e-Systems Advanced Information Systems LTD       Τηλ: 216 900 3100, Fax: 211 800 4074, e-mail: info@e-systems.gr

 
 


Ανακοινώσεις

 


 

Στη στήλη αυτή θα βρείτε μόνιμες και έκτακτες ανακοινώσεις της E-SYSTEMS, σχετικά με τα προϊόντα της και σημαντικά γεγονότα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε  επικοινωνήστε μαζί μας. 

BCS

 

Η E-SYSTEMS Χορηγός του πρώτου Συνεδρίου του BCS στην Ελλάδα !

Η E-SYSTEMS, με χαρά ανακοινώνει ότι είναι Χορηγός του πρώτου Συνεδρίου Πληροφορικής, που θα οργανώσει το Hellenic Section του British Computer Society.

Το Συνέδριο θα καλύψει σημαντικά θέματα του χώρου της Πληροφορικής, που ενδιαφέρουν όλες τις μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς, όπως το ITIL και το ISO 20000, με ομιλίες Ελλήνων και Άγγλων Στελεχών του BCS.

Η E-SYSTEMS θα δημοσιεύσει το πρόγραμμα του Συνεδρίου, μόλις αυτό ανακοινωθεί και θα αποστείλει προσκλήσεις σε όλους τους Πελάτες και Συνεργάτες της.

Διαβάστε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων του BCS.

 


 

Προσφορά απόσυρσης του παλιού σας Fax Server !

H E-SYSTEMS προχώρησε σε ειδική συμφωνία με την AVM, κατασκευάστρια εταιρία του συστήματος GlobalComServer, προκειμένου να προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις, έως και 50%, σε ελληνικές εταιρίες που θα αποσύρουν το παλιό τους σύστημα Fax Server, για να εγκαταστήσουν το κορυφαίο σύστημα AVM GlobalComServer.

Στην πρωτοβουλία αυτή, μας ώθησαν μία σειρά από διαπιστώσεις:

Αρκετοί Πελάτες μας έχουν ήδη αποσύρει άλλα συστήματα Fax Server και τα έχουν αντικαταστήσει με το προϊόν μας AVM GlobalComServer, με δική τους πρωτοβουλία και μάλιστα πριν την εκπτωτική προσφορά μας για απόσυρση. Οι Πελάτες μας αυτοί μας μεταφέρουν ότι αντιμετώπιζαν πολλά και ανυπέρβλητα προβλήματα με τα παλιά τους συστήματα Fax Server και επέλεξαν να τα αντικαταστήσουν με το σύστημα AVM GlobalComServer, το οποίο είναι το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Fax Server και φημίζεται για την παντελή έλλειψη προβλημάτων.

Το ετήσιο κόστος συντήρησης των υφιστάμενων συστημάτων fax server, είναι σε πολλές περιπτώσεις πολλαπλάσιο του ετήσιου κόστους συντήρησης του συστήματος AVM GlobalComServer. Έτσι προκύπτει πρόσθετο οικονομικό όφελος για τις εταιρίες, που μαζί με το οικονομικό όφελος της μεγάλης έκπτωσης λόγω απόσυρσης και την δυνατότητα της επαναχρησιμοποίησης του υφιστάμενου εξοπλισμού τους (Windows Server, κάρτες fax, κλπ), συμβάλει στην άμεση απόσβεση του κόστους αντικατάστασης ενός παλιού συστήματος Fax Server, με το κορυφαίο σύστημα AVM GlobalComServer.

Τέλος πολλά από τα συστήματα Fax Server, που λειτουργούν σε ελληνικές εταιρίες, εγκαταστάθηκαν πριν από 5, ή και περισσότερα, χρόνια, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα τεχνολογικά παρωχημένα (π.χ. τρέχουν σε Windows NT 4, δεν συνεργάζονται με Exchange 2003, λειτουργούν με κάρτες ISA, αδυνατούν να καλύψουν άλλες μεθόδους επικοινωνίας, όπως SMS, δεν είναι πιστοποιημένα, δεν συνεργάζονται με άλλα συστήματα, όπως το SAP R/3, δεν υποστηρίζουν νέες τεχνολογίες, όπως clustering, .NET API, web services, κλπ).

Η απρόσκοπτη αποστολή και λήψη των fax μίας επιχείρησης, είναι σήμερα πρωταρχικής σημασίας για την λειτουργία της. Επομένως, καμία εταιρία δεν δέχεται να κάνει συμβιβασμούς στην απρoβλημάτιστη λειτουργία ενός συστήματος Fax Server.

