e-Systems Advanced Information Systems LTD       Τηλ: 216 900 3100, Fax: 211 800 4074, e-mail: info@e-systems.gr

 
 


Ανακοινώσεις

Στη στήλη αυτή θα βρείτε μόνιμες και έκτακτες ανακοινώσεις της E-SYSTEMS, σχετικά με τα προϊόντα της και σημαντικά γεγονότα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε  επικοινωνήστε μαζί μας.
SwiftBase CM: 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ !!!


Πρόσφατα εμφανίστηκε στην ελληνική αγορά κακή απομίμηση του προϊόντος μας SwiftBase CM. Η απομίμηση αυτή, κυκλοφορεί χωρίς επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό, όπου είναι γνωστή με το κοροϊδευτικό όνομα "Red Monster", λόγω του αποκρουστικού κόκκινου παρουσιαστικού της και των σημαντικών μειονεκτημάτων της.

Όπως και στο εξωτερικό, έτσι και στην Ελλάδα, οι διακινητές της κακής αυτής απομίμησης, προσπαθούν να ξεγελάσουν τους καταναλωτές, δημοσιεύοντας ψευδείς και παραπλανητικές καταχωρήσεις και ιστοσελίδες, όπου αντιγράφουν επακριβώς τα στοιχεία του συστήματος SwiftBase CM. Έτσι ο καταναλωτής νομίζει ότι πρόκειται για το ίδιο, ή παρόμοιο προϊόν, δεδομένου ότι διαβάζουν τα ίδια ακριβώς στοιχεία, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι το SwiftBase CM είναι ένα τελείως διαφορετικό προϊόν, κατά πολύ ανώτερο σε ποιότητα και δυνατότητες. Καταφέρνουν έτσι οι διακινητές της κακής αυτής απομίμησης, να υποκλέπτουν ελάχιστες πωλήσεις  από ατυχείς καταναλωτές, κινούμενοι στη σκιά του SwiftBase CM. Η E-SYSTEMS θα λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία των Ελλήνων καταναλωτών.

Μέχρι στιγμής, έχουμε εντοπίσει και αντιμετωπίσει δεόντως τις εξής πρωτοφανείς και αήθεις ενέργειες των διακινητών της απομίμησης:

1. Οι διακινητές της απομίμησης αντέγραψαν στο
web site τους μεγάλο μέρος των πληροφοριών που αναφέρονται στο web site μας. Π.χ. στην ιστοσελίδα τους που αναφέρεται στους αισθητήρες, έχουν αντιγράψει κατά λέξη όλα τα κείμενα που υπάρχουν στην αντίστοιχη ιστοσελίδα μας. Πέραν του ότι η πρακτική αυτή είναι αήθης, προκαλεί την παραπλάνηση των καταναλωτών, πρώτον γιατί μπορεί να νομίζουν ότι η εν λόγω ιστοσελίδα αφορά τα προϊόντα μας και δεύτερον γιατί οι πληροφορίες που αναφέρονται στην εν λόγω ιστοσελίδα είναι ανακριβείς, καθότι αφορούν τις δυνατότητες των προϊόντων μας, δυνατότητες που σε καμία περίπτωση δεν παρέχει η απομίμηση.

2. Οι διακινητές της απομίμησης αντέγραψαν την διαφήμισή μας στο Google και έβαλαν το όνομα του προϊόντος μας (SwiftBase) να οδηγεί στην διαφήμισή τους. Δηλαδή, όταν κάποιος Καταναλωτής, έψαχνε στο Google για το προϊόν μας SwiftBase, οδηγούταν στο web site τω
ν διακινητών της απομίμησης...! Ήδη έγιναν από την Νομική μας Υπηρεσία όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε το Google να αποσύρει την εν λόγω παγίδα που είχε στηθεί εις βάρος των Ελλήνων Καταναλωτών.

3.
Οι διακινητές της απομίμησης, καταχώρησαν ψευδές δελτίο τύπου στο web site τους, ανακοινώνοντας ότι μεγάλη Ελληνική εταιρία αγόρασε το προϊόν τους και το εγκατέστησε στα γραφεία της στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη μεγάλη Ελληνική εταιρία, ουδέποτε αγόρασε τα προϊόντα των διακινητών της απομίμησης...!  Οι διακινητές της απομίμησης, προφανώς προέβησαν σε αυτήν την ψευδή ανακοίνωση, επειδή ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα παρουσίας τους στην Ελλάδα, εξακολουθούν να μην έχουν πραγματικούς Πελάτες...  Όπως ήταν επόμενο, η συγκεκριμένη μεγάλη Ελληνική εταιρία, μόλις πληροφορήθηκε την ψευδή καταχώρηση που εμπλέκει το όνομά της, απαίτησε από τους διακινητές της απομίμησης να αποσύρουν άμεσα την σχετική ανακοίνωση από το web site τους, όπως και έγινε ! Για άλλη μία φορά, οι διακινητές της απομίμησης προσπάθησαν με πρωτοφανείς, αήθεις και  επαίσχυντους τρόπους να ξεγελάσουν τους Έλληνες Καταναλωτές, δηλαδή εσάς. Εσείς μπορείτε να εμπιστευτείτε έστω και στο ελάχιστο μία τέτοια εταιρία που βασίζεται στην εξαπάτησή σας; Μπορείτε πλέον να πιστέψετε το παραμικρό από όσα αναφέρουν και ισχυρίζονται;

Υπάρχουν και άλλα εξίσου απαράδεκτα γεγονότα, τα οποία επιφυλασσόμεθα να δημοσιοποιήσουμε, όπως επίσης θα δημοσιοποιήσουμε και τα πλήρη στοιχεία τω
ν διακινητών της απομίμησης, εάν κρίνουμε ότι δεν μπορούμε πλέον να προλαβαίνουμε να ελέγξουμε τις προσπάθειές τους να σας παραπλανήσουν, προκειμένου να μπορέσετε να προστατευτείτε μόνοι σας. Ήδη με όλα τα παραπάνω πρωτοφανή για την Ελληνική αγορά Πληροφορικής θέματα, επιλαμβάνεται η Νομική μας Υπηρεσία, ενώ θα προωθηθούν για εξέταση και λήψη μέτρων στον ΣΕΠΕ και σε άλλους θεσμικούς φορείς.

Στη συνέχεια παραθέτουμε μία σειρά από πλεονεκτήματα του προϊόντος μας SwiftBase CM,
30 σημαντικά σημεία, που διαφοροποιούν το SwiftBase CM από κάθε είδους απομιμήσεις:
 
1. To προϊόν μας SwiftBase CM, κατασκευάζεται στην Αμερική με τα υψηλότερα standards, πληρεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας και φέρει τις κορυφαίες πιστοποιήσεις FCC, UL και CE. Έχει στιβαρή, συμπαγή, ποιοτική και βαριά μεταλλική κατασκευή - ουδεμία δηλαδή σχέση με την απομίμηση.
Κατασκευαστής του προϊόντος μας SwiftBase CM, είναι η κορυφαία Αμερικάνικη εταιρία κατασκευής hardware GEIST Manufacturing (http://www.geistmfg.com), η οποία λειτουργεί από το 1948. Η εταιρία που κατασκευάζει την απομίμηση, είναι μία εταιρία με πολύ μικρότερη ιστορία και μέγεθος, που προέρχεται από τον χώρο του software...

2. Το προϊόν μας SwiftBase CM είναι το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα computer room monitoring and alert, Νο 1 σε πωλήσεις, με δεκάδες χιλιάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις στις μεγαλύτερες εταιρίες και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Την ίδια πρωτιά και επιτυχία έχει και στην Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι έχει εγκατασταθεί στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, στον όμιλο Intracom, στην Χαλυβουργική, στον όμιλο Μυτιληναίου (Αλουμίνιο της Ελλάδας, ΕΛΒΟ, ΜΕΤΚΑ), στην SONΥ Ελλάς, στην VIVARTIA (Δέλτα, Chipita, Goodies, κλπ) - όμιλος Marfin, στο Νοσοκομείο Μητέρα - Υγεία (όμιλος MARFIN), στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν, στον όμιλο Ιατρικού Αθηνών, στο Νοσοκομείο Ανδρέα Συγγρού, στην Infoquest, κ.π.ά. Η απομίμηση, δεν έχει εγκατεστημένη βάση στην Ελλάδα, γι αυτό και καταφεύγουν σε ψευδείς ανακοινώσεις περί δήθεν πωλήσεων, προκειμένου να σας παραπλανήσουν, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

3. Σημαντικός Πελάτης μας, εκ των μεγαλυτέρων εταιριών της Ελλάδας, ο όμιλος Μυτιληναίου (Αλουμίνιο της Ελλάδας, ΕΛΒΟ, ΜΕΤΚΑ, Ελληνική Χαλυβουργία), δοκίμασε επισταμένα τα δύο προϊόντα, το SwiftBase CM-2 και την κακή απομίμησή του και φυσικά επέλεξε να αγοράσει ο προϊόν μας SwiftBase CM-2.

