e-Systems Advanced Information Systems LTD       Τηλ: 216 900 3100, Fax: 211 800 4074, e-mail: info@e-systems.gr

 
 


Ανακοινώσεις

 


 

Στη στήλη αυτή θα βρείτε μόνιμες και έκτακτες ανακοινώσεις της E-SYSTEMS, σχετικά με τα προϊόντα της και σημαντικά γεγονότα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε  επικοινωνήστε μαζί μας.SwiftBase CM-2: 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ !!!


Πρόσφατα εμφανίστηκε στην ελληνική αγορά κακή απομίμηση του προϊόντος μας SwiftBase CM-2. Η απομίμηση αυτή, κυκλοφορεί χωρίς επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό, όπου είναι γνωστή με το κοροϊδευτικό όνομα "Red Monster", λόγω του αποκρουστικού κόκκινου παρουσιαστικού της και των σημαντικών μειονεκτημάτων της.

Όπως και στο εξωτερικό, έτσι και στην Ελλάδα, οι διακινητές της κακής αυτής απομίμησης, προσπαθούν να ξεγελάσουν τους καταναλωτές, δημοσιεύοντας ψευδείς και παραπλανητικές καταχωρήσεις και ιστοσελίδες, όπου αντιγράφουν επακριβώς τα στοιχεία του συστήματος SwiftBase CM-2. Έτσι ο καταναλωτής νομίζει ότι πρόκειται για το ίδιο, ή παρόμοιο προϊόν, δεδομένου ότι διαβάζουν τα ίδια ακριβώς στοιχεία, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι το SwiftBase CM-2 είναι ένα τελείως διαφορετικό προϊόν, κατά πολύ ανώτερο σε ποιότητα και δυνατότητες. Καταφέρνουν έτσι οι διακινητές της κακής αυτής απομίμησης, να υποκλέπτουν ελάχιστες πωλήσεις  από ατυχείς καταναλωτές, κινούμενοι στη σκιά του SwiftBase CM-2. Η E-SYSTEMS θα λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία των Ελλήνων καταναλωτών.

Μέχρι στιγμής, έχουμε εντοπίσει και αντιμετωπίσει δεόντως τις εξής πρωτοφανείς και αήθεις ενέργειες των διακινητών της απομίμησης:

1. Οι διακινητές της απομίμησης αντέγραψαν στο
web site τους μεγάλο μέρος των πληροφοριών που αναφέρονται στο web site μας. Π.χ. στην ιστοσελίδα τους που αναφέρεται στους αισθητήρες, έχουν αντιγράψει κατά λέξη όλα τα κείμενα που υπάρχουν στην αντίστοιχη ιστοσελίδα μας. Πέραν του ότι η πρακτική αυτή είναι αήθης, προκαλεί την παραπλάνηση των καταναλωτών, πρώτον γιατί μπορεί να νομίζουν ότι η εν λόγω ιστοσελίδα αφορά τα προϊόντα μας και δεύτερον γιατί οι πληροφορίες που αναφέρονται στην εν λόγω ιστοσελίδα είναι ανακριβείς, καθότι αφορούν τις δυνατότητες των προϊόντων μας, δυνατότητες που σε καμία περίπτωση δεν παρέχει η απομίμηση.

2. Οι διακινητές της απομίμησης αντέγραψαν την διαφήμισή μας στο Google και έβαλαν το όνομα του προϊόντος μας (SwiftBase) να οδηγεί στην διαφήμισή τους. Δηλαδή, όταν κάποιος Καταναλωτής, έψαχνε στο Google για το προϊόν μας SwiftBase, οδηγούταν στο web site τω
ν διακινητών της απομίμησης...! Ήδη έγιναν από την Νομική μας Υπηρεσία όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε το Google να αποσύρει την εν λόγω παγίδα που είχε στηθεί εις βάρος των Ελλήνων Καταναλωτών.

3.
Οι διακινητές της απομίμησης, καταχωρείςαν ψευδές δελτίο τύπου στο web site τους, ανακοινώνοντας ότι μεγάλη Ελληνική εταιρία αγόρασε το προϊόν τους και το εγκατέστησε στα γραφεία της στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη μεγάλη Ελληνική εταιρία, ουδέποτε αγόρασε τα προϊόντα των διακινητών της απομίμησης...!  Οι διακινητές της απομίμησης, προφανώς προέβησαν σε αυτήν την ψευδή ανακοίνωση, επειδή ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα παρουσίας τους στην Ελλάδα, εξακολουθούν να μην έχουν πραγματικούς Πελάτες...  Όπως ήταν επόμενο, η συγκεκριμένη μεγάλη Ελληνική εταιρία, μόλις πληροφορήθηκε την ψευδή καταχώρηση που εμπλέκει το όνομά της, απαίτησε από τους διακινητές της απομίμησης να αποσύρουν άμεσα την σχετική ανακοίνωση από το web site τους, όπως και έγινε ! Για άλλη μία φορά, οι διακινητές της απομίμησης προσπάθησαν με πρωτοφανείς, αήθεις και  επαίσχυντους τρόπους να ξεγελάσουν τους Έλληνες Καταναλωτές, δηλαδή εσάς. Εσείς μπορείτε να εμπιστευτείτε έστω και στο ελάχιστο μία τέτοια εταιρία που βασίζεται στην εξαπάτησή σας; Μπορείτε πλέον να πιστέψετε το παραμικρό από όσα αναφέρουν και ισχυρίζονται;

