e-Systems Advanced Information Systems LTD       Τηλ: 216 900 3100, Fax: 211 800 4074, e-mail: info@e-systems.gr

 
 


Ανακοινώσεις

 


 

Στη στήλη αυτή θα βρείτε μόνιμες και έκτακτες ανακοινώσεις της E-SYSTEMS, σχετικά με τα προϊόντα της και σημαντικά γεγονότα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε  επικοινωνήστε μαζί μας.Προσφορά απόσυρσης του παλιού σας Fax Server !

H E-SYSTEMS προχώρησε σε ειδική συμφωνία με την AVM, κατασκευάστρια εταιρία του συστήματος GlobalComServer, προκειμένου να προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις, έως και 50%, σε ελληνικές εταιρίες που θα αποσύρουν το παλιό τους σύστημα Fax Server, για να εγκαταστήσουν το κορυφαίο σύστημα AVM GlobalComServer.

Στην πρωτοβουλία αυτή, μας ώθησαν μία σειρά από διαπιστώσεις:

Αρκετοί Πελάτες μας έχουν ήδη αποσύρει άλλα συστήματα Fax Server και τα έχουν αντικαταστήσει με το προϊόν μας AVM GlobalComServer, με δική τους πρωτοβουλία και μάλιστα πριν την εκπτωτική προσφορά μας για απόσυρση. Οι Πελάτες μας αυτοί μας μεταφέρουν ότι αντιμετώπιζαν πολλά και ανυπέρβλητα προβλήματα με τα παλιά τους συστήματα Fax Server και επέλεξαν να τα αντικαταστήσουν με το σύστημα AVM GlobalComServer, το οποίο είναι το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Fax Server και φημίζεται για την παντελή έλλειψη προβλημάτων.

Το ετήσιο κόστος συντήρησης των υφιστάμενων συστημάτων fax server, είναι σε πολλές περιπτώσεις πολλαπλάσιο του ετήσιου κόστους συντήρησης του συστήματος AVM GlobalComServer. Έτσι προκύπτει πρόσθετο οικονομικό όφελος για τις εταιρίες, που μαζί με το οικονομικό όφελος της μεγάλης έκπτωσης λόγω απόσυρσης και την δυνατότητα της επαναχρησιμοποίησης του υφιστάμενου εξοπλισμού τους (Windows Server, κάρτες fax, κλπ), συμβάλει στην άμεση απόσβεση του κόστους αντικατάστασης ενός παλιού συστήματος Fax Server, με το κορυφαίο σύστημα AVM GlobalComServer.

Τέλος πολλά από τα συστήματα Fax Server, που λειτουργούν σε ελληνικές εταιρίες, εγκαταστάθηκαν πριν από 5, ή και περισσότερα, χρόνια, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα τεχνολογικά παρωχημένα (π.χ. τρέχουν σε Windows NT 4, δεν συνεργάζονται με Exchange 2003, λειτουργούν με κάρτες ISA, αδυνατούν να καλύψουν άλλες μεθόδους επικοινωνίας, όπως SMS, δεν είναι πιστοποιημένα, δεν συνεργάζονται με άλλα συστήματα, όπως το SAP R/3, δεν υποστηρίζουν νέες τεχνολογίες, όπως clustering, .NET API, web services, κλπ).

Η απρόσκοπτη αποστολή και λήψη των fax μίας επιχείρησης, είναι σήμερα πρωταρχικής σημασίας για την λειτουργία της. Επομένως, καμία εταιρία δεν δέχεται να κάνει συμβιβασμούς στην απρoβλημάτιστη λειτουργία ενός συστήματος Fax Server.

Τώρα λοιπόν σας προσφέρεται μία μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Fax Server, AVM GlobalComServer, σε τιμή απόσυρσης, με έκπτωση έως 50%!

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας αποστείλουμε άμεσα την δική σας προσφορά απόσυρσης.


 

Νέες μειωμένες κατά 30% τιμές, για το σύστημα Computer Room Monitoring and Alert, SwiftBase CM-2 !

H E-SYSTEMS προχώρησε σε ειδική συμφωνία με την SwiftBase International, κατασκευάστρια εταιρία του συστήματος CM-2, προκειμένου να προσφέρει σημαντική έκπτωση, 30% (!) , στην ελληνική αγορά. Αυτό έγινε εφικτό, λόγω του μεγάλου αριθμού πωλήσεων του συστήματος.

Έτσι από 1/6/2007, ισχύουν νέες μειωμένες κατά 30% τιμές, που κάνουν το σύστημα CM2, να είναι όχι μόνο το κορυφαίο σύστημα Computer Room Monitoring and Alert, αλλά πλέον και το φθηνότερο. 

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας αποστείλουμε άμεσα τις νέες μειωμένες τιμές.


 

Διαθεσιμότητα συστήματος CM-2.

Το CM-2 είναι ένα προϊόν πρωτοποριακό και απαραίτητο σε όλες τις επιχειρήσεις.

