευχετήριες κάρτες στους Πελάτες και τους Συνεργάτες της. Φέτος, η E-SYSTEMS προμηθεύτηκε τις ευχετήριες κάρτες της από τα Παιδικά Χωριά SOS, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο οικονομικά το αξιέπαινο αυτό Φιλανθρωπικό Ίδρυμα.

SOS

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, να συμβάλλετε όλοι, με τον δικό σας τρόπο, στην ενίσχυση των Ελληνικών Παιδικών Χωριών SOS.

Ευχετήριο μήνυμα
από την Διοίκηση της E-SYSTEMSΔεκέμβριος 2007


Director

Με την υποστήριξή σας, γίναμε η κορυφαία εταιρία στην Ελλάδα,
στα συστήματα Fax / SMS / Telex / Voice Servers
και  Computer Room Monitoring & Alert.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε...

Καλά Χριστούγεννα και
Ευτυχισμένο το Νέο Έτος !!!

Ελπίς Αυγερινού, Γεν. Δ/ντρια

  < <  Προηγούμενοι μήνες . . .                                      Επόμενοι μήνες . . .   > >