Υπάρχουν και άλλα εξίσου απαράδεκτα γεγονότα, τα οποία επιφυλασσόμεθα να δημοσιοποιήσουμε, όπως επίσης θα δημοσιοποιήσουμε και τα πλήρη στοιχεία τω
ν διακινητών της απομίμησης, εάν κρίνουμε ότι δεν μπορούμε πλέον να προλαβαίνουμε να ελέγξουμε τις προσπάθειές τους να σας παραπλανήσουν, προκειμένου να μπορέσετε να προστατευτείτε μόνοι σας. Ήδη με όλα τα παραπάνω πρωτοφανή για την Ελληνική αγορά Πληροφορικής θέματα, επιλαμβάνεται η Νομική μας Υπηρεσία, ενώ θα προωθηθούν για εξέταση και λήψη μέτρων στον ΣΕΠΕ και σε άλλους θεσμικούς φορείς.

Στη συνέχεια παραθέτουμε μία σειρά από πλεονεκτήματα του προϊόντος μας SwiftBase CM, που το διαφοροποιούν από κάθε είδους απομιμήσεις
:
 
1. To προϊόν μας SwiftBase CM-2, κατασκευάζεται στην Αμερική με τα υψηλότερα standards, πληρεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας και φέρει τις κορυφαίες πιστοποιήσεις FCC, UL και CE. Έχει στιβαρή, συμπαγή, ποιοτική και βαριά μεταλλική κατασκευή - ουδεμία δηλαδή σχέση με την απομίμηση.
Κατασκευαστής του προϊόντος μας SwiftBase CM, είναι η κορυφαία Αμερικάνικη εταιρία κατασκευής hardware GEIST Manufacturing (http://www.geistmfg.com), η οποία λειτουργεί από το 1948. Η εταιρία που κατασκευάζει την απομίμηση, είναι μία εταιρία με πολύ μικρότερη ιστορία και μέγεθος, που προέρχεται από τον χώρο του software...

2. Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 είναι το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα computer room monitoring and alert, Νο 1 σε πωλήσεις, με δεκάδες χιλιάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις στις μεγαλύτερες εταιρίες και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Την ίδια πρωτιά και επιτυχία έχει και στην Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι έχει εγκατασταθεί στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, στον όμιλο Intracom, στην Χαλυβουργική, στον όμιλο Μυτιληναίου (Αλουμίνιο της Ελλάδας, ΕΛΒΟ, ΜΕΤΚΑ), στην SONΥ Ελλάς, στην VIVARTIA (Δέλτα, Chipita, Goodies, κλπ) - όμιλος Marfin, στο Νοσοκομείο Μητέρα - Υγεία (όμιλος MARFIN), στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν, στον όμιλο Ιατρικού Αθηνών, στο Νοσοκομείο Ανδρέα Συγγρού, στην Infoquest, κ.π.ά. Η απομίμηση, δεν έχει εγκατεστημένη βάση στην Ελλάδα, γι αυτό και καταφεύγουν σε ψευδείς ανακοινώσεις περί δήθεν πωλήσεων, προκειμένου να σας παραπλανήσουν, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

3. Σημαντικός Πελάτης μας, εκ των μεγαλυτέρων εταιριών της Ελλάδας, ο όμιλος Μυτιληναίου (Αλουμίνιο της Ελλάδας, ΕΛΒΟ, ΜΕΤΚΑ, Ελληνική Χαλυβουργία), δοκίμασε επισταμένα τα δύο προϊόντα, το SwiftBase CM-2 και την κακή απομίμησή του και φυσικά επέλεξε να αγοράσει ο προϊόν μας SwiftBase CM-2.

4. Η E-SYSTEMS είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του computer room monitoring and alert. Είχε έτσι τη δυνατότητα να επιλέξει να αντιπροσωπεύσει στην Ελλάδα οποιαδήποτε κατασκευάστρια εταιρία του εξωτερικού ήθελε. Φυσικά επιλέξαμε να αντιπροσωπεύσουμε την κορυφαία διεθνώς εταιρία του χώρου, αφήνοντας τα υποδεέστερα προϊόντα ως αναγκαστική επιλογή των μετέπειτα ανταγωνιστών μας.  

5. Η απομίμηση δεν έχει ενσωματωμένους αισθητήρες ροής αέρα, στάθμης φωτός και έντασης ήχου. Αντίθετα το SwiftBase CM-2 έχει τους παραπάνω αισθητήρες ενσωματωμένους, παρέχοντάς σας μία πλήρη εικόνα των συνθηκών του χώρου στον οποίο είναι τοποθετημένο. Π.χ. ο ενσωματωμένος αισθητήρας ροής αέρα του SwiftBase CM-2, θα σας ειδοποιήσει άμεσα ότι διακόπηκε ο κλιματισμός του χώρου, πολύ πριν ανέβει η θερμοκρασία, τόσο ώστε να ξεπεράσει το όριο και να ειδοποιηθείτε από τον αισθητήρα θερμοκρασίας. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας στάθμης φωτός του SwiftBase CM-2, θα σας ειδοποιήσει άμεσα όταν κάποιος στέκεται μπροστά στους server σας, πολύ πριν ανοίξει την πόρτα του rack (που μπορεί και να μην υπάρχει), ώστε να ειδοποιηθείτε από τυχόν υπάρχοντα εξωτερικό αισθητήρα ανοίγματος πόρτας. Ο αισθητήρας έντασης ήχου του SwiftBase CM-2, θα σας ειδοποιήσει άμεσα όταν "σκάσει" κάποιο τροφοδοτικό στο computer room,
πολύ πριν ο καπνός φτάσει στην οροφή, ώστε να ειδοποιηθείτε από τον τυχόν υπάρχοντα εξωτερικό αισθητήρα καπνού.

