e-Systems Advanced Information Systems LTD       Τηλ: 216 900 3100, Fax: 211 800 4074, e-mail: info@e-systems.gr

 
 


Ανακοινώσεις

 


 

Στη στήλη αυτή θα βρείτε μόνιμες και έκτακτες ανακοινώσεις της E-SYSTEMS, σχετικά με τα προϊόντα της και σημαντικά γεγονότα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε  επικοινωνήστε μαζί μας.SwiftBase CM-2: 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ !!!


Πρόσφατα εμφανίστηκε στην ελληνική αγορά κακή απομίμηση του προϊόντος μας SwiftBase CM-2. Η απομίμηση αυτή, κυκλοφορεί χωρίς επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό, όπου είναι γνωστή με το κοροϊδευτικό όνομα "Red Monster", λόγω του αποκρουστικού κόκκινου παρουσιαστικού της και των σημαντικών μειονεκτημάτων της.

Όπως και στο εξωτερικό, έτσι και στην Ελλάδα, οι διακινητές της κακής αυτής απομίμησης, προσπαθούν να ξεγελάσουν τους καταναλωτές, δημοσιεύοντας ψευδείς και παραπλανητικές καταχωρήσεις και ιστοσελίδες, όπου αντιγράφουν επακριβώς τα στοιχεία του συστήματος SwiftBase CM-2. Έτσι ο καταναλωτής νομίζει ότι πρόκειται για το ίδιο, ή παρόμοιο προϊόν, δεδομένου ότι διαβάζουν τα ίδια ακριβώς στοιχεία, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι το SwiftBase CM-2 είναι ένα τελείως διαφορετικό προϊόν, κατά πολύ ανώτερο σε ποιότητα και δυνατότητες. Καταφέρνουν έτσι οι διακινητές της κακής αυτής απομίμησης, να υποκλέπτουν ελάχιστες πωλήσεις  από ατυχείς καταναλωτές, κινούμενοι στη σκιά του SwiftBase CM-2. Η E-SYSTEMS θα λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία των Ελλήνων καταναλωτών.

Μέχρι στιγμής, έχουμε εντοπίσει και αντιμετωπίσει δεόντως τις εξής πρωτοφανείς και αήθεις ενέργειες των διακινητών της απομίμησης:

1. Οι διακινητές της απομίμησης αντέγραψαν στο
web site τους μεγάλο μέρος των πληροφοριών που αναφέρονται στο web site μας. Π.χ. στην ιστοσελίδα τους που αναφέρεται στους αισθητήρες, έχουν αντιγράψει κατά λέξη όλα τα κείμενα που υπάρχουν στην αντίστοιχη ιστοσελίδα μας. Πέραν του ότι η πρακτική αυτή είναι αήθης, προκαλεί την παραπλάνηση των καταναλωτών, πρώτον γιατί μπορεί να νομίζουν ότι η εν λόγω ιστοσελίδα αφορά τα προϊόντα μας και δεύτερον γιατί οι πληροφορίες που αναφέρονται στην εν λόγω ιστοσελίδα είναι ανακριβείς, καθότι αφορούν τις δυνατότητες των προϊόντων μας, δυνατότητες που σε καμία περίπτωση δεν παρέχει η απομίμηση.

2. Οι διακινητές της απομίμησης αντέγραψαν την διαφήμισή μας στο Google και έβαλαν το όνομα του προϊόντος μας (SwiftBase) να οδηγεί στην διαφήμισή τους. Δηλαδή, όταν κάποιος Καταναλωτής, έψαχνε στο Google για το προϊόν μας SwiftBase, οδηγούταν στο web site τω
ν διακινητών της απομίμησης...! Ήδη έγιναν από την Νομική μας Υπηρεσία όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε το Google να αποσύρει την εν λόγω παγίδα που είχε στηθεί εις βάρος των Ελλήνων Καταναλωτών.

3.
Οι διακινητές της απομίμησης, καταχώρησαν ψευδές δελτίο τύπου στο web site τους, ανακοινώνοντας ότι μεγάλη Ελληνική εταιρία αγόρασε το προϊόν τους και το εγκατέστησε στα γραφεία της στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη μεγάλη Ελληνική εταιρία, ουδέποτε αγόρασε τα προϊόντα των διακινητών της απομίμησης...!  Οι διακινητές της απομίμησης, προφανώς προέβησαν σε αυτήν την ψευδή ανακοίνωση, επειδή ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα παρουσίας τους στην Ελλάδα, εξακολουθούν να μην έχουν πραγματικούς Πελάτες...  Όπως ήταν επόμενο, η συγκεκριμένη μεγάλη Ελληνική εταιρία, μόλις πληροφορήθηκε την ψευδή καταχώρηση που εμπλέκει το όνομά της, απαίτησε από τους διακινητές της απομίμησης να αποσύρουν άμεσα την σχετική ανακοίνωση από το web site τους, όπως και έγινε ! Για άλλη μία φορά, οι διακινητές της απομίμησης προσπάθησαν με πρωτοφανείς, αήθεις και  επαίσχυντους τρόπους να ξεγελάσουν τους Έλληνες Καταναλωτές, δηλαδή εσάς. Εσείς μπορείτε να εμπιστευτείτε έστω και στο ελάχιστο μία τέτοια εταιρία που βασίζεται στην εξαπάτησή σας; Μπορείτε πλέον να πιστέψετε το παραμικρό από όσα αναφέρουν και ισχυρίζονται;