Το σύστημα CM-2 κατασκευάζεται στις ΗΠΑ, με τις υψηλότερες τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές και είναι το κορυφαίο παγκοσμίως προϊόν στην κατηγορία του.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ζήτησή του να είναι συνεχώς αυξανόμενη και ενίοτε να ξεπερνάει την δυνατότητα παραγωγής του.

Η E-SYSTEMS ανακοινώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα άμεσης διαθεσιμότητας στην Ελλάδα, διατηρώντας συνεχώς ετοιμοπαράδοτο στοκ.

Παρά ταύτα, σας συνιστούμε να προγραμματίζετε εγκαίρως τις παραγγελίες σας. 

Αναβάθμιση firmware συστήματος CM-2.

Ορισμένοι Πελάτες μας, επιχείρησαν να αναβαθμίσουν μόνοι τους το firmware του συστήματος CM-2 και των περιφερειακών του, κάνοντας download διαφορετικό - ακατάλληλο version του firmware από το site της κατασκευάστριας εταιρίας στην Αμερική.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καταστήσουν μη λειτουργικά τα συστήματά τους. Η E-SYSTEMS, διατηρώντας το γνωστό σε όλους τους Πελάτες της υψηλότατο επίπεδο εξυπηρέτησης, αντικατέστησε τις παραπάνω συσκευές με καινούργιες δωρεάν.

Η E-SYSTEMS ανακοινώνει ότι το σύστημα CM-2 και τα περιφερειακά του, που διαθέτει στην Ελλάδα, περιέχουν ειδικό ευρωπαϊκό firmware, το οποίο καλύπτει τις ευρωπαϊκές - ελληνικές προδιαγραφές (ρεύμα 220 Volt - 50 Hz, θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου, σύστημα video PAL, κλπ).

Το firmware αυτό τοποθετείται στην Ευρώπη και δεν είναι διαθέσιμο για download από το site της κατασκευάστριας εταιρίας στην Αμερική. Εάν κριθεί απαραίτητo να γίνει οποιαδήποτε αναβάθμισή του, τότε η E-SYSTEMS θα διαθέσει δωρεάν το νέο firmware, σε όλους τους Πελάτες της που είναι σε καθεστώς εγγύησης ή  συντήρησης.

Για τους παραπάνω λόγους, η αναβάθμιση του firmware των συσκευών CM-2 και των περιφερειακών τους, θα πρέπει να γίνεται μόνο μέσω της E-SYSTEMS.

Σημειώνεται ότι μόνο οι συσκευές CM-2 και τα περιφερειακά τους που διατίθενται από την E-SYSTEMS, είναι κατάλληλα για την Ελλάδα.
Νέα  -  Ά Εξάμηνο 2007

 

Κάθε μήνα επιλέγουμε ορισμένα success story μας, ή σημαντικές ειδήσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας και σας τα παρουσιάζουμε.

Κάντε κλικ στην είδηση που σας ενδιαφέρει, για να δείτε περισσότερες πληροφορίες, ή κατεβείτε παρακάτω στην σελίδα, για να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις αναλυτικά.

 Tο προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην Hellenic Duty Free Shops

Tο προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην InfoQuest

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε ως Fax Server στην ΕΥΔΑΠ 

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε ως Fax Server στην ΕΛΓΕΚΑ 

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην ΑΤΛΑΣ Χρηματιστηριακή 

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε ως Fax Server στο Ε.Σ.Ρ.
Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε ως
Fax Server στο Ε.Σ.Ρ.Ιανουάριος 2007

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) ως Fax Server.

ΕΣΡ

ΕΣΡ

Χρησιμοποιώντας το GlobalComServer, ως Fax Server, το Ε.Σ.Ρ. μπορεί πλέον να στέλνει αυτόματα τις οδηγίες - συστάσεις - υποδείξεις του, ταυτόχρονα στα περίπου 1000 ραδιοτηλεοπτικά μέσα της Ελλάδας.

Η πρώτη παραγωγική χρήση του συστήματος AVM GlobalComServer, έγινε με την αποστολή των φαξ με την υπόδειξη για την κάλυψη του θέματος της "Φραπελιάς" και στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία.

Μία από τις καινοτομίες που εφαρμόστηκαν στη συγκεκριμένη λύση, είναι ότι το σύστημα AVM GlobalComServer διαβάζει την λίστα των αποδεκτών κατευθείαν από βάση Oracle SQL ή από φύλλο Microsoft Excel.

Η εγκατάσταση έγινε από τρεις Τεχνικούς της E-SYSTEMS, σε δύο ημέρες.
Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην
ΑΤΛΑΣ ΧρηματιστηριακήΦεβρουάριος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην Άτλας ΑΧΕ.