6. Οι εσωτερικοί αναλογικοί αισθητήρες της απομίμησης, είναι απλού τύπου επαφής (switch sensors), δηλαδή ελέγχουν μόνο την κατάσταση on / off ενός dry contact. Αντίθετα, οι εσωτερικοί αναλογικοί αισθητήρες του SwiftBase CM-2, είναι πλήρεις A/D converters, που πέρα από την κατάσταση on / off, μπορούν να ελέγξουν και ενδιάμεσες καταστάσεις, σε κλίμακα από 0 έως 100, που αντιστοιχεί σε τάση 0 έως 5 Volt DC. Έτσι όταν π.χ. πάρετε ειδοποίηση για πλημμύρα, με το σύστημα SwiftBase CM-2 θα έχετε και αίσθηση του μεγέθους του προβλήματος.

7. Οι  ψηφιακοί αισθητήρες, συνδέονται στο SwiftBase CM-2, μέσω του προηγμένου δικτύου βιομηχανικού τύπου και προδιαγραφών, 1-wire της Dallas Semiconductors. Tο δίκτυο 1-wire χρησιμοποιείται από την Boeing και την Air-Bus στα αεροσκάφη τους και από την Mercedes και την BMW στα αυτοκίνητά τους. Είναι ένα απόλυτα αξιόπιστο δίκτυο, που παρέχει δυνατότητα χρονισμού των πακέτων, δηλαδή ένα πακέτο είναι εκ των προτέρων γνωστό πότε θα φτάσει στον προορισμό του. Αντίθετα, η απομίμηση, περιέχει ένα δικό της απλό και φθηνό τρόπο σύνδεσης των εξωτερικών ψηφιακών αισθητήρων της, που δεν παρέχει καμία διασφάλιση αξιοπιστίας.

8. Το σύστημα SwiftBase CM-2, δέχεται μέχρι 16 εξωτερικούς ψηφιακούς αισθητήρες, ενώ η απομίμηση μόνο 6, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί σημαίνει ότι αν π.χ. χρειάζεστε 14 ψηφιακούς εξωτερικούς αισθητήρες (π.χ. αισθητήρες θερμοκρασίας, υγρασίας, ρεύματος, ροής αέρα, κλπ, για να πάρετε ενδείξεις από διάφορα σημεία, κλπ),  τότε με την απομίμηση θα πρέπει να αγοράσετε 3 κεντρικές μονάδες, αυξάνοντας υπερβολικά το κόστος και την πολυπλοκότητα του συστήματος. Αντίθετα, μία και μόνο μονάδα SwiftBase CM-2 θα σας καλύψει πλήρως.
 
9. Όλοι οι αισθητήρες της απομίμησης είναι no-name, χαμηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Αντίθετα, όλοι οι αισθητήρες του SwiftBase CM-2, προέρχονται από τους κορυφαίους παγκοσμίως κατασκευαστές στον κάθε τομέα. Π.χ. ο αισθητήρας καπνού του συστήματος SwiftBase CM-2, είναι το κορυφαίο μοντέλο της BRK Αμερικής, της Νο1 στον κόσμο εταιρίας κατασκευής αισθητήρων πυρανίχνευσης. Οι αισθητήρες θερμοκρασίας, υγρασίας, ροής αέρα του συστήματος SwiftBase CM-2, κατασκευάζονται από τον κολοσσό HONEYWELL. Πού θα εμπιστευτείτε το computer room σας; To ΓΕΕΘΑ πάντως και οι μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες και οργανισμοί, το εμπιστεύονται στο SwiftBase CM-2.

10. Η απομίμηση ισχυρίζεται ότι έχει ενσωματωμένο αισθητήρα πλημμύρας, λέγοντας ότι "απλά" πρέπει να αγοράσετε το καλώδιο. Δεν σας λένε όμως ότι στην πραγματικότητα αυτό το καλώδιο που πρέπει να αγοράσετε και να συνδέσετε, είναι ο ίδιος ο αισθητήρας υγρανίχνευσης, ο οποίος κοστίζει τα μισά σχεδόν λεφτά από όσο κοστίζει η απομίμηση. Σας ξεγελούν έτσι ότι συνολικά η απομίμηση κοστίζει λιγότερο από το SwiftBase CM-2, αποτρέποντάς σας από το να κάνετε τις σωστές συγκρίσεις αισθητήρων. Θα εμπιστευτείτε  ποτέ ένα τέτοιο προϊόν, που βασίζεται στην παραπλάνησή σας;