Υπάρχουν και άλλα εξίσου απαράδεκτα γεγονότα, τα οποία επιφυλασσόμεθα να δημοσιοποιήσουμε, όπως επίσης θα δημοσιοποιήσουμε και τα πλήρη στοιχεία τω
ν διακινητών της απομίμησης, εάν κρίνουμε ότι δεν μπορούμε πλέον να προλαβαίνουμε να ελέγξουμε τις προσπάθειές τους να σας παραπλανήσουν, προκειμένου να μπορέσετε να προστατευτείτε μόνοι σας. Ήδη με όλα τα παραπάνω πρωτοφανή για την Ελληνική αγορά Πληροφορικής θέματα, επιλαμβάνεται η Νομική μας Υπηρεσία, ενώ θα προωθηθούν για εξέταση και λήψη μέτρων στον ΣΕΠΕ και σε άλλους θεσμικούς φορείς.

Στη συνέχεια παραθέτουμε μία σειρά από πλεονεκτήματα του προϊόντος μας SwiftBase CM, που το διαφοροποιούν από κάθε είδους απομιμήσεις
:
 
1. To προϊόν μας SwiftBase CM-2, κατασκευάζεται στην Αμερική με τα υψηλότερα standards, πληρεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας και φέρει τις κορυφαίες πιστοποιήσεις FCC, UL και CE. Έχει στιβαρή, συμπαγή, ποιοτική και βαριά μεταλλική κατασκευή - ουδεμία δηλαδή σχέση με την απομίμηση.
Κατασκευαστής του προϊόντος μας SwiftBase CM, είναι η κορυφαία Αμερικάνικη εταιρία κατασκευής hardware GEIST Manufacturing (http://www.geistmfg.com), η οποία λειτουργεί από το 1948. Η εταιρία που κατασκευάζει την απομίμηση, είναι μία εταιρία με πολύ μικρότερη ιστορία και μέγεθος, που προέρχεται από τον χώρο του software...

2. Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 είναι το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα computer room monitoring and alert, Νο 1 σε πωλήσεις, με δεκάδες χιλιάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις στις μεγαλύτερες εταιρίες και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Την ίδια πρωτιά και επιτυχία έχει και στην Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι έχει εγκατασταθεί στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, στον όμιλο Intracom, στην Χαλυβουργική, στον όμιλο Μυτιληναίου (Αλουμίνιο της Ελλάδας, ΕΛΒΟ, ΜΕΤΚΑ), στην SONΥ Ελλάς, στην VIVARTIA (Δέλτα, Chipita, Goodies, κλπ) - όμιλος Marfin, στο Νοσοκομείο Μητέρα - Υγεία (όμιλος MARFIN), στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν, στον όμιλο Ιατρικού Αθηνών, στο Νοσοκομείο Ανδρέα Συγγρού, στην Infoquest, κ.π.ά. Η απομίμηση, δεν έχει εγκατεστημένη βάση στην Ελλάδα, γι αυτό και καταφεύγουν σε ψευδείς ανακοινώσεις περί δήθεν πωλήσεων, προκειμένου να σας παραπλανήσουν, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

3. Σημαντικός Πελάτης μας, εκ των μεγαλυτέρων εταιριών της Ελλάδας, ο όμιλος Μυτιληναίου (Αλουμίνιο της Ελλάδας, ΕΛΒΟ, ΜΕΤΚΑ, Ελληνική Χαλυβουργία), δοκίμασε επισταμένα τα δύο προϊόντα, το SwiftBase CM-2 και την κακή απομίμησή του και φυσικά επέλεξε να αγοράσει ο προϊόν μας SwiftBase CM-2.

4. Η E-SYSTEMS είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του computer room monitoring and alert. Είχε έτσι τη δυνατότητα να επιλέξει να αντιπροσωπεύσει στην Ελλάδα οποιαδήποτε κατασκευάστρια εταιρία του εξωτερικού ήθελε. Φυσικά επιλέξαμε να αντιπροσωπεύσουμε την κορυφαία διεθνώς εταιρία του χώρου, αφήνοντας τα υποδεέστερα προϊόντα ως αναγκαστική επιλογή των μετέπειτα ανταγωνιστών μας.  