Τώρα λοιπόν σας προσφέρεται μία μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Fax Server, AVM GlobalComServer, σε τιμή απόσυρσης, με έκπτωση έως 50%!

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας αποστείλουμε άμεσα την δική σας προσφορά απόσυρσης. 

BCS

 

British Computer Society (BCS):
Εορτασμός 50 χρόνων.

Το British Computer Society (BCS) εορτάζει φέτος τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του, πραγματοποιώντας σειρά σημαντικών εκδηλώσεων στο Λονδίνο, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες.

Το British Computer Society είναι ο πρώτος παγκοσμίως ιδρυθέντας επίσημος επιστημονικός φορέας Πληροφορικής και παραμένει σταθερά ο κορυφαίος - ηγετικός φορέας στον χώρο της Πληροφορικής. Το BCS είναι το επίσημο κρατικό Επιμελητήριο Πληροφορικής της Μεγάλης Βρετανίας. Ο ρόλος του BCS είναι να θέτει τα standards στον χώρο της Πληροφορικής. To motto του BCS είναι: "It's about setting standards".

Το 2006, κατόπιν σχετικής άδειας του BCS, ιδρύθηκε επίσημα στην Ελλάδα το Ελληνικό Τμήμα του BCS, το BCS Hellenic Section.

Το BCS Hellenic Section, είναι ένας Επιστημονικός φορέας, με στόχο την προώθηση της Επιστήμης της Πληροφορικής στην Ελλάδα και την εφαρμογή των περίφημων IT Professional Practices και IT Professional Code of Conduct του BCS.

Στέλεχος της E-SYSTEMS, είναι μέλος του BCS και ιδρυτικό μέλος του BCS Hellenic Section. H E-SYSTEMS στηρίζει ενεργά αυτήν την προσπάθεια και θα σας ενημερώνει για τις σχετικές δραστηριότητες. 

Αναβάθμιση firmware συστήματος CM-2.

Ορισμένοι Πελάτες μας, επιχείρησαν να αναβαθμίσουν μόνοι τους το firmware του συστήματος CM-2 και των περιφερειακών του, κάνοντας download διαφορετικό - ακατάλληλο version του firmware από το site της κατασκευάστριας εταιρίας στην Αμερική.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καταστήσουν μη λειτουργικά τα συστήματά τους. Η E-SYSTEMS, διατηρώντας το γνωστό σε όλους τους Πελάτες της υψηλότατο επίπεδο εξυπηρέτησης, αντικατέστησε τις παραπάνω συσκευές με καινούργιες δωρεάν.

Η E-SYSTEMS ανακοινώνει ότι το σύστημα CM-2 και τα περιφερειακά του, που διαθέτει στην Ελλάδα, περιέχουν ειδικό ευρωπαϊκό firmware, το οποίο καλύπτει τις ευρωπαϊκές - ελληνικές προδιαγραφές (ρεύμα 220 Volt - 50 Hz, θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου, σύστημα video PAL, κλπ).

Το firmware αυτό τοποθετείται στην Ευρώπη και δεν είναι διαθέσιμο για download από το site της κατασκευάστριας εταιρίας στην Αμερική. Εάν κριθεί απαραίτητo να γίνει οποιαδήποτε αναβάθμισή του, τότε η E-SYSTEMS θα διαθέσει δωρεάν το νέο firmware, σε όλους τους Πελάτες της που είναι σε καθεστώς εγγύησης ή  συντήρησης.

Για τους παραπάνω λόγους, η αναβάθμιση του firmware των συσκευών CM-2 και των περιφερειακών τους, θα πρέπει να γίνεται μόνο μέσω της E-SYSTEMS.

Σημειώνεται ότι μόνο οι συσκευές CM-2 και τα περιφερειακά τους που διατίθενται από την E-SYSTEMS, είναι κατάλληλα για την Ελλάδα.

Νέα  -  Νοέμβριος 2007

 

Κάθε μήνα επιλέγουμε ορισμένα success story μας, ή σημαντικές ειδήσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας και σας τα παρουσιάζουμε.

Κάντε κλικ στην είδηση που σας ενδιαφέρει, για να δείτε περισσότερες πληροφορίες, ή κατεβείτε παρακάτω στην σελίδα, για να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις αναλυτικά.

 Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην Cycle Credit

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στo ΙΠΕΤ της Γεν. Γρ. Έρευνας & Τεχνολογίας

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2  εγκαταστάθηκε στο ΙΕΣΕ του Τμ. Φυσικής του Παν/μίου Αθηνών

Η General Data Business μεταπωλητής των προϊόντων μας SwiftBase CM

Νέα μείωση τιμών πώλησης των συστημάτων SwiftBase, λόγω του όγκου πωλήσεων στην Ελλάδα

Νέοι αισθητήρες για τα συστήματα SwiftBase: Ακτινών laser, υπέρυθρης ακτινοβολίας, τάπητα πίεσης

Νέο SwiftBase CM-Mini Το οικονομικό, κορυφαίας αξιοπιστίας, σύστημα ελέγχου computer rooms

Νέο SwiftBase CM-Power To πληρέστερο  παγκοσμίως σύστημα ελέγχου computer rooms


Νέο SwiftBase CM-Power:
To πληρέστερο  παγκοσμίως σύστημα ελέγχου computer roomsΝοέμβριος 2007

Η Ε-SYSTEMS ανακοινώνει την άμεση διάθεση στην Ελλάδα και την Κύπρο, του νέου κορυφαίου μοντέλου SwiftBase CM-Power.

CM-Power

To SwiftBase CM-Power ελέγχει κυριολεκτικά τα πάντα μέσα στο computer room σας και σας ενημερώνει άμεσα με email / sms / snmp trap / σειρήνα για κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται. Tο CM-Power διαθέτει όλους τους αισθητήρες περιβαλλοντικών συνθηκών του best-seller μοντέλου CM-2 και επιπλέον ελέγχει πλήρως το ηλεκτρικό ρεύμα και το διανέμει στις συσκευές σας, μέσω των 12 φις C12/13, παροχής ρεύματος 220 V 16A, που διαθέτει στην πίσω πλευρά του.

Συγκεκριμένα το SwiftBase CM-Power διαθέτει τους εξής ενσωματωμένους αισθητήρες:

·          Θερμοκρασίας

·          Υγρασίας

·          Pοής αέρα

·          Έντασης ήχου

·          Στάθμης φωτός

·          Υγρών (ανίχνευση διαρροής υγρών, δαπέδου)

·          Τάσης ηλεκτρικού ρεύματος (Volts)

·          Έντασης ηλεκτρικού ρεύματος (Ampers)

·          Ισχύος ηλεκτρικού ρεύματος (Watts / KWatts)

·          Ποιότητας ηλεκτρικού ρεύματος (p-factor)

·          Μέγιστης στιγμιαίας τάσης ηλεκτρικού ρεύματος (peak Volts)

·          Μέγιστης στιγμιαίας έντασης ηλεκτρικού ρεύματος (peak Amps)

·          Ισχύος RMS ηλεκτρικού ρεύματος (Watts RMS / KWatts RMS)


Επιπλέον, το SwiftBase CM-Power διαθέτει 19 θύρες επέκτασης, στις οποίες δέχεται όλους τους εξωτερικούς αισθητήρες που διαθέτει το μοντέλο SwiftBase CM-2.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του προϊόντος, κάνοντας κλικ εδώ.


Νέο SwiftBase CM-Mini:
Το οικονομικό, κορυφαίας αξιοπιστίας, σύστημα ελέγχου computer roomΝοέμβριος 2007

Η Ε-SYSTEMS ανακοινώνει την άμεση διάθεση στην Ελλάδα και την Κύπρο, του νέου οικονομικού μοντέλου SwiftBase CM-Mini.
CM-Mini
To CM-Mini είναι η οικονομική αλλά ταυτόχρονα κορυφαίας αξιοπιστίας λύση, για την κάλυψη μικρών αναγκών και budgets. Διαθέτει λιγότερους ενσωματωμένους αισθητήρες και θύρες επέκτασης, από το best-seller μοντέλο CM-2, όμως έχει το ίδιο ενσωματωμένο λογισμικό web server και μπορεί να επεκταθεί με όλους τους αισθητήρες του CM-2.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του προϊόντος, κάνοντας κλικ εδώ.