ATLAS

Η ΑΤΛΑΣ ΑΧΕ, είναι ένας χρηματοοικονομικός οργανισμός, μέλος του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, που από το 1991 παρέχει στους Πελάτες της, ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Το σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της εταιρίας ΑΤΛΑΣ, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, ύπαρξη καπνού στον χώρο, ύπαρξη νερού στο δάπεδο, κλπ και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω web browser και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές, καθώς και ζωντανή εικόνα του χώρου, μέσω των καμερών του συστήματος.

Η εγκατάσταση έγινε από δύο Τεχνικούς της E-SYSTEMS, σε μία ημέρα.
Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε ως
Fax Server στην ΕΛΓΕΚΑΜάρτιος 2007

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε στην Logistic Services Hellas (LSH), εταιρεία του ομίλου ΕΛΓΕΚΑ, ως Fax Server.

ΕΛΓΕΚΑLSH
ΕΛΓΕΚΑ


Η ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.
είναι η μεγαλύτερη ελληνική εμπορική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά στον κλάδο των τροφίμων από το 1974. Η ΕΛΓΕΚΑ έχει διακριθεί από την  Europe's 500, σαν μία από τις 500 πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ευρώπης.

Το σύστημα AVM GlobalComServer συνδέθηκε, ως Fax Server, με τον Microsoft Exchange Server της LSH, ώστε η αποστολή και παραλαβή όλων των fax να γίνεται μέσα από το Microsoft Outlook των Χρηστών. Η σύνδεση με τον Microsoft Exchange Server, έγινε μέσω του πιστοποιημένου από την Microsoft, Exchange Connector, του συστήματος AVM GlobalComServer.

Η εγκατάσταση έγινε από τέσσερεις Τεχνικούς της E-SYSTEMS σε μία ημέρα.
Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε ως
 Fax Server στην ΕΥΔΑΠΑπρίλιος 2007

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύουσας (ΕΥΔΑΠ Α.Ε.) ως Fax Server,  αντικαθιστώντας άλλο, περιορισμένων δυνατοτήτων, σύστημα.

ΕΥΔΑΠ
   
Μονάδα Επεξεργασίας Νερού ΑσπροπύργουΜονάδα Επεξεργασίας Νερού Γαλατσίου

Η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύουσας (ΕΥΔΑΠ Α.Ε.), είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στην αγορά του νερού.  Το πελατολόγιο της ΕΥΔΑΠ Α.Ε στον τομέα της ύδρευσης, περιλαμβάνει περίπου 4.000.000 πελάτες.

Χρησιμοποιώντας το σύστημα AVM GlobalComServer, ως Fax Server, η ΕΥΔΑΠ παρέχει την δυνατότητα στο κέντρο εξυπηρέτησης Πελατών της, το γνωστό τετραψήφιο call center της "1022", να δρομολογεί άμεσα προς επίλυση τις αναφερόμενες βλάβες - διακοπές.

Πρόκειται για μία από τις πλέον προηγμένες εγκαταστάσεις fax server στην Ελλάδα, δεδομένου ότι καλύπτει 30 γραμμές fax σε κεντρική γραμμή ISDN PRI RNIS και λειτουργεί με τεχνολογία web services και δυνατότητα clustering.

Η εγκατάσταση έγινε από τέσσερεις Τεχνικούς της E-SYSTEMS σε δύο ημέρες.
Tο προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην
 InfoQuestΜάιος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην info-quest (όμιλος Quest group).
INFOQUESTINFOQUEST

Η εταιρία InfoQuest, βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, γεγονός που καθιστά την επιλογή του συστήματος SwiftBase CM-2 ιδιαίτερα σημαντική.

Το σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της εταιρίας Infoquest, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, ύπαρξη  καπνού στον χώρο, κλπ, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς από το Προσωπικό της Δ/νσης Πληροφορικής της InfoQuest.
Tο προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην
Hellenic Duty Free ShopsΙούνιος 2007

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην  Hellenic Duty Free Shops

DUTY FREEGERMANOSFOLLIE-FOLLIE

DUTY FREE

DUTY FREE

Η Ανώνυμος Εταιρεία «ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ Α.Ε.» (ΚΑΕ) ιδρύθηκε το 1979, από το Ελληνικό Δημόσιο, με Προεδρικό Διάταγμα. Ο διακριτικός τίτλος της Εταιρείας είναι “Hellenic Duty Free Shops”.  Βασικοί μέτοχοι της Εταιρείας είναι σήμερα η ΓΕΡΜΑΝΟΣ ABEE, η  FOLLI FOLLIE ABEE και η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η εμπορική δραστηριότητα της Εταιρείας αποτελείται κυρίως από λιανικές πωλήσεις σε επιβάτες που αναχωρούν από αεροδρόμια, μεθοριακούς σταθμούς και λιμάνια της Ελλάδας.     

Το σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της εταιρίας Hellenic Duty Free Shops, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς από το Προσωπικό της Δ/νσης Πληροφορικής της Hellenic Duty Free Shops. < <  Προηγούμενοι μήνες . . .                                      Επόμενοι μήνες . . .   > >