5. Η απομίμηση δεν έχει ενσωματωμένους αισθητήρες ροής αέρα, στάθμης φωτός και έντασης ήχου. Αντίθετα το SwiftBase CM-2 έχει τους παραπάνω αισθητήρες ενσωματωμένους, παρέχοντάς σας μία πλήρη εικόνα των συνθηκών του χώρου στον οποίο είναι τοποθετημένο. Π.χ. ο ενσωματωμένος αισθητήρας ροής αέρα του SwiftBase CM-2, θα σας ειδοποιήσει άμεσα ότι διακόπηκε ο κλιματισμός του χώρου, πολύ πριν ανέβει η θερμοκρασία, τόσο ώστε να ξεπεράσει το όριο και να ειδοποιηθείτε από τον αισθητήρα θερμοκρασίας. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας στάθμης φωτός του SwiftBase CM-2, θα σας ειδοποιήσει άμεσα όταν κάποιος στέκεται μπροστά στους server σας, πολύ πριν ανοίξει την πόρτα του rack (που μπορεί και να μην υπάρχει), ώστε να ειδοποιηθείτε από τυχόν υπάρχοντα εξωτερικό αισθητήρα ανοίγματος πόρτας. Ο αισθητήρας έντασης ήχου του SwiftBase CM-2, θα σας ειδοποιήσει άμεσα όταν "σκάσει" κάποιο τροφοδοτικό στο computer room,
πολύ πριν ο καπνός φτάσει στην οροφή, ώστε να ειδοποιηθείτε από τον τυχόν υπάρχοντα εξωτερικό αισθητήρα καπνού.

6. Οι εσωτερικοί αναλογικοί αισθητήρες της απομίμησης, είναι απλού τύπου επαφής (switch sensors), δηλαδή ελέγχουν μόνο την κατάσταση on / off ενός dry contact. Αντίθετα, οι εσωτερικοί αναλογικοί αισθητήρες του SwiftBase CM-2, είναι πλήρεις A/D converters, που πέρα από την κατάσταση on / off, μπορούν να ελέγξουν και ενδιάμεσες καταστάσεις, σε κλίμακα από 0 έως 100, που αντιστοιχεί σε τάση 0 έως 5 Volt DC. Έτσι όταν π.χ. πάρετε ειδοποίηση για πλημμύρα, με το σύστημα SwiftBase CM-2 θα έχετε και αίσθηση του μεγέθους του προβλήματος.

7. Οι  ψηφιακοί αισθητήρες, συνδέονται στο SwiftBase CM-2, μέσω του προηγμένου δικτύου βιομηχανικού τύπου και προδιαγραφών, 1-wire της Dallas Semiconductors. Tο δίκτυο 1-wire χρησιμοποιείται από την Boeing και την Air-Bus στα αεροσκάφη τους και από την Mercedes και την BMW στα αυτοκίνητά τους. Είναι ένα απόλυτα αξιόπιστο δίκτυο, που παρέχει δυνατότητα χρονισμού των πακέτων, δηλαδή ένα πακέτο είναι εκ των προτέρων γνωστό πότε θα φτάσει στον προορισμό του. Αντίθετα, η απομίμηση, περιέχει ένα δικό της απλό και φθηνό τρόπο σύνδεσης των εξωτερικών ψηφιακών αισθητήρων της, που δεν παρέχει καμία διασφάλιση αξιοπιστίας.

8. Το σύστημα SwiftBase CM-2, δέχεται μέχρι 16 εξωτερικούς ψηφιακούς αισθητήρες, ενώ η απομίμηση μόνο 6, κάτι διαίτερα σημαντικό, γιατί σημαίνει ότι αν π.χ. χρειάζεστε 14 ψηφιακούς εξωτερικούς αισθητήρες (π.χ. αισθητήρες θερμοκρασίας, υγρασίας, ρεύματος, ροής αέρα, κλπ, για να πάρετε ενδείξεις από διάφορα σημεία, κλπ),  τότε με την απομίμηση θα πρέπει να αγοράσετε 3 κεντρικές μονάδες, αυξάνοντας υπερβολικά το κόστος και την πολυπλοκότητα του συστήματος. Αντίθετα, μία και μόνο μονάδα SwiftBase CM-2 θα σας καλύψει πλήρως.
 
9. Ολοι οι αισθητήρες της απομίμησης είναι no-name, χαμηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Αντίθετα, όλοι οι αισθητήρες του SwiftBase CM-2, προέρχονται από τους κορυφαίους παγκοσμίως κατασκευαστές στον κάθε τομέα. Π.χ. ο ασθητήρας καπνού του συστήματος SwiftBase CM-2, είναι το κορυφαίο μοντέλο της BRK Αμερικής, της Νο1 στον κόσμο εταιρίας κατασκευής αισθητήρων πυρανίχνευσης. Οι αισθητήρες θερμοκρασίας, υγρασίας, ροής αέρα του συστήματος SwiftBase CM-2, κατασκευάζονται από τον κολοσσό HONEYWELL. Πού θα εμπιστευτείτε το computer room σας; To ΓΕΕΘΑ πάντως και οι μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες και οργανισμοί, το εμπιστεύονται στο SwiftBase CM-2.