11. Επίσης η απομίμηση ισχυρίζεται ότι διαθέτει ενσωματωμένο UPS και αισθητήρα διακοπής ρεύματος. Στην πραγματικότητα το ενσωματωμένο UPS είναι δύο μπαταρίες ρολογιού και ένας μικρός πυκνωτής, που ελπίζει να κρατήσει την απομίμηση σε λειτουργία για λίγα δευτερόλεπτα μετά την διακοπή του ρεύματος, ώστε να προλάβει να στείλει την ειδοποίηση για την διακοπή του ρεύματος. Θα βασίζατε ποτέ την ασφάλεια του computer room σας σε μία τέτοια αστεία υλοποίηση; Εμείς σας λέμε να συνδέσετε το SwiftBase CM-2 σε ένα πραγματικό και αξιόπιστο UPS, το οποίο θα το κρατήσει σε λειτουργία για ώρες, ώστε να έχετε πλήρη και αδιάκοπη εικόνα των συνθηκών του computer room σας, ακριβώς τότε που την χρειάζεστε απαραίτητα, δηλαδή μετά από μία διακοπή ρεύματος. Περιττό να πούμε ότι αν συνδέσετε την απομίμηση σε πραγματικό UPS, τότε δεν θα πάρετε ποτέ την ειδοποίηση διακοπής ρεύματος... Παράλληλα, το σύστημα SwiftBase CM-2, σας παρέχει μία πλήρη γκάμα πραγματικών και πλήρως αξιόπιστων αισθητήρων μονοφασικού και τριφασικού ηλεκτρικού ρεύματος, οι οποίοι, πέραν της διακοπής, μπορούν να καταγράψου και να σας ειδοποιήσουν για πλήθος άλλων παραμέτρων, όπως watts καταναλώσεων, volts τάσεως, ampers έντασης, μέγιστες τιμές, τιμές RMS, ποιότητα ρεύματος, κλπ. 

12. To σύστημα SwiftBase CM-2, θα σας ειδοποιήσει αμέσως μόλις, για οποιοδήποτε λόγο, αποσυνδεθεί ένας εξωτερικός ψηφιακός αισθητήρας και επίσης μόλις αυτός επανασυνδεθεί. Αυτό είναι βασικό, για να γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη ένδειξη δεν ελέγχεται, για όση ώρα ο αισθητήρας είναι αποσυνδεμένος. Η απομίμηση δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Θα νομίζετε ότι όλα είναι εντάξει, ενώ στην πραγματικότητα η απομίμηση δεν θα έχει ενδείξεις του τι συμβαίνει στο computer room σας.

13. Το σύστημα SwiftBase CM-2, αφού πρώτα σας ειδοποιήσει όταν κάποια ένδειξη (π.χ. θερμοκρασία) βγει εκτός των προκαθορισμένων από εσάς ορίων ασφαλείας, θα σας στείλει δεύτερη καθησυχαστική ειδοποίηση, όταν η παραπάνω ένδειξη ξαναμπεί εντός των ορίων ασφαλείας. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσετε Σάββατο πρωί να πάτε στο γραφείο, αν υπάρξει ένα στιγμιαίο ή ολιγόλεπτο πρόβλημα στο computer room σας. Η απομίμηση δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, άρα καλές διαδρομές.

14. Το σύστημα SwiftBase CM-2, παρέχει πλήρη προστασία ασφαλούς πρόσβασης. Συγκεκριμένα υποστηρίζει ασφαλή κρυπτογραφημένη σύνδεση SSL μέσω HTTPS, μπορείτε να αλλάξετε την πόρτα πρόσβασης, τόσο στο HTTP όσο και στο HTTPS, υποστηρίζει authentication ζητώντας user-id και password για είσοδο στο σύστημα, ενώ επίσης υποστηρίζει authorizations, με δυνατότητα ορισμού χρηστών με διαφορετικά access levels, για απλή προβολή ενδείξεων (view only), για παραμετροποίηση (administration) και για έλεγχο (control). Η απομίμηση δεν έχει τέτοιες δυνατότητες, αφήνοντας το σύστημά σας εκτεθειμένο.

15. Το σύστημα SwiftBase CM-2 δέχεται έως 4 κάμερες IP, την εικόνα των οποίων, εμφανίζει ζωντανά, μαζί με τις ενδείξεις των αισθητήρων, στην ίδια οθόνη (ιστοσελίδα). Κάνοντας click στην εικόνα μίας κάμερας, συνδέεστε απευθείας (full screen) με την κάμερα αυτή, όπου έχετε και όλα τα control της. Η απομίμηση δεν έχει τέτοιες δυνατότητες.

16. Οι εξωτερικοί ψηφιακοί αισθητήρες του SwiftBase CM-2,  είναι τύπου plug and play. Δηλαδή μόλις τους συνδέσετε, αναγνωρίζεται αυτόματα ο τύπος και η ονομασία τους. Στην απομίμηση θα πρέπει να τα δηλώσετε μόνοι σας, με κίνδυνο λαθών και σύγχυσης των ενδείξεων.

17. Μπορείτε να βάλετε το σύστημα SwiftBase CM-2 να σας στέλνει ένα ενημερωτικό δελτίο της κατάστασης του computer room σας, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Πέραν της ενημέρωσης, είναι και μία επιβεβαίωση ότι το σύστημα είναι σε λειτουργία και ελέγχει τα πάντα. Η απομίμηση δεν έχει αυτήν την δυνατότητα. Έτσι, δεδομένης και της χαμηλής του ποιότητας,  θα αναρωτιέστε συνεχώς αν πραγματικά λειτουργεί.

18. Η απομίμηση βασίζεται στην λειτουργία ενός ειδικού προγράμματος σε κάποιο PC, για την πλήρη χρήση των όποιων δυνατοτήτων της. Αυτό προσθέτει ένα ακόμα point of failure (γιατί το PC εύκολα μπορεί να χαλάσει, ή να κολλήσει) καθώς και πολυπλοκότητα στην λειτουργία. Το σύστημα SwiftBase CM-2 λειτουργεί αυτοδύναμα.