4. Η E-SYSTEMS είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του computer room monitoring and alert. Είχε έτσι τη δυνατότητα να επιλέξει να αντιπροσωπεύσει στην Ελλάδα οποιαδήποτε κατασκευάστρια εταιρία του εξωτερικού ήθελε. Φυσικά επιλέξαμε να αντιπροσωπεύσουμε την κορυφαία διεθνώς εταιρία του χώρου, αφήνοντας τα υποδεέστερα προϊόντα ως αναγκαστική επιλογή των μετέπειτα ανταγωνιστών μας.  

5. Η απομίμηση δεν έχει ενσωματωμένους αισθητήρες ροής αέρα, στάθμης φωτός και έντασης ήχου. Αντίθετα το SwiftBase CM έχει τους παραπάνω αισθητήρες ενσωματωμένους, παρέχοντάς σας μία πλήρη εικόνα των συνθηκών του χώρου στον οποίο είναι τοποθετημένο. Π.χ. ο ενσωματωμένος αισθητήρας ροής αέρα του SwiftBase CM, θα σας ειδοποιήσει άμεσα ότι διακόπηκε ο κλιματισμός του χώρου, πολύ πριν ανέβει η θερμοκρασία, τόσο ώστε να ξεπεράσει το όριο και να ειδοποιηθείτε από τον αισθητήρα θερμοκρασίας. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας στάθμης φωτός του SwiftBase CM, θα σας ειδοποιήσει άμεσα όταν κάποιος στέκεται μπροστά στους server σας, πολύ πριν ανοίξει την πόρτα του rack (που μπορεί και να μην υπάρχει), ώστε να ειδοποιηθείτε από τυχόν υπάρχοντα εξωτερικό αισθητήρα ανοίγματος πόρτας. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας έντασης ήχου του SwiftBase CM, θα σας ειδοποιήσει άμεσα όταν "σκάσει" κάποιο τροφοδοτικό στο computer room,
πολύ πριν ο καπνός φτάσει στην οροφή, ώστε να ειδοποιηθείτε από τον τυχόν υπάρχοντα εξωτερικό αισθητήρα καπνού.

6. Οι εσωτερικοί αναλογικοί αισθητήρες της απομίμησης, είναι απλού τύπου επαφής (switch sensors), δηλαδή ελέγχουν μόνο την κατάσταση on / off ενός dry contact. Αντίθετα, οι εσωτερικοί αναλογικοί αισθητήρες του SwiftBase CM, είναι πλήρεις A/D converters, που πέρα από την κατάσταση on / off, μπορούν να ελέγξουν και ενδιάμεσες καταστάσεις, σε κλίμακα από 0 έως 100, που αντιστοιχεί σε τάση 0 έως 5 Volt DC. Έτσι όταν π.χ. πάρετε ειδοποίηση για πλημμύρα, με το σύστημα SwiftBase CM θα έχετε και αίσθηση του μεγέθους του προβλήματος.

7. Οι  ψηφιακοί αισθητήρες, συνδέονται στο SwiftBase CM, μέσω του προηγμένου δικτύου βιομηχανικού τύπου και προδιαγραφών, 1-wire της Dallas Semiconductors. Tο δίκτυο 1-wire χρησιμοποιείται από την Boeing και την Air-Bus στα αεροσκάφη τους και από την Mercedes και την BMW στα αυτοκίνητά τους. Είναι ένα απόλυτα αξιόπιστο δίκτυο, που παρέχει δυνατότητα χρονισμού των πακέτων, δηλαδή ένα πακέτο είναι εκ των προτέρων γνωστό πότε θα φτάσει στον προορισμό του. Αντίθετα, η απομίμηση, περιέχει ένα δικό της απλό και φθηνό τρόπο σύνδεσης των εξωτερικών ψηφιακών αισθητήρων της, που δεν παρέχει καμία διασφάλιση αξιοπιστίας.

8. Το σύστημα SwiftBase CM, δέχεται μέχρι 16 εξωτερικούς ψηφιακούς αισθητήρες, ενώ η απομίμηση μόνο 6, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί σημαίνει ότι αν π.χ. χρειάζεστε 14 ψηφιακούς εξωτερικούς αισθητήρες (π.χ. αισθητήρες θερμοκρασίας, υγρασίας, ρεύματος, ροής αέρα, κλπ, για να πάρετε ενδείξεις από διάφορα σημεία, κλπ),  τότε με την απομίμηση θα πρέπει να αγοράσετε 3 κεντρικές μονάδες, αυξάνοντας υπερβολικά το κόστος και την πολυπλοκότητα του συστήματος. Αντίθετα, μία και μόνο μονάδα SwiftBase CM-2 θα σας καλύψει πλήρως.
 
9. Όλοι οι αισθητήρες της απομίμησης είναι no-name, χαμηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Αντίθετα, όλοι οι αισθητήρες του SwiftBase CM-2, προέρχονται από τους κορυφαίους παγκοσμίως κατασκευαστές στον κάθε τομέα. Π.χ. ο αισθητήρας καπνού του συστήματος SwiftBase CM, είναι κορυφαίο μοντέλο της BRK Αμερικής, της Νο1 στον κόσμο εταιρίας κατασκευής αισθητήρων πυρανίχνευσης. Οι αισθητήρες θερμοκρασίας, υγρασίας, ροής αέρα του συστήματος SwiftBase CM, κατασκευάζονται από τον κολοσσό HONEYWELL. Πού θα εμπιστευτείτε το computer room σας; To ΓΕΕΘΑ πάντως και οι μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες και οργανισμοί, το εμπιστεύονται στο SwiftBase CM.

10. Η απομίμηση ισχυρίζεται ότι έχει ενσωματωμένο αισθητήρα πλημμύρας, λέγοντας ότι "απλά" πρέπει να αγοράσετε το καλώδιο. Δεν σας λένε όμως ότι στην πραγματικότητα αυτό το καλώδιο που πρέπει να αγοράσετε και να συνδέσετε, είναι ο ίδιος ο αισθητήρας υγρανίχνευσης, ο οποίος κοστίζει τα μισά σχεδόν λεφτά από όσο κοστίζει η απομίμηση. Σας ξεγελούν έτσι ότι συνολικά η απομίμηση κοστίζει λιγότερο από το SwiftBase CM, αποτρέποντάς σας από το να κάνετε τις σωστές συγκρίσεις αισθητήρων. Θα εμπιστευτείτε  ποτέ ένα τέτοιο προϊόν, που βασίζεται στην παραπλάνησή σας;

11. Επίσης η απομίμηση ισχυρίζεται ότι διαθέτει ενσωματωμένο UPS και αισθητήρα διακοπής ρεύματος. Στην πραγματικότητα το ενσωματωμένο UPS είναι δύο μπαταρίες ρολογιού και ένας μικρός πυκνωτής, που ελπίζει να κρατήσει την απομίμηση σε λειτουργία για λίγα δευτερόλεπτα μετά την διακοπή του ρεύματος, ώστε να προλάβει να στείλει την ειδοποίηση για την διακοπή του ρεύματος. Θα βασίζατε ποτέ την ασφάλεια του computer room σας σε μία τέτοια αστεία υλοποίηση; Εμείς σας λέμε να συνδέσετε το SwiftBase CM σε ένα πραγματικό και αξιόπιστο UPS, το οποίο θα το κρατήσει σε λειτουργία για ώρες, ώστε να έχετε πλήρη και αδιάκοπη εικόνα των συνθηκών του computer room σας, ακριβώς τότε που την χρειάζεστε απαραίτητα, δηλαδή μετά από μία διακοπή ρεύματος. Περιττό να πούμε ότι αν συνδέσετε την απομίμηση σε πραγματικό UPS, τότε δεν θα πάρετε ποτέ την ειδοποίηση διακοπής ρεύματος... Παράλληλα, το σύστημα SwiftBase CM, σας παρέχει μία πλήρη γκάμα πραγματικών και πλήρως αξιόπιστων αισθητήρων μονοφασικού και τριφασικού ηλεκτρικού ρεύματος, οι οποίοι, πέραν της διακοπής, μπορούν να καταγράψου και να σας ειδοποιήσουν για πλήθος άλλων παραμέτρων, όπως watts καταναλώσεων, volts τάσεως, ampers έντασης, μέγιστες τιμές, τιμές RMS, ποιότητα ρεύματος, κλπ. 