10. Η απομίμηση ισχυρίζεται ότι έχει ενσωματωμένο αισθητήρα πλημμύρας, λέγοντας ότι "απλά" πρέπει να αγοράσετε το καλώδιο. Δεν σας λένε όμως ότι στην πραγματικότητα αυτό το καλώδιο που πρέπει να αγοράσετε και να συνδέσετε, είναι ο ίδιος ο αισθητήρας υγρανίχνευσης, ο οποίος κοστίζει τα μισά σχεδόν λεφτά από όσο κοστίζει η απομίμηση. Σας ξεγελούν έτσι ότι συνολικά η απομίμηση κοστίζει λιγότερο από το SwiftBase CM-2, αποτρέποντάς σας από το να κάνετε τις σωστές συγκρίσεις αισθητήρων. Θα εμπιστευτείτε  ποτέ ένα τέτοιο προϊόν, που βασίζεται στην παραπλάνησή σας;

11. Επίσης η απομίμηση ισχυρίζεται ότι διαθέτει ενσωματωμένο UPS και αισθητήρα διακοπής ρεύματος. Στην πραγματικότητα το ενσωματωμένο UPS είναι δύο μπαταρίες ρολογιού και ένας μικρός πυκνωτής, που ελπίζει να κρατήσει την απομίμηση σε λειτουργία για λίγα δευτερόλεπτα μετά την διακοπή του ρεύματος, ώστε να προλάβει να στείλει την ειδοποίηση για την διακοπή του ρεύματος. Θα βασίζατε ποτέ την ασφάλεια του computer room σας σε μία τέτοια αστεία υλοποίηση; Εμείς σας λέμε να συνδέσετε το SwiftBase CM-2 σε ένα πραγματικό και αξιόπιστο UPS, το οποίο θα το κρατήσει σε λειτουργία για ώρες, ώστε να έχετε πλήρη και αδιάκοπη εικόνα των συνθηκών του computer room σας, ακριβώς τότε που την χρειάζεστε απαραίτητα, δηλαδή μετά από μία διακοπή ρεύματος. Περιττό να πούμε ότι αν συνδέσετε την απομίμηση σε πραγματικό UPS, τότε δεν θα πάρετε ποτέ την ειδοποίηση διακοπής ρεύματος... Παράλληλα, το σύστημα SwiftBase CM-2, σας παρέχει μία πλήρη γκάμα πραγματικών και πλήρως αξιόπιστων αισθητήρων μονοφασικού και τριφασικού ηλεκτρικού ρεύματος, οι οποίοι, πέραν της διακοπής, μπορούν να καταγράψουν και να σας ειδοποιήσουν για πλήθος άλλων παραμέτρων, όπως watts καταναλώσεων, volts τάσεως, ampers έντασης, μέγιστες τιμές, τιμές RMS, ποιότητα ρεύματος, κλπ. 

12. To σύστημα SwiftBase CM-2, θα σας ειδοποιήσει αμέσως μόλις, για οποιοδήποτε λόγο, αποσυνδεθεί ένας εξωτερικός ψηφιακός αισθητήρας και επίσης μόλις αυτός επανασυνδεθεί. Αυτό είναι βασικό, για να γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη ένδειξη δεν ελέγχεται, για όση ώρα ο αισθητήρας είναι αποσυνδεμένος. Η απομίμηση δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Θα νομίζετε ότι όλα είναι εντάξει, ενώ στην πραγματικότητα η απομίμηση δεν θα έχει ενδείξεις του τι συμβαίνει στο computer room σας.

13. Το σύστημα SwiftBase CM-2, αφού πρώτα σας ειδοποιήσει όταν κάποια ένδειξη (π.χ. θερμοκρασία) βγει εκτός των προκαθορισμένων από εσάς ορίων ασφαλείας, θα σας στείλει δεύτερη καθησυχαστική ειδοποίηση, όταν η παραπάνω ένδειξη ξαναμπεί εντός των ορίων ασφαλείας. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσετε Σάββατο πρωί να πάτε στο γραφείο, αν υπάρξει ένα στιγμιαίο ή ολιγόλεπτο πρόβλημα στο computer room σας. Η απομίμηση δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, άρα καλές διαδρομές.

14. Το σύστημα SwiftBase CM-2, παρέχει πλήρη προστασία ασφαλούς πρόσβασης. Συγκεκριμένα υποστηρίζει ασφαλή κρυπτογραφημένη σύνδεση SSL μέσω HTTPS, μπορείτε να αλλάξετε την πόρτα πρόσβασης, τόσο στο HTTP όσο και στο HTTPS, υποστηρίζει authentication ζητώντας user-id και password για είσοδο στο σύστημα, ενώ επίσης υποστηρίζει authorizations, με δυνατότητα ορισμού χρηστών με διαφορετικά access levels, για απλή προβολή ενδείξεων (view only), για παραμετροποίηση (administration) και για έλεγχο (control). Η απομίμηση δεν έχει τέτοιες δυνατότητες, αφήνοντας το σύστημά σας εκτεθειμένο.

