e-Systems Advanced Information Systems LTD       Τηλ: 216 900 3100, Fax: 211 800 4074, e-mail: info@e-systems.gr

 
 


Ανακοινώσεις

 


 

Στη στήλη αυτή θα βρείτε μόνιμες και έκτακτες ανακοινώσεις της E-SYSTEMS, σχετικά με τα προϊόντα της και σημαντικά γεγονότα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε  επικοινωνήστε μαζί μας.Προσφορά απόσυρσης του παλιού σας Fax Server !

H E-SYSTEMS προχώρησε σε ειδική συμφωνία με την AVM, κατασκευάστρια εταιρία του συστήματος GlobalComServer, προκειμένου να προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις, έως και 50%, σε ελληνικές εταιρίες που θα αποσύρουν το παλιό τους σύστημα Fax Server, για να εγκαταστήσουν το κορυφαίο σύστημα AVM GlobalComServer.

Στην πρωτοβουλία αυτή, μας ώθησαν μία σειρά από διαπιστώσεις:

Αρκετοί Πελάτες μας έχουν ήδη αποσύρει άλλα συστήματα Fax Server και τα έχουν αντικαταστήσει με το προϊόν μας AVM GlobalComServer, με δική τους πρωτοβουλία και μάλιστα πριν την εκπτωτική προσφορά μας για απόσυρση. Οι Πελάτες μας αυτοί μας μεταφέρουν ότι αντιμετώπιζαν πολλά και ανυπέρβλητα προβλήματα με τα παλιά τους συστήματα Fax Server και επέλεξαν να τα αντικαταστήσουν με το σύστημα AVM GlobalComServer, το οποίο είναι το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Fax Server και φημίζεται για την παντελή έλλειψη προβλημάτων.

Το ετήσιο κόστος συντήρησης των υφιστάμενων συστημάτων fax server, είναι σε πολλές περιπτώσεις πολλαπλάσιο του ετήσιου κόστους συντήρησης του συστήματος AVM GlobalComServer. Έτσι προκύπτει πρόσθετο οικονομικό όφελος για τις εταιρίες, που μαζί με το οικονομικό όφελος της μεγάλης έκπτωσης λόγω απόσυρσης και την δυνατότητα της επαναχρησιμοποίησης του υφιστάμενου εξοπλισμού τους (Windows Server, κάρτες fax, κλπ), συμβάλει στην άμεση απόσβεση του κόστους αντικατάστασης ενός παλιού συστήματος Fax Server, με το κορυφαίο σύστημα AVM GlobalComServer.

Τέλος πολλά από τα συστήματα Fax Server, που λειτουργούν σε ελληνικές εταιρίες, εγκαταστάθηκαν πριν από 5, ή και περισσότερα, χρόνια, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα τεχνολογικά παρωχημένα (π.χ. τρέχουν σε Windows NT 4, δεν συνεργάζονται με Exchange 2003, λειτουργούν με κάρτες ISA, αδυνατούν να καλύψουν άλλες μεθόδους επικοινωνίας, όπως SMS, δεν είναι πιστοποιημένα, δεν συνεργάζονται με άλλα συστήματα, όπως το SAP R/3, δεν υποστηρίζουν νέες τεχνολογίες, όπως clustering, .NET API, web services, κλπ).

Η απρόσκοπτη αποστολή και λήψη των fax μίας επιχείρησης, είναι σήμερα πρωταρχικής σημασίας για την λειτουργία της. Επομένως, καμία εταιρία δεν δέχεται να κάνει συμβιβασμούς στην απροβλημάτιστη λειτουργία ενός συστήματος Fax Server.

Τώρα λοιπόν σας προσφέρεται μία μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Fax Server, AVM GlobalComServer, σε τιμή απόσυρσης, με έκπτωση έως 50%!

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας αποστείλουμε άμεσα την δική σας προσφορά απόσυρσης.


 

Νέες μειωμένες κατά 30% τιμές, για το σύστημα Computer Room Monitoring and Alert, SwiftBase CM-2 !

H E-SYSTEMS προχώρησε σε ειδική συμφωνία με την SwiftBase International, κατασκευάστρια εταιρία του συστήματος CM-2, προκειμένου να προσφέρει σημαντική έκπτωση, 30% (!) , στην ελληνική αγορά. Αυτό έγινε εφικτό, λόγω του μεγάλου αριθμού πωλήσεων του συστήματος.