Νέοι αισθητήρες για τα συστήματα SwiftBase:
Ακτινών laser, υπέρυθρης ακτινοβολίας, τάπητα πίεσηςΝοέμβριος 2007

Η Ε-SYSTEMS ανακοινώνει την άμεση διάθεση στην Ελλάδα και την Κύπρο, τριών νέων πρόσθετων εξωτερικών αισθητήρων, για όλα τα μοντέλα SwiftBase CM.

BeamMatPIR

Ο πρώτος αισθητήρας είναι ένα ζεύγος πομπού - δέκτη διπλής ακτίνας laser, μεγάλης απόστασης, που μας ειδοποιεί όταν κάποιος περάσει ανάμεσα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του προϊόντος, κάνοντας κλικ εδώ.

Ο δεύτερος αισθητήρας, είναι ένας τάπητας πίεσης (πλαστικό χαλί ευαίσθητο στην πίεση) που μας ειδοποιεί μόλις κάποιος πατήσει πάνω του. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του προϊόντος, κάνοντας κλικ εδώ.

Ο τρίτος αισθητήρας, ανιχνεύει την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα και μας ειδοποιεί μόλις κάποιος μπει στον προστατευόμενο χώρο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του προϊόντος, κάνοντας κλικ εδώ.

Η διαρκής συμπλήρωση των συστημάτων SwiftBase CM με νέους τύπους αισθητήρων, αποδεικνύει τις δυνατότητες επεκτασιμότητας του συστήματος, την δέσμευσή μας για διαρκή ανάπτυξη των δυνατοτήτων του συστήματος και εξασφαλίζει την αξία της επένδυσής σας, στο κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Computer Room Monitoring and Alert.

Ν
έα μείωση τιμών πώλησης των συστημάτων SwiftBase
 λόγω του όγκου πωλήσεων στην ΕλλάδαΝοέμβριος 2007

Η Ε-SYSTEMS ανακοινώνει νέα μείωση τιμών πώλησης των συστημάτων SwiftBase CM στην Ελλάδα και την Κύπρο, κατόπιν ειδικής συμφωνίας με την κατασκευάστρια εταιρία. Αυτό κατέστει δυνατό, λόγω του μεγάλου όγκου πωλήσεων των συστημάτων SwiftBase στην Ελλάδα.

Έτσι τα συστήματα SwiftBase CM, πωλούνται σε ακόμα χαμηλότερες τιμές, καθιστώντας το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Computer Room monitoring and Alert, προσιτό σε κάθε μεγέθους εταιρία, οργανισμό και εγκατάσταση.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τον νέο τιμοκατάλογο της σειράς SwiftBase CM.

Η General Data Business 
μεταπωλητής των προϊόντων μας SwiftBase CMΝοέμβριος 2007

Η General Data Business γίνεται  μεταπωλητής των προϊόντων μας στην Αθήνα και ολόκληρη την Ελλάδα.

GDB

Η General Data Business (GDB) ιδρύθηκε το 1990 στην Αθήνα. Από της ίδρυσής της, η GDB έχει καθιερωθεί ως μία αξιόπιστη και εξειδικευμένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής. Η εταιρεία διαθέτει Πιστοποίηση Ποιότητας κατά ISO 9001:2000.

Οι λύσεις που προτείνει και υλοποιεί η GDB αξιοποιούν τα πιο προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες, με εστίαση σε τεχνολογίες Storage Networking, Backup, High Availability, Security, καθώς και στο σχεδιασμό δικτυακών λύσεων σε επίπεδο τοπικών δικτύων (LAN), δικτύων ευρείας περιοχής (WAN), φωνής πάνω από Frame Relay (VoFR) και φωνής πάνω από ΙΡ (VoIP).

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:


GENERAL DATA BUSINESS
Παπαθύμιου 3, Αθήνα 11475
Τηλ: 210 6454 045
Αρμόδιος: κ. Σταύρος Σπυρόπουλος
Email: sspyr@gdb.gr

H E-SYSTEMS διαθέτει εκτενές δίκτυο κορυφαίων Μεταπωλητών των προϊόντων της, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Δείτε εδώ ολόκληρο το δίκτυο των Μεταπωλητών μας.


 


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2  εγκαταστάθηκε στο
 
ΙΕΣΕ του Τμ. Φυσικής του Παν/μίου ΑθηνώνΝοέμβριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο Ινστιτούτο Επιταχυντικών Συστημάτων του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΙΕΣΕ).