15. Το σύστημα SwiftBase CM-2 δέχεται έως 4 κάμερες IP, την εικόνα των οποίων, εμφανίζει ζωντανά, μαζί με τις ενδείξεις των αισθητήρων, στην ίδια οθόνη (ιστοσελίδα). Κάνοντας click στην εικόνα μίας κάμερας, συνδέεστε απευθείας (full screen) με την κάμερα αυτή, όπου έχετε και όλα τα control της. Η απομίμηση δεν έχει τέτοιες δυνατότητες.

16. Οι εξωτερικοί ψηφιακοί αισθητήρες του SwiftBase CM-2,  είναι τύπου plug and play. Δηλαδή μόλις τους συνδέσετε, αναγνωρίζεται αυτόματα ο τύπος και η ονομασία τους. Στην απομίμηση θα πρέπει να τα δηλώσετε μόνοι σας, με κίνδυνο λαθών και σύγχυσης των ενδείξεων.

17. Μπορείτε να βάλετε το σύστημα SwiftBase CM-2 να σας στέλνει ένα ενημερωτικό δελτίο της κατάστασης του computer room σας, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Πέραν της ενημέρωσης, είναι και μία επιβεβαίωση ότι το σύστημα είναι σε λειτουργία και ελέγχει τα πάντα. Η απομίμηση δεν έχει αυτήν την δυνατότητα. Έτσι, δεδομένης και της χαμηλής του ποιότητας,  θα αναρωτιέστε συνεχώς αν πραγματικά λειτουργεί.

18. Η απομίμηση βασίζεται στην λειτουργία ενός ειδικού προγράμματος σε κάποιο PC, για την πλήρη χρήση των όποιων δυνατοτήτων της. Αυτό προσθέτει ένα ακόμα point of failure (γιατί το PC εύκολα μπορεί να χαλάσει, ή να κολλήσει) καθώς και πολυπλοκότητα στην λειτουργία. Το σύστημα SwiftBase CM-2 λειτουργεί αυτοδύναμα.

19. Η απομίμηση δεν διαθέτει δυνατότητα εξαγωγής των μετρήσεων στο Excel, σε CSV format. Επίσης δεν διαθέτει δυνατότητα εξαγωγής των μετρήσεων σε μορφή XML.

20. Η απομίμηση δεν διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη flash για την καταγραφή των ενδείξεων. Το SwiftBase CM-2, μπορεί να αποθηκεύει στην εσωτερική του μνήμη, ενδείξεις έως 20 ημερών, πληρώντας την σχετική απαίτηση των πιστοποιήσεων ποιότητας και ασφάλειας για εσωτερική καταγραφή των ενδείξεων, κατά τρόπο που να μην μπορούν να χαθούν ή να αλλοιωθούν από τους χρήστες.
 
21. Η απομίμηση διαθέτει πολύ φτωχό web interface, χωρίς γραφικές παραστάσεις της ιστορικότητας των μετρήσεων. Το SwiftBase CM-2, εμφανίζει γραφική παράσταση για κάθε μέτρηση χωριστά, όπου φαίνεται η διακύμανση των τιμών στο βάθος του χρόνου.

22. Η απομίμηση δεν διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης από συσκευή PDA ή WAP. Το SwiftBase CM-2, πέρα από το standard web interface που παρέχει, παρέχει χωριστό PDA interface και χωριστό WAP interface, με ειδικό σχεδιασμό για αποτελεσματική χρήση σε αυτές τις συσκευές.

23. Το subject του μηνύματος alert της απομίμησης, είναι γενικό και δεν περιλαμβάνει το είδος του προβλήματος. Έτσι όταν το λάβετε ως SMS σε κινητό τηλέφωνο, μέσω υπηρεσίας Email-2-SMS, που ως γνωστόν ενσωματώνει στο SMS μόνο το subject του email, δεν θα καταλάβετε ποιός αισθητήρας έδωσε το alarm. Αντίθετα το SwiftBase CM-2, όντας μελετημένο σε κάθε λεπτομέρεια, περιέχει στο subject του μηνύματος alert, τον αισθητήρα που έδωσε το alert, μάλιστα αναφέροντας το "φιλικό" όνομα που εσείς μπορείτε να δώσετε σε κάθε αισθητήρα, ώστε να καταλαβαίνετε πού βρίσκεται και τί ελέγχει.

24. Η απομίμηση δεν διαθέτει ενσωματωμένη σειρήνα συναγερμού. Το σύστημα SwiftBase CM-2 διαθέτει ισχυρή ενσωματωμένη σειρήνα 88db, με παραμετροποίηση ανά αισθητήρα για την χρήση της.

25. H απομίμηση δεν διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη ενδείξεων. Έτσι, όταν είστε μέσα στο computer room, δεν μπορείτε να ξέρετε τις τρέχουσες ενδείξεις. Το σύστημα SwiftBase CM-2, διαθέτει ενσωματωμένη φωτεινή οθόνη LCD, στην οποία εμφανίζονται εναλλάξ οι τρέχουσες ενδείξεις των αισθητήρων.