19. Η απομίμηση δεν διαθέτει δυνατότητα εξαγωγής των μετρήσεων στο Excel, σε CSV format. Επίσης δεν διαθέτει δυνατότητα εξαγωγής των μετρήσεων σε μορφή XML.

20. Η απομίμηση δεν διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη flash για την καταγραφή των ενδείξεων. Το SwiftBase CM-2, μπορεί να αποθηκεύει στην εσωτερική του μνήμη, ενδείξεις έως 20 ημερών, πληρώντας την σχετική απαίτηση των πιστοποιήσεων ποιότητας και ασφάλειας για εσωτερική καταγραφή των ενδείξεων, κατά τρόπο που να μην μπορούν να χαθούν ή να αλλοιωθούν από τους χρήστες.
 
21. Η απομίμηση διαθέτει πολύ φτωχό web interface, χωρίς γραφικές παραστάσεις της ιστορικότητας των μετρήσεων. Το SwiftBase CM-2, εμφανίζει γραφική παράσταση για κάθε μέτρηση χωριστά, όπου φαίνεται η διακύμανση των τιμών στο βάθος του χρόνου.

22. Η απομίμηση δεν διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης από συσκευή PDA ή WAP. Το SwiftBase CM-2, πέρα από το standard web interface που παρέχει, παρέχει χωριστό PDA interface και χωριστό WAP interface, με ειδικό σχεδιασμό για αποτελεσματική χρήση σε αυτές τις συσκευές.

23. Το subject του μηνύματος alert της απομίμησης, είναι γενικό και δεν περιλαμβάνει το είδος του προβλήματος. Έτσι όταν το λάβετε ως SMS σε κινητό τηλέφωνο, μέσω υπηρεσίας Email-2-SMS, που ως γνωστόν ενσωματώνει στο SMS μόνο το subject του email, δεν θα καταλάβετε ποιός αισθητήρας έδωσε το alarm. Αντίθετα το SwiftBase CM-2, όντας μελετημένο σε κάθε λεπτομέρεια, περιέχει στο subject του μηνύματος alert, τον αισθητήρα που έδωσε το alert, μάλιστα αναφέροντας το "φιλικό" όνομα που εσείς μπορείτε να δώσετε σε κάθε αισθητήρα, ώστε να καταλαβαίνετε πού βρίσκεται και τί ελέγχει.

24. Η απομίμηση δεν διαθέτει ενσωματωμένη σειρήνα συναγερμού. Το σύστημα SwiftBase CM-2 διαθέτει ισχυρή ενσωματωμένη σειρήνα 88db, με παραμετροποίηση ανά αισθητήρα για την χρήση της.

25. H απομίμηση δεν διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη ενδείξεων. Έτσι, όταν είστε μέσα στο computer room, δεν μπορείτε να ξέρετε τις τρέχουσες ενδείξεις. Το σύστημα SwiftBase CM-2, διαθέτει ενσωματωμένη φωτεινή οθόνη LCD, στην οποία εμφανίζονται εναλλάξ οι τρέχουσες ενδείξεις των αισθητήρων.

26. Το κόστος του SwiftBase CM-2 είναι σχεδόν ίδιο με το κόστος της απομίμησης, ενώ αν συνυπολογίσετε το κόστος αγοράς των εξωτερικών αισθητήρων ροής αέρα, στάθμης φωτός και έντασης ήχου (τους οποίους, όπως αναφέραμε παραπάνω, το SwiftBase CM-2 έχει ενσωματωμένους, ενώ στην απομίμηση λείπουν), καθώς και το κόστος της αγοράς πραγματικών αισθητήρων υγρανίχνευσης και διακοπής ρεύματος (τους οποίους, όπως αναφέραμε παραπάνω, παραπλανητικά η απομίμηση ισχυρίζεται ότι διαθέτει ενσωματωμένους), τότε η απομίμηση είναι ακριβότερη από το SwiftBase CM-2 !  

Η επιλογή σας είναι προφανής.
..
Νέα  -  Οκτώβριος 2007

 

Κάθε μήνα επιλέγουμε ορισμένα success story μας, ή σημαντικές ειδήσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας και σας τα παρουσιάζουμε.

Κάντε κλικ στην είδηση που σας ενδιαφέρει, για να δείτε περισσότερες πληροφορίες, ή κατεβείτε παρακάτω στην σελίδα, για να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις αναλυτικά.

 Η SIMPLEX Πληροφορική μεταπωλητής των προϊόντων μας SwiftBase

Η SMARTNET μεταπωλητής των προϊόντων μας

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε ως Fax Server στην Notos Com

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε ως Voice Server στην Μότορ Όιλ Ελλάς

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε ξανά στη VIVARTΙΑ  (ΔΕΛΤΑ, Chipita, Goodies, Μπ.Στάθης)

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στo Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ)

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στη Mondial Assistance

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στη CIVITAS Communications

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στη ΤΥΡΑΣ Α.Ε. 


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στη
ΤΥΡΑΣ Α.Ε.Οκτώβριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στη ΤΥΡΑΣ Α.Ε.

ΤΥΡΑΣ

ΤΥΡΑΣ

H TYΡΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1986 και ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, χαράζει μία μοναδική πορεία στον χώρο της, παρέχοντας μεγάλη ποικιλία τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων, άριστης ποιότητας. Το 2003 η εταιρία απασχολούσε 350 εργαζόμενους και είχε κύκλο εργασιών 60 εκ. ευρώ.

To σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της ΤΥΡΑΣ Α.Ε., όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, κλπ, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Η εγκατάσταση έγινε μέσω του μεταπωλητή μας RAM ΕΠΕ.


 


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στη

CIVITAS CommunicationsΟκτώβριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στη CIVITAS Communications.

CivitasCivitas GroupCivitas GlobalKetchum

StratcomRepublicMediaTrainingNovus

Η CIVITAS έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών στρατηγικής και επικοινωνίας στην Ελλάδα και τη νοτιοανατολική Ευρώπη. Η CIVITAS είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Ketchum, η οποία είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες δημοσίων σχέσεων στον κόσμο. Η CIVITAS, επιβεβαίωσε και φέτος την παράδοση των νικηφόρων εκλογικών εκστρατειών που έχει δημιουργήσει από το 1994, με τη συμμετοχή της στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της εκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

To σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της CIVITAS, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, κλπ, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.
 
Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς από το Προσωπικό Πληροφορικής της Civitas.


 


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην
 Mondial AssistanceΟκτώβριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην Mondial Assistance.

Mondial

MONDIAL ASSISTANCE

Η Mondial Assistance Ελλάδος είναι μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Mondial Assistance, του διεθνούς πρωτοπόρου στην Οδική, Ταξιδιωτική, Ιατρική και Τεχνική βοήθεια. Τις υπηρεσίες της έχουν εμπιστευτεί οι μεγαλύτερες επίσημες αντιπροσωπείες, ασφαλιστικές εταιρίες, τράπεζες, και χιλιάδες ιδιώτες.

To σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της Mondial Assistance, όπως θερμοκρασία σε δύο σημεία του χώρου, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, ύπαρξη καπνού, τάση - ένταση - ισχύς - ποιότητα ηλεκτρικού ρεύματος, κλπ, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.
 
Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς, μέσω του μεταπωλητή μας SmartNet.


 


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο
 
ΓΕΕΘΑΟκτώβριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

ΓΕΕΘΑYEA

ΓΕΕΘΑ

Η επιλογή του συστήματος SwiftBase CM-2 από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, αποτελεί μέγιστη επιβράβευση της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας του προϊόντος μας.

Το ΓΕΕΘΑ είναι το Ανώτατο συντονιστικό όργανο των Ενόπλων Δυνάμεων, για την εφαρμογή και υλοποίηση των αποφάσεων του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ). Συστάθηκε το 1950, όταν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠ.ΕΘ.Α) αντικατέστησε τα Υπουργεία Στρατιωτικών, Ναυτικών και Αεροπορίας, προκειμένου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ) να ασκεί τις αρμοδιότητές του. Ο πρώτος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ήταν ο Στρατάρχης Αλέξανδρος Παπάγος.

To σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room του ΓΕΕΘΑ, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, κλπ, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.
 
Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς, μέσω του μεταπωλητή μας Simplex.


 


Tο προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε ξανά στην

VIVARTΙΑ  (ΔΕΛΤΑ, CHIPITA, GOODIES, Μπάρμπα Στάθης)Οκτώβριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην VIVARTIA.

VIVARTIA

DELTABARBA STATHISCHIPITAGOODYS
7daysFLOCAFEHellenic Catering

VIVARTIA

H VIVARTIA Α.Ε. είναι η νέα εταιρεία που προήλθε από την απορρόφηση από τη ΔΕΛΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ των εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, CHIPITA, GOODY'S - FLOCAFE και ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ.

Με ηγετική θέση στην αγορά τροφίμων, η VIVARTIA είναι πρώτη στον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα και απευθύνεται σε μια περιφερειακή αγορά 1 δισ. ατόμων με 2,5 δισ. προϊόντα της να καταναλώνονται κάθε μέρα. Διαθέτει 26 παραγωγικές μονάδες και απασχολεί περίπου 13.000 άτομα. Συνολικά έχει παρουσία σε 29 χώρες, ενώ παράγει μία μεγάλη γκάμα από επώνυμα προϊόντα-μάρκες διατροφής, τα οποία κατέχουν ηγετικές θέσεις στον κλάδο τους. Στην Ελλάδα, 9 στα 10 νοικοκυριά καταναλώνουν τα προϊόντα της και το 99% των καταναλωτών αναγνωρίζουν τα σήματα της.

H VIVARTIA προμηθεύτηκε μία δεύτερη σειρά συστημάτων SwiftBase CM-2, τέσσερα συνολικά, για την κάλυψη των αναγκών της. Το σύστημα CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στους χώρους της VIVARTIA, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν μέσω internet στο σύστημα CM-2 και να δουν τα τρέχοντα και τα ιστορικά δεδομένα, με γραφική μορφή, μέσω web browser (π.χ. internet explorer).

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς από το Προσωπικό Πληροφορικής της VIVARTIA.

Είναι σημαντικό, ότι η VIVARTIA είχε παραγγείλει και εγκαταστήσει άλλη μία σειρά συστημάτων SwiftBase CM-2, τον Αύγουστο του 2007 (πατήστε εδώ για να δείτε την σχετική είδηση). Λόγω του υψηλού επιπέδου των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας, εξασφαλίζουμε ευχαριστημένους και μακροχρόνιους Πελάτες, που εμπιστεύονται σταθερά την εταιρίας μας, τιμώντας μας με επαναλαμβανόμενες παραγγελίες.