12. To σύστημα SwiftBase CM, θα σας ειδοποιήσει αμέσως μόλις, για οποιοδήποτε λόγο, αποσυνδεθεί ένας εξωτερικός ψηφιακός αισθητήρας και επίσης μόλις αυτός επανασυνδεθεί. Αυτό είναι βασικό, για να γνωρίζετε ότι η συγκεκριμένη ένδειξη δεν ελέγχεται, για όση ώρα ο αισθητήρας είναι αποσυνδεμένος. Η απομίμηση δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Θα νομίζετε ότι όλα είναι εντάξει, ενώ στην πραγματικότητα η απομίμηση δεν θα έχει ενδείξεις του τι συμβαίνει στο computer room σας.

13. Το σύστημα SwiftBase CM, αφού πρώτα σας ειδοποιήσει όταν κάποια ένδειξη (π.χ. θερμοκρασία) βγει εκτός των προκαθορισμένων από εσάς ορίων ασφαλείας, θα σας στείλει δεύτερη καθησυχαστική ειδοποίηση, όταν η παραπάνω ένδειξη ξαναμπεί εντός των ορίων ασφαλείας. Έτσι δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσετε Σάββατο πρωί να πάτε στο γραφείο, αν υπάρξει ένα στιγμιαίο ή ολιγόλεπτο πρόβλημα στο computer room σας. Η απομίμηση δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, άρα καλές διαδρομές.

14. Το σύστημα SwiftBase CM, παρέχει πλήρη προστασία ασφαλούς πρόσβασης. Συγκεκριμένα υποστηρίζει ασφαλή κρυπτογραφημένη σύνδεση SSL μέσω HTTPS, μπορείτε να αλλάξετε την πόρτα πρόσβασης, τόσο στο HTTP όσο και στο HTTPS, υποστηρίζει authentication ζητώντας user-id και password για είσοδο στο σύστημα, ενώ επίσης υποστηρίζει authorizations, με δυνατότητα ορισμού χρηστών με διαφορετικά access levels, για απλή προβολή ενδείξεων (view only), για παραμετροποίηση (administration) και για έλεγχο (control). Η απομίμηση δεν έχει τέτοιες δυνατότητες, αφήνοντας το σύστημά σας εκτεθειμένο.

15. Το σύστημα SwiftBase CM δέχεται έως 4 κάμερες IP, την εικόνα των οποίων, εμφανίζει ζωντανά, μαζί με τις ενδείξεις των αισθητήρων, στην ίδια οθόνη (ιστοσελίδα). Κάνοντας click στην εικόνα μίας κάμερας, συνδέεστε απευθείας (full screen) με την κάμερα αυτή, όπου έχετε και όλα τα control της. Η απομίμηση δεν έχει τέτοιες δυνατότητες.

16. Οι εξωτερικοί ψηφιακοί αισθητήρες του SwiftBase CM, είναι τύπου plug and play. Δηλαδή μόλις τους συνδέσετε, αναγνωρίζεται αυτόματα ο τύπος και η ονομασία τους. Στην απομίμηση θα πρέπει να τα δηλώσετε μόνοι σας, με κίνδυνο λαθών και σύγχυσης των ενδείξεων.

17. Μπορείτε να βάλετε το σύστημα SwiftBase CM να σας στέλνει ένα ενημερωτικό δελτίο της κατάστασης του computer room σας, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Πέραν της ενημέρωσης, είναι και μία επιβεβαίωση ότι το σύστημα είναι σε λειτουργία και ελέγχει τα πάντα. Η απομίμηση δεν έχει αυτήν την δυνατότητα. Έτσι, δεδομένης και της χαμηλής του ποιότητας,  θα αναρωτιέστε συνεχώς αν πραγματικά λειτουργεί.

18. Η απομίμηση βασίζεται στην λειτουργία ενός ειδικού προγράμματος σε κάποιο PC, για την πλήρη χρήση των όποιων δυνατοτήτων της. Αυτό προσθέτει ένα ακόμα point of failure (γιατί το PC εύκολα μπορεί να χαλάσει, ή να κολλήσει) καθώς και πολυπλοκότητα στην λειτουργία. Το σύστημα SwiftBase CM-2 λειτουργεί αυτοδύναμα.

19. Η απομίμηση δεν διαθέτει δυνατότητα εξαγωγής των μετρήσεων στο Excel, σε CSV format. Το σύστημα SwiftBase CM, έχει ενσωματωμένη αυτή τη δυνατότητα.

20. Η απομίμηση δεν διαθέτει δυνατότητα εξαγωγής των μετρήσεων σε μορφή XML. Το σύστημα SwiftBase CM, έχει ενσωματωμένη αυτή τη δυνατότητα.

21. Η απομίμηση δεν διαθέτει δυνατότητα συνεχούς καταγραφής πραγματικού χρόνου των μετρήσεων στο Excel. Το σύστημα SwiftBase CM, έχει ενσωματωμένη αυτή τη δυνατότητα.

22. Η απομίμηση δεν διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη flash για την καταγραφή των ενδείξεων. Το SwiftBase CM, μπορεί να αποθηκεύει στην εσωτερική του μνήμη, ενδείξεις έως 20 ημερών, πληρώντας την σχετική απαίτηση των πιστοποιήσεων ποιότητας και ασφάλειας για εσωτερική καταγραφή των ενδείξεων, κατά τρόπο που να μην μπορούν να χαθούν ή να αλλοιωθούν από τους χρήστες.
 
23. Η απομίμηση διαθέτει φτωχό web interface, χωρίς γραφικές παραστάσεις της ιστορικότητας των μετρήσεων. Το SwiftBase CM, εμφανίζει γραφική παράσταση για κάθε μέτρηση χωριστά, όπου φαίνεται η διακύμανση των τιμών στο βάθος του χρόνου.

24. Η απομίμηση δεν διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης από συσκευή PDA. Το SwiftBase CM, πέρα από το standard web interface που παρέχει, παρέχει ενσωματωμένο PDA interface, με ειδικό σχεδιασμό για αποτελεσματική χρήση σε συσκευές PDA.

25. Η απομίμηση δεν διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης από συσκευή WAP. Το SwiftBase CM, πέρα από το standard web interface που παρέχει, παρέχει ενσωματωμένο WAP interface, με ειδικό σχεδιασμό για αποτελεσματική χρήση σε συσκευές WAP.

26. Το subject του μηνύματος alert της απομίμησης, είναι γενικό και δεν περιλαμβάνει το είδος του προβλήματος. Έτσι όταν το λάβετε ως SMS σε κινητό τηλέφωνο, μέσω υπηρεσίας Email-2-SMS, που ως γνωστόν ενσωματώνει στο SMS μόνο το subject του email, δεν θα καταλάβετε ποιός αισθητήρας έδωσε το alarm. Αντίθετα το SwiftBase CM, όντας μελετημένο σε κάθε λεπτομέρεια, περιέχει στο subject του μηνύματος alert, τον αισθητήρα που έδωσε το alert, μάλιστα αναφέροντας το "φιλικό" όνομα που εσείς μπορείτε να δώσετε σε κάθε αισθητήρα, ώστε να καταλαβαίνετε πού βρίσκεται και τί ελέγχει.

27. Η απομίμηση δεν διαθέτει ενσωματωμένη σειρήνα συναγερμού. Το σύστημα SwiftBase CM διαθέτει ισχυρή ενσωματωμένη σειρήνα 88db, με παραμετροποίηση ανά αισθητήρα για την χρήση της.

28. H απομίμηση δεν διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη ενδείξεων. Έτσι, όταν είστε μέσα στο computer room, δεν μπορείτε να ξέρετε τις τρέχουσες ενδείξεις. Το σύστημα SwiftBase CM, διαθέτει ενσωματωμένη φωτεινή οθόνη LCD, στην οποία εμφανίζονται εναλλάξ οι τρέχουσες ενδείξεις των αισθητήρων.

29. Η απομίμηση δεν διαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες τάσης ηλεκτρικού ρεύματος, μέγιστης τάσης ηλεκτρικού ρεύματος, έντασης ηλεκτρικού ρεύματος, μέγιστης έντασης ηλεκτρικού ρεύματος, πραγματικής κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, φαινομενικής κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και ποιότητας ηλεκτρικού ρεύματος. Το σύστημα SwiftBase CM-Power έχει ενσωματωμένους όλους αυτούς τους αισθητήρες. Επιπλέον, το σύστημα SwiftBase CM-Power διαθέτει ενσωματωμένο Power Strip 12 θέσεων τύπου C12/C13, για την τροφοδοσία με ηλεκτρικό ρεύμα 220V / 16A, των συσκευών του rack σας. Η απομίμηση δεν διαθέτει τέτοια δυνατότητα.