26. Το κόστος του SwiftBase CM-2 είναι σχεδόν ίδιο με το κόστος της απομίμησης, ενώ αν συνυπολογίσετε το κόστος αγοράς των εξωτερικών αισθητήρων ροής αέρα, στάθμης φωτός και έντασης ήχου (τους οποίους, όπως αναφέραμε παραπάνω, το SwiftBase CM-2 έχει ενσωματωμένους, ενώ στην απομίμηση λείπουν), καθώς και το κόστος της αγοράς πραγματικών αισθητήρων υγρανίχνευσης και διακοπής ρεύματος (τους οποίους, όπως αναφέραμε παραπάνω, παραπλανητικά η απομίμηση ισχυρίζεται ότι διαθέτει ενσωματωμένους), τότε η απομίμηση είναι ακριβότερη από το SwiftBase CM-2 !  

Η επιλογή σας είναι προφανής.
..

 

Νέα  -  Σεπτέμβριος 2007

 

Κάθε μήνα επιλέγουμε ορισμένα success story μας, ή σημαντικές ειδήσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας και σας τα παρουσιάζουμε.

Κάντε κλικ στην είδηση που σας ενδιαφέρει, για να δείτε περισσότερες πληροφορίες, ή κατεβείτε παρακάτω στην σελίδα, για να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις αναλυτικά.

 Η INFO-QUEST μεταπωλητής των προϊόντων μας

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στo Νοσοκομείο Ανδρέα Συγγρού

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην Χαλυβουργική

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο Pαδιομέγαρο της ΕΡΤ

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στον Όμιλο Μυτιληναίου (Αλουμίνιον της Ελλάδος, ΕΛΒΟ)

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer κάλυψε άψογα το Ε.Σ.P. στις Βουλευτικές Εκλογές

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην 3Δ Α.Ε. Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην SONY Ελλάς Α.Ε.


 


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην
SONY Ελλάς Α.Ε.Σεπτέμβριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην SONY Ελλάς Α.Ε.

SONY 

SONY

H SONY ιδρύθηκε το 1946 στο Τόκυο. Σήμερα αποσχολεί 163.000 εργαζόμενους και είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στον χώρο της τεχνολογίας ήχου, εικόνας, πληροφορικής, επικοινωνιών και ηλεκτρονικών, καθώς και στον χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και της ψυχαγωγίας. Για τον λόγο αυτό, η επιλογή του προϊόντος μας SwiftBase CM-2 από την SONY, είναι ιδιαίτερα σημαντική και επιβεβαιώνει ότι το σύστημα SwiftBase CM είναι το κορυφαίο σύστημα Computer Room Monitoring and Alert.

To σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της SONY Ελλάς, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, κλπ, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς από το Προσωπικό Πληροφορικής της SONY Ελλάς.


 


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στον

Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

  

Σεπτέμβριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

GA Holdings

ΙΑΤΡΙΚΟ    ΙΑΤΡΙΚΟ ΦΑΛΗΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΛΒΑΝΙΚΟΙΑΣΙΣΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


Ο τομέας της υγείας αποτελεί το κύριο πεδίο δραστηριότητας του ομίλου, ο οποίος κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά της ιδιωτικής παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη.
Ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών, διαθέτει νοσηλευτικά ιδρύματα στην Αττική (Μαρούσι, Π. Φάληρο, Ψυχικό, Περιστέρι, Δάφνη, Πειραιά), στη Θεσσαλονίκη (Διαβαλκανικό), στην Μόσχα, στην Πράγα, στο Βουκουρέστι και στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

To σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, κλπ, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς από το Προσωπικό Πληροφορικής του ομίλου Ιατρικού Αθηνών.


 


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην
3Δ Α.Ε. Γενικών Αεροπορικών ΕφαρμογώνΣεπτέμβριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην 3Δ Α.Ε. Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών.

3D SA

3D3D3D


Η εταιρεία 3Δ Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών ιδρύθηκε το 1976 και στον αεροπορικό στόλο της  ανήκουν εννέα ιδιόκτητα αεροσκάφη, καθώς και 3 ιδιόκτητα ειδικά αεροπλάνα που εκτελούν προγράμματα τροποποίησης καιρού. Με άρτια οργάνωση και πλήρη αυτονομία, η 3Δ παρέχει υπηρεσίες και εφαρμογές, οι οποίες καλύπτουν όλες τις σύγχρονες αεροπορικές δραστηριότητες στην Ελλάδα.

To σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της 3Δ Α.Ε. Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, κλπ, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές, καθώς και ζωντανή εικόνα του χώρου, μέσω κάμερας του συστήματος SwiftBase CM-2.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς από το Προσωπικό Πληροφορικής της 3Δ Α.Ε. Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών, μέσω του μεταπωλητή μας Infoquest.


 


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο
 
Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑττικόνΣεπτέμβριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν.