Έτσι από 1/6/2007, ισχύουν νέες μειωμένες κατά 30% τιμές, που κάνουν το σύστημα CM2, να είναι όχι μόνο το κορυφαίο σύστημα Computer Room Monitoring and Alert, αλλά πλέον και το φθηνότερο. 

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας αποστείλουμε άμεσα τις νέες μειωμένες τιμές.


 

Διαθεσιμότητα συστήματος CM-2.

Το CM-2 είναι ένα προϊόν πρωτοποριακό και απαραίτητο σε όλες τις επιχειρήσεις.

Το σύστημα CM-2 κατασκευάζεται στις ΗΠΑ, με τις υψηλότερες τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές και είναι το κορυφαίο παγκοσμίως προϊόν στην κατηγορία του.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ζήτησή του να είναι συνεχώς αυξανόμενη και ενίοτε να ξεπερνάει την δυνατότητα παραγωγής του.

Η E-SYSTEMS ανακοινώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα άμεσης διαθεσιμότητας στην Ελλάδα, διατηρώντας συνεχώς ετοιμοπαράδοτο στοκ.

Παρά ταύτα, σας συνιστούμε να προγραμματίζετε εγκαίρως τις παραγγελίες σας. 

Αναβάθμιση firmware συστήματος CM-2.

Ορισμένοι Πελάτες μας, επιχείρησαν να αναβαθμίσουν μόνοι τους το firmware του συστήματος CM-2 και των περιφερειακών του, κάνοντας download διαφορετικό - ακατάλληλο version του firmware από το site της κατασκευάστριας εταιρίας στην Αμερική.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καταστήσουν μη λειτουργικά τα συστήματά τους. Η E-SYSTEMS, διατηρώντας το γνωστό σε όλους τους Πελάτες της υψηλότατο επίπεδο εξυπηρέτησης, αντικατέστησε τις παραπάνω συσκευές με καινούργιες δωρεάν.

Η E-SYSTEMS ανακοινώνει ότι το σύστημα CM-2 και τα περιφερειακά του, που διαθέτει στην Ελλάδα, περιέχουν ειδικό ευρωπαϊκό firmware, το οποίο καλύπτει τις ευρωπαϊκές - ελληνικές προδιαγραφές (ρεύμα 220 Volt - 50 Hz, θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου, σύστημα video PAL, κλπ).

Το firmware αυτό τοποθετείται στην Ευρώπη και δεν είναι διαθέσιμο για download από το site της κατασκευάστριας εταιρίας στην Αμερική. Εάν κριθεί απαραίτητο να γίνει οποιαδήποτε αναβάθμισή του, τότε η E-SYSTEMS θα διαθέσει δωρεάν το νέο firmware, σε όλους τους Πελάτες της που είναι σε καθεστώς εγγύησης ή  συντήρησης.

Για τους παραπάνω λόγους, η αναβάθμιση του firmware των συσκευών CM-2 και των περιφερειακών τους, θα πρέπει να γίνεται μόνο μέσω της E-SYSTEMS.

Σημειώνεται ότι μόνο οι συσκευές CM-2 και τα περιφερειακά τους που διατίθενται από την E-SYSTEMS, είναι κατάλληλα για την Ελλάδα.

Νέα - Έτος 2006

 

Κάθε μήνα επιλέγουμε ορισμένα success story μας, ή σημαντικές ειδήσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας και σας τα παρουσιάζουμε.

Κάντε κλικ στην είδηση που σας ενδιαφέρει, για να δείτε περισσότερες πληροφορίες, ή κατεβείτε παρακάτω στην σελίδα, για να διαβάσετε όλες τις ειδήσεις αναλυτικά.

 


 

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο Μαιευτήριο Μητέρα
 
Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εντάσσεται ως Fax Server στις λύσεις της IBM Ελλάδας 

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκωμιάζεται στο ελληνικό περιοδικό Security Manager 


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer αναβαθμίστηκε ως Fax/SMS Server στην MARFIN

 


 


Το προϊόν μας AVM GlobalComServer αναβαθμίστηκε ως Fax / SMS Server
 στην MARFINΑύγουστος 2006

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer αναβαθμίστηκε ως Fax / SMS Server, στην MARFIN.

Investment Bank of GreeceInvestment BankΗ MARFIN INVESTMENT GROUP (M.I.G.) είναι εταιρεία συμμετοχών και επενδύσεων. Στόχος της M.I.G. είναι να γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία συμμετοχών στο χώρο της νοτιανατολικής Ευρώπης. Στα πλαίσια αυτά έχει προχωρήσει από το 1998 που ιδρύθηκε, σε μία σειρά εξαγορών, όπως της ΠΕΙΡΑΙΩΣ PRIME BANK, της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδας, της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Τράπεζας, της ΛΑΪΚΗΣ Τράπεζας, κλπ.