 


Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε ως
Voice Server στην Μότορ Όιλ Ελλάς
(όμιλος Βαρδινογιάννη)Οκτώβριος 2007

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε ως Voice Server στην Μότορ Όιλ Ελλάς, του ομίλου Βαρδινογιάννη.

Motor Oil Hellas

MOTOR OILMOTOR OIL

Η Μότορ Όιλ Ελλάς είναι μία εταιρεία με ηγετικό ρόλο στον τομέα της διύλισης πετρελαίου, προμηθεύοντας τις αγορές που εξυπηρετεί με ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων ενεργειακών προϊόντων. Η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κύριους στυλοβάτες της εθνικής οικονομίας, ενώ παράλληλα διατηρεί και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Μέσω του προϊόντος μας
AVM GlobalComServer, όταν παρουσιαστεί κάποιο έκτακτο περιστατικό στο Διυλιστήριο της Μότορ Όιλ, ειδοποιείται αυτόματα το απαραίτητο προσωπικό να προσέλθει στο Διυλιστήριο, για την αντιμετώπιση του περιστατικού. Το σύστημα τηλεφωνεί ξεχωριστά σε κάθε υπάλληλο, καλώντας έως τρεις τηλεφωνικούς αριθμούς του (σταθερό, κινητό κλπ), επαναλαμβάνοντας τις κλήσεις, μέχρι αυτός να απαντήσει. Όταν ο υπάλληλος απαντήσει στο τηλέφωνο, το σύστημα του ανακοινώνει το έκτακτο περιστατικό και του ζητά να επιβεβαιώσει ότι το κατανόησε, πατώντας κάποιον αριθμό.

Η εκφώνηση του μηνύματος γίνεται μέσω ειδικού
TTS engine (Text to Speech), το οποίο μπορεί να διαβάζει ένα κείμενο και να το εκφωνεί με απόλυτη φυσικότητα, τόσο που δεν ξεχωρίζει από πραγματική ανθρώπινη φωνή. Το κείμενο μπορεί να είναι ελληνικό, αγγλικό, ή ανάμικτο και συντάσσεται κανονικά, σύμφωνα με τους κανόνες γραμματικής και ορθογραφίας, με σημεία στίξης, πεζά - κεφαλαία γράμματα, ελληνικούς - αγγλικούς χαρακτήρες, κλπ.

Η λειτουργία του συστήματος, γίνεται μέσα από εφαρμογή web, δηλαδή μέσω του Internet Explorer. Μπορούν να δημιουργηθούν διάφορα σενάρια ειδοποίησης, ανάλογα με το είδος του έκτακτου περιστατικού. Κάθε σενάριο μπορεί να έχει διαφορετικό μήνυμα και να ειδοποιεί συγκεκριμένους υπαλλήλους, ή ομάδες υπαλλήλων. Ο χειριστής της εφαρμογής, ενημερώνεται για την πορεία των κλήσεων και το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή ποιοί υπάλληλοι δεν απάντησαν.

Μέσω του πιστοποιημένου από την
Microsoft, Exchange connector, του συστήματος AVM GlobalComServer, είναι δυνατή η αποστολή τηλεφωνικών μηνυμάτων και μέσω του MS Outlook.

Το σύστημα χρησιμοποιεί κάρτα voice της EICON, 8 τηλεφωνικών γραμμών, τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα, για γρήγορη διεκπεραίωση των κλήσεων. Οι κάρτες αυτές είναι ταυτόχρονα και κάρτες fax, ώστε το σύστημα να μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα και σαν fax server, δεδομένου ότι το σύστημα AVM GlobalComServer, έχει modules για
fax, telex, sms, voice και mail server.

Η επιλογή του συστήματος, έγινε από την Μότορ Όιλ, μετά από διεξαγωγή διαγωνισμού με κλειστές προσφορές, στον οποίο, εκτός από την E-SYSTEMS, συμμετείχαν και άλλες εταιρίες, με άλλα προϊόντα. Όπως συμβαίνει κάθε φορά που η E-SYSTEMS συμμετέχει σε διαγωνισμό, η πρότασή μας κρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή, ανώτερη τεχνολογικά και συμφερότερη οικονομικά.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς από Τεχνικό της E-SYSTEMS, σε τέσσερεις ημέρες.


 


Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε ως
Fax Server στην NOTOS COMΟκτώβριος 2007

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε ως Fax Server στην NOTOS COM .

NOTOS COMNOTOS GALLERIESLACOSTEGANTTRUSSARDIPOLOGIVENCHYREVLONBULGARICHANNELYSLDAVINDOFFPALLISFABERKENZOAZARO

NOTOS COMNOTOS COMNOTOS COM

Ο Εμπορικός Όμιλος Νotos Com Holdings, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές εταιρείες, προήλθε από τη συγχώνευση με απορρόφηση της ομώνυμης εταιρείας με τις εταιρίες ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΒΕΕ, ΣΠΟΡΤΣΜΑΝ ΑΕ, ΕΝΔΥΣΗ ΑΕ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ ΑΒΕΕ, ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΑΕ, ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕ, ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΑΕ και ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΑΕ. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά τα σημαντικότερα και πλέον αναγνωρίσιμα στον κλάδο τους ονόματα και δραστηριοποιείται στους κλάδους πολυκαταστημάτων, καλλυντικών και ειδών προσωπικής φροντίδας και υγιεινής, χονδρικής και λιανικής πώλησης προϊόντων ένδυσης και υπόδησης, ειδών γραφής, ενώ έχει και σημαντική δραστηριότητα εκτός Ελλάδας.