30. Το κόστος του SwiftBase CM είναι σχεδόν ίδιο με το κόστος της απομίμησης, ενώ αν συνυπολογίσετε το κόστος αγοράς των αισθητήρων ροής αέρα, στάθμης φωτός, έντασης ήχου, τάσης ηλεκτρικού ρεύματος, μέγιστης τάσης ηλεκτρικού ρεύματος, έντασης ηλεκτρικού ρεύματος, μέγιστης έντασης ηλεκτρικού ρεύματος, πραγματικής κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, φαινομενικής κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, ποιότητας ηλεκτρικού ρεύματος (τους οποίους, όπως αναφέραμε παραπάνω, το SwiftBase CM έχει ενσωματωμένους, ενώ στην απομίμηση λείπουν), καθώς και το κόστος της αγοράς πραγματικών αισθητήρων υγρανίχνευσης και διακοπής ρεύματος (τους οποίους, όπως αναφέραμε παραπάνω, παραπλανητικά η απομίμηση ισχυρίζεται ότι διαθέτει ενσωματωμένους), τότε η απομίμηση κοστίζει τα διπλάσια χρήματα από ένα σύστημα SwiftBase CM-Power !  

Η επιλογή σας είναι προφανής
!...

 


 

BCS

 

Η E-SYSTEMS Χορηγός του πρώτου Συνεδρίου του BCS στην Ελλάδα !

Η E-SYSTEMS, με χαρά ανακοινώνει ότι είναι Χορηγός του πρώτου Συνεδρίου Πληροφορικής, που θα διοργανώσει το Hellenic Section του British Computer Society.

Το Συνέδριο θα καλύψει σημαντικά θέματα του χώρου της Πληροφορικής, που ενδιαφέρουν όλες τις μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς, όπως το ITIL και το ISO 20000, με ομιλίες Ελλήνων και Άγγλων Στελεχών του BCS.

Η E-SYSTEMS θα δημοσιεύσει το πρόγραμμα του Συνεδρίου, μόλις αυτό ανακοινωθεί και θα αποστείλει προσκλήσεις σε όλους τους Πελάτες και Συνεργάτες της.

Το British Computer Society είναι ο πρώτος παγκοσμίως ιδρυθέντας επίσημος επιστημονικός φορέας Πληροφορικής και παραμένει σταθερά ο κορυφαίος - ηγετικός φορέας στον χώρο της Πληροφορικής. Το BCS είναι το επίσημο κρατικό Επιμελητήριο Πληροφορικής της Μεγάλης Βρετανίας. Ο ρόλος του BCS είναι να θέτει τα standards στον χώρο της Πληροφορικής. To motto του BCS είναι: "It's about setting standards".

Το 2006, κατόπιν σχετικής άδειας του BCS, ιδρύθηκε επίσημα στην Ελλάδα το Ελληνικό Τμήμα του BCS, το BCS Hellenic Section.

Το BCS Hellenic Section, είναι ένας Επιστημονικός φορέας, με στόχο την προώθηση της Επιστήμης της Πληροφορικής στην Ελλάδα και την εφαρμογή των περίφημων IT Professional Practices και IT Professional Code of Conduct του BCS.

Στέλεχος της E-SYSTEMS, είναι μέλος του BCS και ιδρυτικό μέλος του BCS Hellenic Section. H E-SYSTEMS στηρίζει ενεργά αυτήν την προσπάθεια και θα σας ενημερώνει για τις σχετικές δραστηριότητες.

 


 

Προσφορά απόσυρσης του παλιού σας Fax Server !

H E-SYSTEMS προχώρησε σε ειδική συμφωνία με την AVM, κατασκευάστρια εταιρία του συστήματος GlobalComServer, προκειμένου να προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις, έως και 50%, σε ελληνικές εταιρίες που θα αποσύρουν το παλιό τους σύστημα Fax Server, για να εγκαταστήσουν το κορυφαίο σύστημα AVM GlobalComServer.

Στην πρωτοβουλία αυτή, μας ώθησαν μία σειρά από διαπιστώσεις:

Αρκετοί Πελάτες μας έχουν ήδη αποσύρει άλλα συστήματα Fax Server και τα έχουν αντικαταστήσει με το προϊόν μας AVM GlobalComServer, με δική τους πρωτοβουλία και μάλιστα πριν την εκπτωτική προσφορά μας για απόσυρση. Οι Πελάτες μας αυτοί μας μεταφέρουν ότι αντιμετώπιζαν πολλά και ανυπέρβλητα προβλήματα με τα παλιά τους συστήματα Fax Server και επέλεξαν να τα αντικαταστήσουν με το σύστημα AVM GlobalComServer, το οποίο είναι το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Fax Server και φημίζεται για την παντελή έλλειψη προβλημάτων.

Το ετήσιο κόστος συντήρησης των υφιστάμενων συστημάτων fax server, είναι σε πολλές περιπτώσεις πολλαπλάσιο του ετήσιου κόστους συντήρησης του συστήματος AVM GlobalComServer. Έτσι προκύπτει πρόσθετο οικονομικό όφελος για τις εταιρίες, που μαζί με το οικονομικό όφελος της μεγάλης έκπτωσης λόγω απόσυρσης και την δυνατότητα της επαναχρησιμοποίησης του υφιστάμενου εξοπλισμού τους (Windows Server, κάρτες fax, κλπ), συμβάλει στην άμεση απόσβεση του κόστους αντικατάστασης ενός παλιού συστήματος Fax Server, με το κορυφαίο σύστημα AVM GlobalComServer.

Τέλος πολλά από τα συστήματα Fax Server, που λειτουργούν σε ελληνικές εταιρίες, εγκαταστάθηκαν πριν από 5, ή και περισσότερα, χρόνια, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα τεχνολογικά παρωχημένα (π.χ. τρέχουν σε Windows NT 4, δεν συνεργάζονται με Exchange 2003, λειτουργούν με κάρτες ISA, αδυνατούν να καλύψουν άλλες μεθόδους επικοινωνίας, όπως SMS, δεν είναι πιστοποιημένα, δεν συνεργάζονται με άλλα συστήματα, όπως το SAP R/3, δεν υποστηρίζουν νέες τεχνολογίες, όπως clustering, .NET API, web services, κλπ).

Η απρόσκοπτη αποστολή και λήψη των fax μίας επιχείρησης, είναι σήμερα πρωταρχικής σημασίας για την λειτουργία της. Επομένως, καμία εταιρία δεν δέχεται να κάνει συμβιβασμούς στην απρoβλημάτιστη λειτουργία ενός συστήματος Fax Server.

Τώρα λοιπόν σας προσφέρεται μία μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Fax Server, AVM GlobalComServer, σε τιμή απόσυρσης, με έκπτωση έως 50%!

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας αποστείλουμε άμεσα την δική σας προσφορά απόσυρσης.

 


 


ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ
 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ !!! 

Εκδήλωση στην Οικία του Βρετανού Πρέσβη

 

Η e-Systems έχει την τιμή να ανακοινώσει, την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στην Οικία του Βρετανού Πρέσβη,
Λουκιανού 2 Κολωνάκι, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013, στις 5:30μμ.

 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα κορυφαία προϊόντα πληροφορικής που διαθέτει η e-Systems στην Ελλάδα και στην Κύπρο, με έμφαση στα συστήματα για Data Centers και Computer Rooms "SwiftBase CM".

 

Θα ακολουθήσει δεξίωση, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 15 χρόνια της e-Systems.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση.

 


 

e-systems forum 2011

 

Το e-systems forum 2011, η ετήσια εκδήλωση της E-SYSTEMS για τους Πελάτες της, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011, στον πλέον διακεκριμένο χώρο εκδηλώσεων, το πολυτελές Yacht Club of Greece (Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος).

Δείτε εδώ φωτογραφίες και παρουσιάσεις από την εκδήλωση. 

e-systems forum 2010

 

Το e-systems forum 2010, η ετήσια εκδήλωση της E-SYSTEMS για τους Πελάτες της, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 6 Μαΐου 2010, στον πλέον διακεκριμένο χώρο εκδηλώσεων, το πολυτελές Yacht Club of Greece (Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος).

Δείτε εδώ φωτογραφίες και παρουσιάσεις από την εκδήλωση.