Το προϊόν μας  AVM GlobalComServer, έχει εγκατασταθεί, ως  Fax / SMS Server, στην MARFIN από το 2004, καλύπτοντας τις ανάγκες για αποστολή και λήψη fax και sms. Επιπλέον η Δ/νση Πληροφορικής της MARFIN, έχει φτιάξει ειδική εφαρμογή, η οποία χρησιμοποιώντας το MAPI interface της Microsoft, δημιουργεί και στέλνει αυτόματα καθημερινά εκατοντάδες fax και sms με πληροφορικά στοιχεία, στους Πελάτες της Τράπεζας.

Η αρχική εγκατάσταση είχε γίνει τον Ιούνιο του 2004, σε περιβάλλον Windows 2000 Server και Exchange 2000 Server. Μετά από δύο χρόνια άριστης λειτουργίας, η MARFIN αποφάσισε να αναβαθμίσει το σύστημα σε περιβάλλον Windows 2003 Server και Exchange 2003 Server.

Το σύστημα Exchange Server 2003 της MARFIN είναι αρκετά περίπλοκο - προηγμένο, προκειμένου να καλύψει με ασφάλεια τις αυξημένες ανάγκες ενός τόσο μεγάλου οργανισμού. Μεταξύ άλλων χρησιμοποιούνται δύο Exchange Servers σε σύνδεση clustering και ένας ακόμα τρίτος για Front-Mail σύστημα. Φυσικά η τοπολογία αυτή υποστηρίζεται από το εξίσου προηγμένο σύστημα AVM GlobalComServer, μέσω του πιστοποιημένου από την Microsoft, AVM GlobalComServer Exchange Connector και του AVM GlobalComServer Microsoft Windows Server Clustering Module.

Η αναβάθμιση έγινε από Τεχνικούς της E-SYSTEMS.


 


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην
ΒΕΤΑ ΧρηματιστηριακήΣεπτέμβριος 2006

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην  ΒΕΤΑ  Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.

BETA

ΒΕΤΑ

Η ΒΕΤΑ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ. είναι ένας χρηματοοικονομικός οργανισμός, μέλος του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, που από το 1995 παρέχει στους πάνω από 25.000 Πελάτες της, ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως: asset management, trading, market making, investment banking, αμοιβαία κεφάλαια, ανάλυση,corporate finance και τμήμα παραγώγων.

Το σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της εταιρίας BETA, όπως θερμοκρασία σε πολλαπλά σημεία, υγρασία σε πολλαπλά σημεία, ροή αέρα σε πολλαπλά σημεία, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, ύπαρξη καπνού στον χώρο, ύπαρξη νερού στο δάπεδο, άνοιγμα θύρας εισόδου, τάση - ένταση - κατανάλωση - peak - ποιότητα ηλεκτρικού ρεύματος, κλπ και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς από το Προσωπικό της Δ/νσης Πληροφορικής της BETA.


 


Το προϊόν μας Swiftbase CM-2 εγκωμιάζεται στο ελληνικό περιοδικό
 Security ManagerΟκτώβριος 2006

Το ελληνικό περιοδικό Security Manager, των εκδόσεων Press Line, δοκίμασε και παρουσιάζει στο τεύχος του Νο 6, το προϊόν μας Swiftbase CM-2.

Security Manager

SECURITY MANAGER

To περιοδικό Security Manager είναι το μοναδικό εξειδικευμένο περιοδικό στην Ελλάδα που καλύπτει τον χώρο του IT Security, δηλαδή της ασφάλειας στον χώρο της Πληροφορικής.

Στο συγκεκριμένο τεύχος, υπάρχει ειδικό αφιέρωμα με θέμα "Πληροφορική & φυσική ασφάλεια". Σημειώνεται ότι το προϊόν Swiftbase CM-2 είναι το μοναδικό πλήρες σύστημα φυσικής ασφάλειας στον χώρο της Πληροφορικής.

Κατά την δοκιμή του, το σύστημα Swiftbase CM-2 απέσπασε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια. Δεν είναι τυχαίο ότι ο τίτλος του σχετικού άρθρου του περιοδικού είναι "CM-2: Ο άγρυπνος φρουρός του computer room".