Μέσω του προϊόντος μας AVM GlobalComServer, η NOTOS COM αποστέλλει αυτόματα στους Προμηθευτές της, τις μηνιαίες καταστάσεις συμφωνίας λογιστικών υπολοίπων, μέσω fax. Για το σκοπό αυτό, εγκαταστάθηκε το module FAX SERVER και το module SpoolNT του συστήματος AVM GlobalComServer, το οποίο επιτρέπει την διασύνδεση του συστήματος με οποιαδήποτε εφαρμογή, για την αποστολή εκτυπώσεων - αναφορών της εφαρμογής αυτής μέσω fax. Εν προκειμένω, το σύστημα AVM GlobalComServer, συνδέθηκε με την εφαρμογή Solution ERP της Singular Logic DIS, που χρησιμοποιεί η NOTOS COM.

H εγκατάσταση έγινε στα κεντρικά γραφεία της Notos Com, στην Κηφισιά, από τρεις Τεχνικούς της
E-SYSTEMS, σε μία ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Notos Com, έχει εγκαταστήσει από το 2005, το σύστημα AVM GlobalComServer, ως fax server, στο πολυκατάστημά της Notos Galleries Home, στην Πλατεία Κοτζιά,  στο κέντρο της Αθήνας.  Λόγω του υψηλού επιπέδου των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας, εξασφαλίζουμε ευχαριστημένους και μακροχρόνιους Πελάτες, που εμπιστεύονται σταθερά την εταιρίας μας, τιμώντας μας με επαναλαμβανόμενες παραγγελίες.

Η SMARTNET
μεταπωλητής των προϊόντων μαςΟκτώβριος 2007

Η SMARTNET γίνεται  μεταπωλητής των προϊόντων μας στην Αθήνα και ολόκληρη την Ελλάδα.

SMARTNET

Η SMARTNET παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις δικτύωσης. Κατέχει κορυφαία θέση στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δομημένων καλωδιώσεων, δικτύων όλων των τύπων, συστημάτων ελέγχου πρόσβασης, ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, δικτύων video και τηλεφωνικών δικτύων. Η Εταιρία έχει αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Eνδεικτικά πελάτες της είναι: HEINEKEN, KRAFT GENERAL FOODS SA, HSBC BANK PLC, SONY MUSIC SA, HYUNDAI SA, AMERICAN COLLEGE OF GREECE, COCA-COLA COMPANY, JT INTERNATIONAL, SIEMENS, REGENCY HYATT HOTEL, BACARDI, PFIZER PHARMACEPTICAL, SHELL, MARFIN BANK, DEUTSCH BANK, HELLENIC BANK, ERNST & YOUNG, ABBOTT PHARMACEPTICAL, S & B, ELOT,  κ.ά.

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:

SMARTNET
Λακωνίας 2, Αγ. Δημήτριος
Τηλ: 210 995 15 85
Αρμόδιος: κ. Ιάκωβος Σβολάκης
Email: i.svolakis@smart.net.gr

Η πρώτη πώληση προϊόντων μας από την SMARTNET, αφορά την εγκατάσταση του συστήματός μας SwiftBase CM-2 στην εταιρία Mondial Assistance. Δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση.

H E-SYSTEMS διαθέτει εκτενές δίκτυο κορυφαίων Μεταπωλητών των προϊόντων της, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Δείτε εδώ ολόκληρο το δίκτυο των Μεταπωλητών μας.

Η SIMPLEX Πληροφορική
μεταπωλητής των προϊόντων μαςΟκτώβριος 2007

Η SIMPLEX Πληροφορική γίνεται  μεταπωλητής των προϊόντων μας στην Αθήνα και ολόκληρη την Ελλάδα.

SIMPLEX

Η Simplex Πληροφορική ιδρύθηκε το 1987 και από τότε διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά της πληροφορικής. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται σε έναν σύγχρονα διαμορφωμένο χώρο 1500τμ. Aξιοποιώντας την τεχνογνωσία της στην πληροφορική, τις τηλεπικοινωνίες και τα οπτικοακουστικά, η Simplex παρέχει όλες τις υπηρεσίες της, εφαρμόζοντας αυστηρά τις διαδικασίες ΙSΟ 9001:2000. 

Η Εταιρία έχει αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Eνδεικτικά πελάτες της είναι: 
OTE, OTENET, SIEMENS, ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΟΣ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΖ, MERCEDES - BENZ, OTENET, MICROSOFT, MACRO, L'OREAL, LEDRA MARRIOT, ΙNTERCONTINENTAL, FORTHNET, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, κ.ά.

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:

SIMPLEX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ A.E.
Ντελακρουά 2Α, Ν. Κόσμος
Τηλ: 210 92 45 900
Αρμόδιος: κα Μπούρα
Email: boura@simplex.gr

Η πρώτη πώληση προϊόντων μας από την Simplex Πληροφορική, αφορά την εγκατάσταση του συστήματός μας SwiftBase CM-2 στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ). Δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση.

H E-SYSTEMS διαθέτει εκτενές δίκτυο κορυφαίων Μεταπωλητών των προϊόντων της, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Δείτε εδώ ολόκληρο το δίκτυο των Μεταπωλητών μας.

 
 < <  Προηγούμενοι μήνες . . .                                      Επόμενοι μήνες . . .   > >