 


 

e-systems forum 2009

 

Το e-systems forum 2009, η ετήσια εκδήλωση της E-SYSTEMS για τους Πελάτες της, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009, στον πλέον διακεκριμένο χώρο εκδηλώσεων, το πολυτελές Yacht Club of Greece (Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος).

Δείτε εδώ φωτογραφίες και παρουσιάσεις από την εκδήλωση.

 


 


Νέα - Επιτυχημένα έργα

 

Κάθε μήνα επιλέγουμε ορισμένα success story μας, ή σημαντικές ειδήσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας και σας τα παρουσιάζουμε.

Κάντε κλικ στην είδηση που σας ενδιαφέρει, για να δείτε περισσότερες πληροφορίες, ή κατεβείτε παρακάτω στην σελίδα, για να διαβάσετε όλες τις τελευταίες ειδήσεις αναλυτικά.

 


Ιούνιος 2008


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην COCA COLA 3E

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στην M.I.G. ( MARFIN INVESTMENT GROUP )

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην MAIL LINK

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην ASTRA ZENECA

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην SPRIDER STORES

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.)

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην ΕΚΟ - ΕΛΔΑ (όμιλος Ελληνικών Πετρελαίων)

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην  SPACE Hellas

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην Communication Specialists

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στη Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματάς"

H Hellenic Integration Systems Μεταπωλητής των προϊόντων μας

H PC-Logic Μεταπωλητής των προϊόντων μας

H UniSystems Μεταπωλητής των προϊόντων μας

Το προϊόν μας SwiftBase CM προβάλλεται στο περιοδικό RAM του Ιουνίου 2008

 


Μάιος 2008


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης - Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο Πανεπιστήμιο Πάτρας

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στoν όμιλο Mantis ( Red Bull )

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στον Σ.Ε.Β.

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στη City Insurance Brokers

Το προϊόν μας SwiftBase CM προβάλλεται στο περιοδικό RAM του Μαΐου 2008

 


Απρίλιος 2008


Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στο ΙΚΕΑ (όμιλος Φουρλή)

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην VECTOR Maritime Systems

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer αναβαθμίστηκε ως voice server στην Μότορ Οϊλ Ελλάς

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer αναβαθμίστηκε ως fax server στην Ε.Υ.Δ.Α.Π.

Η E-SYSTEMS μόνιμος Xορηγός Πληροφορικής της Αδελφότητος Κρητών Πειραιώς

Το προϊόν μας SwiftBase CM προβάλλεται στο περιοδικό RAM του Απριλίου 2008

Η E-SYSTEMS ανακοινώνει νέα σημαντική αύξηση πωλήσεων το Α' τρίμηνο του 2008

 


Μάρτιος 2008


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην JTI Hellas AEBE (CAMEL, Silk Cut, Winston)

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στην Friesland Ελλάς (NOYNOY)

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στην CALIN A.E.

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στην ΜΑΝΚΟ Group AEBE

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας

Η Cosmos Business Systems μεταπωλητής των προϊόντων μας

Το προϊόν μας SwiftBase CM προβάλλεται στο περιοδικό RAM του Μαρτίου 2008

Νέες μειωμένες τιμές στα συστήματα SwiftBase CM, λόγω ισοτιμίας ευρώ / δολαρίου ΗΠΑ

 


Φεβρουάριος 2008


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στον όμιλο Τράπεζας Πειραιώς

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στο Best Western Hotel Fenix

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε σε κορυφαίο Ελληνικό Τραπεζικό Οργανισμό

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στον όμιλο Vodafone

Η SyNET AEBE μεταπωλητής των προϊόντων μας SwiftBase CM

Η E-SYSTEMS στηρίζει το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία

Το προϊόν μας SwiftBase CM προβάλλεται στο περιοδικό RAM του Φεβρουαρίου 2008

Συνεχίζονται μέχρι 29/2 οι μεγάλες εκπτώσεις έως 40% στα συστήματα SwiftBase CM !

 


Ιανουάριος 2008


Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΒΟ - ΠΥΡΚΑΛ)

20ήμερο μεγάλων εκπτώσεων έως 40%, στα συστήματα SwiftBase CM !

Το προϊόν μας SwiftBase CM προβάλλεται στο περιοδικό RAM του Ιανουαρίου 2008

H E-SYSTEMS ανακοινώνει αύξηση των πωλήσεων κατά 360% το έτος 2007 !

 


Δεκέμβριος 2007


Ευχετήριο μήνυμα από την Διοίκηση της E-SYSTEMS

Η E-SYSTEMS στηρίζει τα Ελληνικά Παιδικά Χωριά SOS

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 επέλεξε η Minoan Lines

Η SPACE HELLAS μεταπωλητής των προϊόντων μας SwiftBase CM σε Ελλάδα και Κύπρο

 


Noέμβριος 2007


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην Cycle Credit

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στo ΙΠΕΤ της Γεν. Γρ. Έρευνας & Τεχνολογίας

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2  εγκαταστάθηκε στο ΙΕΣΕ του Τμήμ. Φυσικής του Παν/μίου Αθηνών

Η General Data Business  μεταπωλητής των προϊόντων μας SwiftBase CM

Νέα μείωση τιμών πώλησης των συστημάτων SwiftBase, λόγω του όγκου πωλήσεων στην Ελλάδα

Νέοι αισθητήρες για τα συστήματα SwiftBase: Ακτινών laser, υπέρυθρης ακτινοβολίας, τάπητα πίεσης

Νέο SwiftBase CM-Mini Το οικονομικό, κορυφαίας αξιοπιστίας, σύστημα ελέγχου computer rooms

Νέο SwiftBase CM-Power To πληρέστερο  παγκοσμίως σύστημα ελέγχου computer rooms

 


Οκτώβριος 2007


Η SIMPLEX Πληροφορική μεταπωλητής των προϊόντων μας SwiftBase

Η SMARTNET μεταπωλητής των προϊόντων μας

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε ως Fax Server στην Notos Com

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε ως Voice Server στην Μότορ Όιλ Ελλάς

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε ξανά στη VIVARTΙΑ  (ΔΕΛΤΑ, Chipita, Goodies, Μπάρμπα Στάθης)

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στo Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ)

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στη Mondial Assistance

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στη CIVITAS Communications

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στη ΤΥΡΑΣ Α.Ε.

 


Σεπτέμβριος 2007


Η INFO-QUEST μεταπωλητής των προϊόντων μας

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στo Νοσοκομείο Ανδρέα Συγγρού

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην Χαλυβουργική

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο Pαδιομέγαρο της ΕΡΤ

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στον Όμιλο Μυτιληναίου (Αλουμίνιον της Ελλάδος, ΕΛΒΟ, κλπ)

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer κάλυψε άψογα το Ε.Σ.Ρ στις Βουλευτικές Εκλογές

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην 3Δ Α.Ε. Γενικών Αεροπορικών Εφαρμογών

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην SONY Ελλάς Α.Ε.

 


Αύγουστος 2007


Η RAM ΕΠΕ μεταπωλητής των προϊόντων μας στην Θεσσαλία

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην RAXEVSKY

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην NOVO NORDISK

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο Πανεπιστήμιο Πάτρας

Tο προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην VIVARTΙΑ  (ΔΕΛΤΑ, Chipita, Goodies, Μπάρμπα Στάθης, κλπ)Ιούλιος 2007


Tο προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στον όμιλο INTRACOM

H E-SYSTEMS ανακοινώνει πενταπλασιασμό πωλήσεων το Α' εξάμηνο του 2007 !

Η AVAX Computer Applications μεταπωλητής των προϊόντων μας στην Κρήτη

 


Α' Εξάμηνο 2007


Tο προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην Hellenic Duty Free Shops

Tο προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην InfoQuest

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε ως Fax Server στην ΕΥΔΑΠ 

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε ως Fax Server στην ΕΛΓΕΚΑ 

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην ΑΤΛΑΣ Χρηματιστηριακή 

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εγκαταστάθηκε ως Fax Server στο Ε.Σ.Ρ.

 


Έτος 2006


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο Μαιευτήριο Μητέρα
 
Το προϊόν μας AVM GlobalComServer εντάσσεται ως Fax Server στις λύσεις της IBM Ελλάδας 

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκωμιάζεται στο ελληνικό περιοδικό Security Manager 


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer αναβαθμίστηκε ως Fax/SMS Server στην MARFIN
Ακολουθούν αναλυτικά τα νέα του τελευταίου διμήνου:
Νέες μειωμένες τιμές
στα συστήματα SwiftBase CM,
λόγω ισοτιμίας ευρώ / δολαρίου ΗΠΑΜάρτιος 2008

Η E-SYSTEMS ανακοινώνει νέες μειωμένες τιμές στα συστήματα SwiftBase CM, λόγω ισοτιμίας ευρώ / δολαρίου ΗΠΑ.