ATTIKON

ATTIKON

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν, είναι ισάξιο αντίστοιχων σύγχρονων Ευρωπαϊκών μονάδων, στελεχωμένο με τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

To σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στoν χώρο του ακτινολογικού εξοπλισμού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, κλπ, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς από το Προσωπικό του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν.


 


Το προϊόν μας AVM GlobalComServer κάλυψε άψογα το Ε.Σ.Ρ
στις
Βουλευτικές ΕκλογέςΣεπτέμβριος 2007

ΕΣΡ

ΕΣΡ

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer κάλυψε άψογα, ως σύστημα FAX SERVER, τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ), κατά την περίοδο των Βουλευτικών Εκλογών.

Για τον λόγο αυτό, δεχτήκαμε ευχαριστήριο τηλεφώνημα από το Ε.Σ.Ρ., γεγονός που μας τιμά ιδιαίτερα.

Κατά την περίοδο των Βουλευτικών Εκλογών, το Ε.Σ.Ρ. απέστειλε ως fax, μέσω του προϊόντος μας AVM GlobalComServer, αρκετές σχετικές οδηγίες και συστάσεις, σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της χώρας (τα οποία είναι περίπου 1.000 στον αριθμό). Έτσι, αρκετές χιλιάδες fax εστάλησαν γρήγορα, αυτόματα και χωρίς προβλήματα, κάτι που διαφορετικά θα απαιτούσε αναρίθμητες ανθρωπο-ώρες και θα είχε πλήθος προβλημάτων.

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer, εγκαταστάθηκε ως fax server στο Ε.Σ.Ρ. τον Ιανουάριο του 2007. Διαβάστε εδώ την σχετική ανακοίνωση.


 


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στον
Όμιλο Μυτιληναίου
 (Αλουμίνιον της Ελλάδος, ΕΛΒΟ)Σεπτέμβριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στον Όμιλο Μυτιληναίου.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝΜΕΤΚΑΕΛΒΟ

Η Μυτιληναίος Α.Ε. – Όμιλος Επιχειρήσεων αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς Ομίλους διεθνώς, που δραστηριοποιείται και κατέχει ηγετική θέση στους τομείς της Μεταλλουργίας της Ενέργειας και της Άμυνας. Η ιστορία της ξεκινά από το 1908 και σήμερα  απασχολεί πάνω από 4.000 εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΕΛΒΟ    ΜΕΤΚΑ    Δέλτα Project

Εταιρίες του Ομίλου Μυτιληναίου είναι η Αλουμίνιον της Ελλάδος, η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, η ΜΕΤΚΑ, η Δέλτα Project, η Δέλτα Ενεργειακή, η Ελληνική Βιομηχανία Χάλυβος, κ.ά.

To σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room του Ομίλου Μυτιληναίου, όπως θερμοκρασία σε πολλαπλά σημεία, υγρασία σε πολλαπλά σημεία, ροή αέρα σε πολλαπλά σημεία του χώρου, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ύπαρξη υγρών στο δάπεδο, κλπ, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς από το Προσωπικό Πληροφορικής του Ομίλου Μυτιληναίου, με την βοήθεια Τεχνικού της E-SYSTEMS.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι το Προσωπικό Πληροφορικής του Ομίλου Μυτιληναίου, είχε εγκαταστήσει δοκιμαστικά δύο συστήματα ελέγχου Computer Room: το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα  SwiftBase CM-2 και ένα άλλο ανταγωνιστικό προϊόν, προκειμένου να επιλέξει το καλύτερο. Μετά από την αξιολόγηση και σύγκριση των δύο προϊόντων,  ο Όμιλος Μυτιληναίου επέλεξε να προμηθευτεί το κορυφαίο προϊόν μας Swiftbase CM-2, ως το καλύτερο. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει την ανωτερότητα του συστήματος Swiftbase CM, έναντι κάθε άλλου "ανταγωνιστικού" συστήματος.


 


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο

Ραδιομέγαρο της ΕΡΤΣεπτέμβριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

ΕΡΤ

Ραδιομέγαρο ΕΡΤ

Η ιστορία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας αρχίζει το 1938 με τις μεταδόσεις του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αθηνών. Σήμερα η ΕΡΤ είναι ο μεγαλύτερος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ελλάδας διαθέτοντας μεγάλη περιουσία, ισχυρή και σύγχρονη τεχνική υποδομή, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και ένα μοναδικό ιστορικό αρχείο εικόνας και ήχου.

ET1NETERT3
ERT WorldERT DigitalERA Sport

Η ΕΡΤ σήμερα λειτουργεί δύο τηλεοπτικά δίκτυα (κανάλια) πανελλαδικής εμβέλειας, τη ΝΕΤ και την ΕΤ-1, ένα δίκτυο ευρύτερης εμβέλειας, την ΕΤ-3, δύο περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, της Πάτρας και του Ηρακλείου, ένα διεθνές δορυφορικό πρόγραμμα, το ERTWorld και τρία ψηφιακά κανάλια, τα ΠΡΙΣΜΑ+ , ΣΙΝΕ+ και ΣΠΟΡ+ . Επιπλέον, η εταιρία λειτουργεί 2 ραδιοφωνικούς σταθμούς διεθνούς εμβέλειας, 6 ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας και 19 περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

To σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room του Ραδιομέγαρου της ΕΡΤ, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, ύπαρξη υγρών στο δάπεδο σε πολλαπλά σημεία, εξαιτίας διαρροής από τις δύο μεγάλες στήλες κλιματισμού του χώρου, κλπ, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.
 
Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς από δύο Τεχνικούς της E-SYSTEMS, σε μία ημέρα.


 


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην
ΧαλυβουργικήΣεπτέμβριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην Χαλυβουργική.

ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ

ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ

Η ιστορία της Χαλυβουργικής αρχίζει το 1925, όταν οι ιδρυτές της Θ. Αγγελόπουλος και τα παιδιά του Δημήτρης, Παναγιώτης και Γιάννης, ξεκίνησαν να ασκούν εμπόριο ειδών σιδήρου. Σήμερα, η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ διαθέτει τις πλέον σύγχρονες μονάδες παραγωγής προϊόντων χάλυβα, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο.

To σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της Χαλυβουργικής, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, κλπ, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές, καθώς και ζωντανή εικόνα του χώρου, μέσω κάμερας του συστήματος SwiftBase CM-2.
 
Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς από το Προσωπικό Πληροφορικής της Χαλυβουργικής, με την βοήθεια Τεχνικού της E-SYSTEMS.


 


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο

Νοσοκομείο Ανδρέα ΣυγγρούΣεπτέμβριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο Νοσοκομείο Ανδρέα Συγγρού.

SINGROU

ΣΥΓΓΡΟΥ

Το Νοσοκομείο “ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ” χτίστηκε το 1910 από την Ιφιγένεια Α. Συγγρού εις μνήμην του συζύγου της Ανδρέα και εδωρήθη εις το Ελληνικό Κράτος το 1921. Σήμερα, το Νοσοκομείο έχει ενταχθεί στο ΕΣΥ και διαθέτει 136 κλίνες κατανεμημένες σε 3 Τμήματα (Κλινικές). Έμφαση έχει δοθεί στη λειτουργία των Εξωτερικών Ιατρείων (10 Μονάδες), με σκοπό την εξυπηρέτηση των προσερχόμενων για εξέταση.

To σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room του Νοσοκομείου Ανδρέα Συγγρού, όπως θερμοκρασία, υγρασία και ροή αέρα σε πολλαπλά σημεία, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, ύπαρξη υγρών στο δάπεδο, κλπ, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.
 
Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς από το Προσωπικό Πληροφορικής του Νοσοκομείου Ανδρέα Συγγρού, μέσω του μεταπωλητή μας Globe One. 


H INFO-QUEST

μεταπωλητής των προϊόντων μαςΣεπτέμβριος 2007

H INFO-QUEST γίνεται μεταπωλητής των προϊόντων μας στην Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδας

INFOQUESTINFOQUEST

Η εταιρία INFO-QUEST, βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, γεγονός που καθιστά την επιλογή του συστήματος SwiftBase CM ιδιαίτερα σημαντική. Διαγράφοντας μια πλούσια σε επιτεύγματα 25ετία, η INFO-QUEST αποτελεί έναν μεγάλο και αξιόπιστο οργανισμό, όραμα του οποίου παραμένει η συνεχής εξέλιξη. Ηγείται ενός από τους σημαντικότερους ομίλους υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα, του QUEST-GROUP, με συνολικό κύκλο εργασιών € 421 εκ. κατά το 2006.

Η
INFO-QUEST επέλεξε αρχικά το σύστημα SwiftBase CM-2, ως το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Computer Room Monitoring and Alert, για την προστασία του δικού της Computer Room. Διαβάστε εδώ την σχετική ανακοίνωση.

Στη συνέχεια, διαπιστώνοντας το κορυφαίο επίπεδο του προϊόντος και των υπηρεσιών μας, αποφάσισε να προχωρήσει στην μεταπώληση του συστήματός μας SwiftBase CM σε Πελάτες της στην
Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα.

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:

INFO-QUEST
Μαρίνου Αντύπα 41, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2311 99 2000
Αρμόδιος: κ. Παύλος Μαυρουδής
Email: pmavroudis@info.quest.gr

Η πρώτη πώληση του συστήματος SwiftBase CM-2 από την INFO-QUEST, αφορά την εγκατάσταση του συστήματός μας SwiftBase CM-2 στην εταιρία
Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών 3Δ. Διαβάστε εδώ την σχετική ανακοίνωση.

H E-SYSTEMS διαθέτει εκτενές δίκτυο κορυφαίων Μεταπωλητών των προϊόντων της, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Δείτε εδώ ολόκληρο το δίκτυο των Μεταπωλητών μας.

 
 < <  Προηγούμενοι μήνες . . .                                      Επόμενοι μήνες . . .   > >