IASA


ΙΕΣΕ

ΙΕΣΕ

Το
ΙΕΣΕ είναι το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο στην Ελλάδα, με ερευνητικά προγράμματα στην Πυρηνική Φυσική, στην Πυρηνική Ιατρική, στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, στην Αστροφυσική, στους Αυτοματισμούς, στην Ενέργεια, κ.ά. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο για τα Ελληνικά δεδομένα, το ΙΕΣΕ διαθέτει και λειτουργεί επιταχυντή σωματιδίων (!) ο οποίος μάλιστα έχει λάβει μέρος σε πειράματα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ! (ανωτέρω φωτογραφίες).

Το ΙΕΣΕ συνδέεται με έξι
Πανεπιστημιακά Τμήματα: Ιατρικής, Φυσικής, Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Χημικών Μηχανικών και Θετικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Το ΙΕΣΕ δέχεται ερευνητές από την Διεθνή Επιστημονική Κοινότητα, με καθαρά επιστημονικά κριτήρια.

Παράλληλα, το ΙΕΣΕ είναι μέλος του
Hellas Grid Computing, διαθέτοντας έναν κόμβο με 64 servers. Βασικός στόχος της Ομάδας Εργασίας Hellas grid είναι η διαμόρφωση Εθνικής Στρατηγικής και ο συντονισμός των δράσεων των τεχνολογιών Grid για την παροχή μιας ολοκληρωμένης Εθνικής ηλεκτρονικής υποδομής. Η Ομάδα Εργασίας συγκροτήθηκε από την Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας της Ειδικής Γραμματείας για την Κοινωνία της Πληροφορίας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

To σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room του ΙΕΣΕ, όπως θερμοκρασία σε πολλαπλά σημεία του χώρου, υγρασία, ροή αέρα σε δύο σημεία του χώρου, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, κλπ, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.
 
Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς από το Προσωπικό Πληροφορικής του ΙΕΣΕ, με την βοήθεια Τεχνικού της E-SYSTEMS.

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στo
ΙΠΕΤ της Γεν.  Γρ. Έρευνας & ΤεχνολογίαςΝοέμβριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο Ινστιτούτο Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας.

ΙΠΕΤ
YPAN

Το Ινστιτούτο Πολιτιστικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας (Ι.Π.Ε.Τ.) ιδρύθηκε το 1998 στην Ξάνθη, ως ανεξάρτητο ερευνητικό ινστιτούτο, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας  του Υπουργείου Ανάπτυξης. Το Νοέμβριο του 2003 εντάχθηκε στο Κέντρο Εφαρμογών των Τεχνολογιών Επικοινωνίας και Πληροφορίας (Κ.Ε.Τ.Ε.Π.) που εδρεύει στην Αθήνα, και το οποίο τον Φεβρουάριο του 2006 μετονομάστηκε σε "Αθηνά" - Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας, των Επικοινωνιών και της Γνώσης.

Το Ινστιτούτο παρέχει ένα ολοκληρωμένο ερευνητικό περιβάλλον, με συνεχή αλληλεπίδραση και υποστήριξη από τον ακαδημαϊκό χώρο και ιδιαίτερα εκείνον του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, την Ελληνική και διεθνή επιστημονική κοινότητα της εκπαιδευτικής και πολιτιστικής τεχνολογίας, καθώς και τους κρατικούς φορείς.

To σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room του ΙΕΣΕ, όπως θερμοκρασία σε τρία σημεία του χώρου, υγρασία, ροή αέρα σε πολλαπλά σημεία, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, κλπ, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.
 
Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς από το Προσωπικό Πληροφορικής του ΙΠΕΤ, το οποίο διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης Πελατών της E-SYSTEMS.
Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην
Cycle CreditΝοέμβριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην Cycle Credit.

Cycle


Η Cycle Credit ιδρύθηκε το 1998 και δραστηριοποιείται στις εισπράξεις καθυστερημένων οφειλών που προέρχονται από καταναλωτικά και προσωπικά δάνεια, καθώς και πιστωτικές κάρτες. Η Cycle Credit συνεργάζεται με τις περισσότερες Τράπεζες και εταιρίες leasing και εμπορίας αυτοκινήτων.

To σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της Cycle Credit, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, κλπ, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.
 
Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς από το Προσωπικό Πληροφορικής της Cycle Credit Α.Ε., με την βοήθεια Τεχνικού της E-SYSTEMS.

 
 < <  Προηγούμενοι μήνες . . .                                      Επόμενοι μήνες . . .   > >