EURO

Τα συστήματα SwiftBase CM κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και κατά συνέπεια η συνεχιζόμενη ενίσχυση του ευρώ έναντι του δολαρίου, μας παρέχει τη δυνατότητα αντίστοιχης μείωσης της τιμής τους στην Ελλάδα. Η E-SYSTEMS αποφάσισε να μετακυλήσει το όφελος που προκύπτει στους Έλληνες Καταναλωτές, σε αντίθεση με την πλειονότητα των εισαγωγικών εταιριών, που επιλέγουν να το καρπωθούν οι ίδιες.

Στα πλαίσια αυτά, όλα τα συστήματα SwiftBase CM, θα προσφέρονται με δωρεάν το πακέτο επέκτασης της εγγύησης σε τύπου άμεσης αντικατάστασης για ένα χρόνο. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει, δωρεάν αναβαθμίσεις του firmware, τεχνική υποστήριξη και άμεση αντικατάσταση οποιασδήποτε συσκευής που τυχόν παρουσιάσει βλάβη, με άλλη καινούργια συσκευή. Κανονικά, το κόστος του πακέτου αυτού, ανέρχεται στο 17% του κόστους αγοράς του συστήματος SwiftBase CM.

Επιπλέον, σε όλα τα συστήματα SwiftBase CM, θα προσφέρεται δωρεάν η εφαρμογή Excel Data Logger. Πρόκειται για εφαρμογή, μέσω της οποίας μπορείτε να καταγράφετε και να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο, όλες τις ενδείξεις του συστήματος SwiftBase CM, μέσα από το Microsoft Excel. Στην εφαρμογή δηλώνετε το IP / URL address του συστήματος SwiftBase CM που επιθυμείτε και την χρονική συχνότητα της καταγραφής. Αν π.χ. δηλώσετε συχνότητα κάθε 5 λεπτά, τότε η εφαρμογή προσθέτει αυτόματα μία επιπλέον γραμμή στο Excel με τις ενδείξεις του συστήματος SwiftBase CM, κάθε 5 λεπτά. Κανονικά, το κόστος της εφαρμογής αυτής είναι 200 ευρώ.

Η μεγαλύτερη συνολική μείωση τιμής 40% (!) παρέχεται στο σύστημα SwiftBase CM-Power, δίνοντάς σας την ευκαιρία να θωρακίσετε το computer room σας και κάθε σημαντικό χώρο, με το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Computer Room Monitoring and Alert.

Ακολουθεί με συνολική μείωση τιμής 30% (!) το best-seller παγκοσμίως σύστημα Computer Room Monitoring and Alert, SwiftBase CM-2.

Τέλος, όλοι οι πρόσθετοι αισθητήρες και εφαρμογές των συστημάτων SwiftBase CM, προσφέρονται με μείωση τιμής 20% !

Εκμεταλλευτείτε τον νέο μας μειωμένο τιμοκατάλογο, για να θωρακίσετε το computer room σας με το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Computer Room Monitoring and Alert. Για να λάβετε τον νέο μειωμένο τιμοκατάλογο, παρακαλούμε στείλτε email στο info@e-systems.gr με θέμα CM-Pricelist.

Το προϊόν μας SwiftBase CM
στο περιοδικό RAM
του Μαρτίου 2008Μάρτιος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM προβάλλεται στην σελίδα 235 του τεύχους Μαρτίου 2008, του έγκριτου περιοδικού Πληροφορικής "RAM", του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

ΡΑΜ


SwiftBase CM

Το σύστημα Computer Room Monitoring and Alert, SwiftBase CM, είναι τόσο χρήσιμο και καταπληκτικό προϊόν, που αρκεί να πληροφορηθεί κάποιος Υπεύθυνος Πληροφορικής την ύπαρξή του, για να θελήσει να το προμηθευτεί άμεσα, εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητές του.

Για το λόγο αυτό, η
E-SYSTEMS , αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SwiftBase στην Ελλάδα, προβαίνει συνεχώς σε ολοκληρωμένες ενέργειες και προγράμματα διαφήμισης και προβολής των προϊόντων SwiftBase CM, με στόχο την ενημέρωση των Υπεύθυνων Πληροφορικής σχετικά με το αξιόλογο αυτό προϊόν.

Στα πλαίσια αυτά, η E-SYSTEMS, προβάλει το προϊόν SwiftBase CM, σε όλα τα τεύχη του έτους 2008, του έγκριτου περιοδικού κύρους του χώρου της Πληροφορικής
RAM, του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την Google για την προβολή του προϊόντος SwiftBase CM στο Internet, μέσω του Google Search.

Ελπίζουμε ότι με τον τρόπο αυτό, θα βοηθήσουμε ακόμα περισσότερες εταιρίες και οργανισμούς, να διασφαλίσουν τα συστήματα Πληροφορικής τους, τα μηχανογραφικά κέντρα τους, τον σημαντικό και ευαίσθητο εξοπλισμό τους και κατ' επέκταση την απρόσκοπτη λειτουργία τους, με το κορυφαίο γι αυτόν τον σκοπό σύστημα στον κόσμο, το SwiftBase CM. Ήδη
οι μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες και Οργανισμοί, είναι Πελάτες μας.

Η COSMOS Business Systems AEBE
μεταπωλητής των προϊόντων μας
 SwiftBase CMΜάρτιος 2008

Η COSMOS Business Systems AEBE γίνεται μεταπωλητής των προϊόντων SwiftBase CM.


COSMOS

COSMOS

Η εταιρεία
Cosmos Business Systems AEBE ιδρύθηκε το 1988 και δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία στον χώρο των πωλήσεων προϊόντων πληροφορικής. Στην εταιρεία συμμετέχουν ως μέτοχοι οι εταιρείες Vodafone και Info-Quest. Εδρεύει σε ιδιόκτητα γραφεία 1.100 τ.μ.  και απασχολεί 90 έμπειρα Στελέχη. Είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000.

Η Cosmos ΑΕΒΕ, έχει ως στόχο της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας την παροχή ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων πληροφορικής, δικτύων, office automation, τηλεπικοινωνιών (turn-key solutions) και υπηρεσιών, απευθυνόμενη στην Ελληνική Αγορά των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών – με έμφαση σ΄ αυτήν των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, των Τραπεζών και των Τηλεπικοινωνιών.

Η συνεργασία της Cosmos Business Systems ΑΕΒΕ με την εταιρία μας, για την μεταπώληση και εγκατάσταση των προϊόντων μας SwiftBase CM, αποτελεί ιδιαίτερη αναγνώριση για το κορυφαίο επίπεδο των προϊόντων μας. 

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:

COSMOS Business Systems AEBE
Βριλησσού 73, Πολύγωνο, Αθήνα
Αρμόδιος:  κ. Δημήτριος Σουρμελίδης
Τηλ: 210 649 2800
Email: sourmeld@cbs.gr 
 


Η πρώτη πώληση προϊόντων μας από την COSMOS Business Systems, αφορά την εγκατάσταση του συστήματός μας SwiftBase CM-2 στην εταιρία
JTI (CAMEL, Silk Cut, Winston). Δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση.

H E-SYSTEMS διαθέτει εκτενές δίκτυο κορυφαίων Μεταπωλητών των προϊόντων της, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ολόκληρο το δίκτυο των Μεταπωλητών μας.

 

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στoν
Οργανισμό Εργατικής ΕστίαςΜάρτιος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

ΟΕΕ

ΥΑΚΠ

Ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας ιδρύθηκε το 1931 από τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Είναι ανταποδοτικός φορέας κοινωνικής πολιτικής για τις ασθενέστερες εισοδηματικά τάξεις και κοινωνικά ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της χώρας, ενώ παράλληλα ενισχύει οικονομικά το συνδικαλιστικό κίνημα. Εποπτεύεται από το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Tο σύστημα
SwiftBase CM-Power ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room του Οργανισμού  Εργατικής Εστίας, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, τάση ηλεκτρικού ρεύματος, μέγιστη τάση ρεύματος, ένταση ρεύματος, μέγιστη ένταση ρεύματος, ισχύ, ισχύ RMS, ποιότητα ηλεκτρικού ρεύματος, ύπαρξη καπνού πυρκαγιάς στον αέρα, διαρροή υγρών στο δάπεδο και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω web browser και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές, καθώς και ζωντανή εικόνα του χώρου, μέσω κάμερας του συστήματος.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς, από το προσωπικό της Δ/νσης Πληροφορικής του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, που διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης Πελατών της E-SYSTEMS.


Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στην

Μ.Α.Ν.Κ.Ο. Group AEBE

 

Μάρτιος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στην Μ.Α.Ν.Κ.Ο. Group AEBE.

MANKO

MANKO

Η ιστορία της M.A.N.K.O. Group AEBE ξεκινά το 1982. Η εταιρία συνεργάζεται με την ΔΕΛΤΑ, την Coca Cola, την Chipita, κ.ά, σε θέματα εμπορικής αντιπροσώπευσης, διακίνησης και αποθήκευσης. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000 και HACCP. Η συνολική έκταση των εγκαταστάσεων της εταιρείας ανέρχεται στα δεκαοκτώ χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα (18000τ.μ.).

Tο σύστημα
SwiftBase CM-Power ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της Μ.Α.Ν.Κ.Ο Group AEBE, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, τάση ηλεκτρικού ρεύματος, μέγιστη τάση ρεύματος, ένταση ρεύματος, μέγιστη ένταση ρεύματος, ισχύ, ισχύ RMS, ποιότητα ηλεκτρικού ρεύματος, και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω web browser και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές, καθώς και ζωντανή εικόνα του χώρου, μέσω κάμερας του συστήματος.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς, από το προσωπικό της Δ/νσης Πληροφορικής της
Μ.Α.Ν.Κ.Ο Group AEBE, με την βοήθεια Τεχνικού της E-SYSTEMS, μέσα σε δύο ώρες.


Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στην

CALIN A.E.Μάρτιος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στην CALIN A.E
.

CalzedoniaIntmrissimi
Calzedonia

Η Calin Α.Ε. ιδρύθηκε το 1999 και είναι ο Master Franchisee για την Ελλάδα της εταιρίας Calzedonia S.p.A Italia. Αναπτύσσει επιτυχώς το γνωστό δίκτυο καταστημάτων Calzedonia, και από το 2000 αναπτύσσει και το δίκτυο καταστημάτων Intimissimi. Η ανάπτυξη των καταστημάτων και των δύο δικτύων πραγματοποιείται με το σύστημα του franchising.  Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα η πορεία της εταιρίας διαγράφεται εντυπωσιακή.

Tο σύστημα
SwiftBase CM-Power ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της Calin A.E., όπως θερμοκρασία σε πολλαπλά σημεία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, τάση ηλεκτρικού ρεύματος, μέγιστη τάση ρεύματος, ένταση ρεύματος, μέγιστη ένταση ρεύματος, ισχύ, ισχύ RMS, ποιότητα ηλεκτρικού ρεύματος,
ύπαρξη καπνού πυρκαγιάς στον αέρα,
διαρροή υγρών στο δάπεδο και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω web browser και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς, από το προσωπικό της Δ/νσης Πληροφορικής της CALIN A.E., με την βοήθεια Τεχνικού της E-SYSTEMS, μέσα σε δύο ώρες.


Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στην
Friesland Ελλάς ΑΕΒΕ (ΝΟΥΝΟΥ)Μάρτιος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στην
Friesland Ελλάς ΑΕΒΕ (ΝΟΥΝΟΥ)

FrieslandNOYNOY

NOYNOY

NOYNOYNOYNOYNOYNOY

H εταιρεία Friesland, έχοντας μία παράδοση 125 ετών, παράγει και εμπορεύεται με την επωνυμία ΝΟΥΝΟΥ γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως βρεφικές και παιδικές τροφές, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια και κρέμες γάλακτος. Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο, καταναλώνουν τα προϊόντα της καθημερινά. Σε παγκόσμια κλίμακα, η Friesland το 2007 απασχολούσε 15.000 εργαζόμενους και είχε έσοδα 5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η Friesland Ελλάς ΑΕΒΕ, προμηθεύτηκε μία σειρά συστημάτων SwiftBase CM-Power, μέσω των οποίων διασφάλισε την ομαλή λειτουργία των computer rooms της.

Tο σύστημα
SwiftBase CM-Power ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της
Friesland Ελλάς ΑΕΒΕ, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, τάση ηλεκτρικού ρεύματος, μέγιστη τάση ρεύματος, ένταση ρεύματος, μέγιστη ένταση ρεύματος, ισχύ, ισχύ RMS, ποιότητα ηλεκτρικού ρεύματος και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω web browser και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς, από το προσωπικό της Δ/νσης Πληροφορικής της Friesland, με την βοήθεια Τεχνικού της E-SYSTEMS.


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην

JTI Hellas AEBE
  ( CAMEL, SILK CUT, WINSTON )Μάρτιος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στην JTI Hellas A.E.

Η JTI Hellas AEBE αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία στην Ελλάδα, μετά την εξαγορά της Gallaher, με ναυαρχίδες τις 3 κορυφαίες μάρκες Winston, Camel και Silk Cut, ενώ είναι σταθερά πρώτη στα προϊόντα καπνού για στριφτά τσιγάρα με τον καπνό Old Holborn. Σε παγκόσμια κλίμακα ο όμιλος Japan Tobacco Inc  διαθέτει περισσότερα από 75 γραφεία και 50 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και απασχολεί συνολικά 45.000 υπαλλήλους. Κατασκευάζει και διακινεί παγκοσμίως περισσότερες από 90 διαφορετικές μάρκες τσιγάρων σε 170 χώρες. Αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία παγκοσμίως, με ετήσιες πωλήσεις 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2006.

Tο σύστημα
SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της
JTI Hellas AEBE, όπως θερμοκρασία σε πολλαπλά σημεία, υγρασία, ροή αέρα σε πολλαπλά σημεία, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, διαρροή υγρών στο δάπεδο και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω web browser και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές, καθώς και ζωντανή εικόνα του χώρου, μέσω κάμερας του συστήματος.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς, από το προσωπικό της Δ/νσης Πληροφορικής της
JTI Hellas A.E., με την βοήθεια Τεχνικού της E-SYSTEMS. Η διάθεση του συστήματος, έγινε μέσω του μεταπωλητή μας COSMOS Business Systems.


H E-SYSTEMS ανακοινώνει την
αύξηση των πωλήσεών της κατά 30% το Α' τρίμηνο του 2008 !Απρίλιος 2008

Η E-SYSTEMS βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αύξηση των πωλήσεών της το Α' τρίμηνο του 2008, κατά 30% σε σχέση με Α' τρίμηνο του 2007 και κατά 475% σε σχέση με το Α' τρίμηνο του 2006.

E-SYSTEMS

Το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα, οφείλεται σε ένα πλήθος θετικών παραγόντων, όπως τα νέα μας κορυφαία προϊόντα, τους άξιους Συνεργάτες μας και κυρίως τους Πελάτες μας.

Η
E-SYSTEMS, ευχαριστεί όσους την οδήγησαν σε αυτήν την ανοδική πορεία και τους διαβεβαιώνει ότι σταθερή και κυρίαρχη αξία της, είναι η διάθεση άριστων προϊόντων και η παροχή υποδειγματικής εξυπηρέτησης.

Το έτος 2007 η E-SYSTEMS έθεσε ισχυρά θεμέλια, διασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις και ολοκληρώνοντας τις υποδομές, ώστε η εντυπωσιακά ανοδική της πορεία να συνεχιστεί και το 2008. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι η E-SYSTEMS στηρίζει την ανάπτυξή της αποκλειστικά σε
ίδια κεφάλαια, έχοντας μηδενικό τραπεζικό δανεισμό και μηδενικά ξένα κεφάλαια - κάτι εξαιρετικά σπάνιο για την Ελληνική Αγορά Πληροφορικής - εξασφαλίζοντας έτσι την δυνατότητα υψηλών εκπτώσεων στις τιμές πώλησης των προϊόντων της στους Πελάτες της.


Το προϊόν μας SwiftBase CM
στο περιοδικό RAM
του Απριλίου 2008Απρίλιος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM προβάλλεται στην σελίδα 235 του τεύχους Απριλίου 2008, του έγκριτου περιοδικού Πληροφορικής "RAM", του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

RAM


SwiftBase CM

Το σύστημα Computer Room Monitoring and Alert, SwiftBase CM, είναι τόσο χρήσιμο και καταπληκτικό προϊόν, που αρκεί να πληροφορηθεί κάποιος Υπεύθυνος Πληροφορικής την ύπαρξή του, για να θελήσει να το προμηθευτεί άμεσα, εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητές του.