Η παρουσίαση του προϊόντος CM-2 και των δυνατοτήτων του είναι εκτενέστατη και καλύπτει μία ολόκληρη σελίδα του περιοδικού (σελίδα 72).

Κάντε click εδώ, για να δείτε την παρουσίαση του προϊόντος μας Swiftbase CM-2 στο περιοδικό Security Manager (αρχείο pdf).

Κάντε click εδώ, για να δείτε την παρουσίαση μέσα από το site του περιοδικού.
Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εντάσσεται ως Fax Server
στις λύσεις της IBM ΕλλάδαςΝοέμβριος 2006

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer συμπεριλήφθηκε από την IBM Ελλάδας στις λύσεις "Built on IBM Express".

IBM

ΙΒΜ

H IBM ιδρύθηκε στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης το 1911 και έκτοτε αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρία παγκοσμίως στον χώρο της Πληροφορικής. Η ΙΒΜ είναι παρούσα στην Ελλάδα εδώ και πολλές δεκαετίες. Η δραστηριότητά της εκτείνεται στους τομείς του Υλικού, του Λογισμικού, των Δικτύων, αλλά και των Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Πληροφορικής.

Οι λύσεις "Built on IBM Express" είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τις ανάγκες των  επιχειρήσεων, με στόχο να τις βοηθήσουν να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η ονομασία "Built on IBM Express" είναι σήμα κατατεθέν της IBM που πιστοποιεί τις λύσεις των Συνεργατών της, που αναπτύσσονται ή παραμετροποιούνται σε προϊόντα ΙΒΜ Express (υλικό, λογισμικό και υπηρεσίες).

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer είναι ένα από τα συνολικά μόλις 10 προϊόντα που επιλέχθηκαν, μεταξύ των οποίων είναι και το SAP ERP. Το σύστημα AVM GlobalComServer είναι το κορυφαίο παγκοσμίως προϊόν Fax / SMS / Telex / Voice / Email Server.

Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερες πληροφορίες στο site της IBM Ελλάδας.

Κάντε κλικ εδώ, για να μεταβείτε απευθείας στο προϊόν μας, στο site της IBM Ελλάδας.

Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε τον έντυπο κατάλογο της IBM Ελλάδας, για τις λύσεις "Built on IBM Express" (αρχείο pdf).

Κάντε κλικ εδώ, για να μεταβείτε απευθείας στο προϊόν μας, στον έντυπο κατάλογο της IBM Ελλάδας, για τις λύσεις "Built on IBM Express" (αρχείο pdf).
Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο Μαιευτήριο Μητέρα
του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑΔεκέμβριος 2006

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο Μαιευτήριο Μητέρα του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.

MHTEPAΥΓΕΙΑ

ΜΗΤΕΡΑ

Το ΜΗΤΕΡΑ μαζί με το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ και το μαιευτήριο ΛΗΤΩ, αποτελούν τον ισχυρότερο ιδιωτικό Όμιλο Παροχής Υπηρεσιών Υγείας στην Ελλάδα. Το ΜΗΤΕΡΑ, μαζί με την θυγατρική του ΛΗΤΩ, διαθέτει 535 κλίνες, φιλοξενεί 33.000 εσωτερικούς και 230.000 εξωτερικούς ασθενείς και διεκπεραιώνει περί τους 16.500 τοκετούς και περί το 1.000.000 εξετάσεις ετησίως. 
 
Το σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room του Nοσοκομείου, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, τάση ηλεκτρικού ρεύματος, ένταση ηλεκτρικού ρεύματος, ποιότητα ηλεκτρικού ρεύματος, ύπαρξη καπνού στον χώρο, άνοιγμα θυρών, κλπ και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω internet explorer και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Στο παραπάνω computer room, λειτουργούν αρκετά σημαντικά συστήματα, απαραίτητα για την λειτουργία του Nοσοκομείου, όπως το SAP R/3 ERP, το SAP B/W, το δίκτυο Η/Υ, κλπ.

Η εγκατάσταση έγινε από δύο Τεχνικούς της E-SYSTEMS, σε μία ημέρα.

Σημειώνεται ότι στις ΗΠΑ, χιλιάδες συστήματα CM-2 έχουν εγκατασταθεί σε εκατοντάδες Nοσοκομεία, όχι μόνο για τον έλεγχο των computer rooms, αλλά και κάθε άλλου σημαντικού και ευαίσθητου χώρου, όπως εργαστήρια, χειρουργεία, τράπεζες αίματος, κλπ.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες (αρχείο pdf).