Για το λόγο αυτό, η
E-SYSTEMS, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SwiftBase στην Ελλάδα, προβαίνει συνεχώς σε ολοκληρωμένες ενέργειες και προγράμματα διαφήμισης και προβολής των προϊόντων SwiftBase CM, με στόχο την ενημέρωση των Υπεύθυνων Πληροφορικής σχετικά με το αξιόλογο αυτό προϊόν.

Στα πλαίσια αυτά, η E-SYSTEMS, προβάλει το προϊόν SwiftBase CM, σε όλα τα τεύχη του έτους 2008, του έγκριτου περιοδικού κύρους του χώρου της Πληροφορικής
RAM, του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την Google για την προβολή του προϊόντος SwiftBase CM στο Internet, μέσω του Google Search.

Ελπίζουμε ότι με τον τρόπο αυτό, θα βοηθήσουμε ακόμα περισσότερες εταιρίες και οργανισμούς, να διασφαλίσουν τα συστήματα Πληροφορικής τους, τα μηχανογραφικά κέντρα τους, τον σημαντικό και ευαίσθητο εξοπλισμό τους και κατ' επέκταση την απρόσκοπτη λειτουργία τους, με το κορυφαίο γι αυτόν τον σκοπό σύστημα στον κόσμο, το SwiftBase CM. Ήδη
οι μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες και Οργανισμοί, είναι Πελάτες μας.

Η E-SYSTEMS μόνιμος Xορηγός Πληροφορικής της

Αδελφότητος Κρητών Πειραιώς
Απρίλιος 2008

H E-SYSTEMS έγινε μόνιμος Χορηγός Πληροφορικής της Αδελφότητος Κρητών Πειραιώς.

OMONOIA

H Αδελφότης Κρητών Πειραιώς, ιδρύθηκε το 1880 και αποτελεί το παλαιότερο Σωματείο Κρητών της Αττικής. Στο ιστορικό της αρχείο βρίσκονται ανεκτίμητα ιστορικά ντοκουμέντα, όπως χειρόγραφες επιστολές του Εθνάρχη Ελευθέριου Βενιζέλου, σπάνιες φωτογραφίες, κ.π.ά. Το έργο της Αδελφότητας στις μέρες μας παραμένει ιδιαίτερα σημαντικό, με πλήθος από δραστηριότητες και εκδηλώσεις, όπως το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρητών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τη Συναυλία του Μαρκόπουλου στο Βεάκειο Θέατρο, την ημερίδα για τον Ελευθέριο Βενιζέλο στο Δημοτικό Κ/Θέατρο Πειραιά, την έκθεση για τον Καζαντζάκη στο Μέγαρο της Αδελφότητος, κ.π.ά, στις οποίες συμμετέχουν αξιόλογες Προσωπικότητες, όπως ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Υπουργοί, Βουλευτές, Νομάρχες, Δήμαρχοι και Πολιτευτές, της Αττικής και της Κρήτης.

Η E-SYSTEMS, ως συστηματικός αρωγός πολιτιστικών και ανθρωπιστικών προσπαθειών, ανέλαβε μόνιμος Χορηγός της Αδελφότητος Κρητών Πειραιώς, καλύπτοντας όλα τα έξοδα του web site της Αδελφότητας, www.akpo.gr, δηλαδή την αγορά του domain name, την κατασκευή του web site και την φιλοξενία του στην OTENET.

Μέσα από το web site της Αδελφότητος Κρητών Πειραιώς, θα προβάλλονται οι δραστηριότητες και εκδηλώσεις της, ενώ σταδιακά θα δημοσιευτεί το
ανεκτίμητο ιστορικό αρχείο της Αδελφότητος, ώστε να διασωθεί και να γίνει διαθέσιμο στους Μελετητές και το ευρύ κοινό.

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer αναβαθμίστηκε ως
Fax Server στην
ΕΥΔΑΠΑπρίλιος 2008

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer αναβαθμίστηκε ως Fax Server στην ΕΥΔΑΠ.

ΕΥΔΑΠ
   
Μονάδα Επεξεργασίας Νερού ΑσπροπύργουΜονάδα Επεξεργασίας Νερού Γαλατσίου

Η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύουσας (ΕΥΔΑΠ Α.Ε.), είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στην αγορά του νερού.  Το πελατολόγιο της ΕΥΔΑΠ Α.Ε στον τομέα της ύδρευσης, περιλαμβάνει περίπου 4.000.000 πελάτες.

Χρησιμοποιώντας το σύστημα
AVM GlobalComServer, ως Fax Server, από τον Μάιο του 2007, η ΕΥΔΑΠ παρέχει την δυνατότητα στο κέντρο εξυπηρέτησης Πελατών της, το γνωστό τετραψήφιο call center της "1022", να δρομολογεί άμεσα προς επίλυση τις αναφερόμενες βλάβες - διακοπές.

Πρόκειται για μία από τις πλέον προηγμένες εγκαταστάσεις fax server στην Ελλάδα, δεδομένου ότι καλύπτει 30 γραμμές fax σε κεντρική γραμμή
ISDN PRI RNIS και λειτουργεί με τεχνολογία web services και δυνατότητα clustering.

Η αρχική εγκατάσταση έγινε με απόλυτη επιτυχία τον Μάιο του 2007, από τέσσερεις Τεχνικούς της E-SYSTEMS, μέσα σε δύο ημέρες. 'Εκτοτε το σύστημα λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ η ΕΥΔΑΠ έχει γνωρίσει την υποδειγματική υποστήριξη και εξυπηρέτηση της E-SYSTEMS. Είναι χαρακτηριστικό όλων των προϊόντων μας, ότι λειτουργούν από την πρώτη ημέρα τόσο άψογα, που οι Πελάτες μας δηλώνουν ότι είναι τα μοναδικά προϊόντα Πληροφορικής που δεν τους απασχολούν καθόλου με προβλήματα.
 
Λόγω της επιτυχίας του συστήματος, η ΕΥΔΑΠ αποφάσισε να επεκτείνει τη χρήση του στις υπηρεσίες της. Γι αυτό το λόγο έκρινε αναγκαίο την αναβάθμιση της βάσεως δεδομένων του συστήματος, από Microsoft ACCESS σε
Microsoft SQL Server. Έτσι το σύστημα AVM GlobalComServer θα μπορεί να διαχειριστεί και να αποθηκεύσει πολύ μεγαλύτερο αριθμό μηνυμάτων fax.

Το σύστημα AVM GlobalComServer είναι ένα ιδιαίτερα
modular και επεκτεινόμενο προϊόν, ικανό να καλύψει τις ανάγκες επιχειρήσεων όλων των μεγεθών, από το μικρότερο γραφείο, έως την μεγαλύτερη πολυεθνική εταιρία. Είναι έτσι μία σίγουρη επένδυση, που μπορεί να επεκταθεί απεριόριστα, για να καλύψει κάθε μελλοντική ανάγκη μίας επιχείρησης.

Η εγκατάσταση του AVM GlobalComServer Microsoft SQL Server module και η μετατροπή / migration της βάσης δεδομένων, από Microsoft Access σε Microsoft SQL Server, έγινε με επιτυχία από δύο Τεχνικούς της E-SYSTEMS, σε μία ημέρα.

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer αναβαθμίστηκε ως
Voice / Fax Server στην
Μότορ Όιλ Ελλάς του ομίλου ΒαρδινογιάννηΑπρίλιος 2008

Το προϊόν μας AVM GlobalComServer αναβαθμίστηκε ως Voice / Fax Server στην Μότορ Όιλ Ελλάς του ομίλου Βαρδινογιάννη.

Motor Oil Hellas
   
MOTOR OILMOTOR OIL

Η Μότορ Όιλ Ελλάς είναι μία εταιρεία με ηγετικό ρόλο στον τομέα της διύλισης πετρελαίου, προμηθεύοντας τις αγορές που εξυπηρετεί με ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων ενεργειακών προϊόντων. Η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κύριους στυλοβάτες της εθνικής οικονομίας, ενώ παράλληλα διατηρεί και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Μέσω του προϊόντος μας
AVM GlobalComServer, εάν παρουσιαστεί κάποιο έκτακτο περιστατικό στο Διυλιστήριο της Μότορ Όιλ, ειδοποιείται αυτόματα το απαραίτητο προσωπικό να προσέλθει στο Διυλιστήριο, για την έγκαιρη αντιμετώπιση του περιστατικού. Το σύστημα τηλεφωνεί ξεχωριστά σε κάθε αρμόδιο υπάλληλο, καλώντας έως τρεις τηλεφωνικούς αριθμούς του (σταθερό, κινητό κλπ), επαναλαμβάνοντας τις κλήσεις, μέχρι αυτός να απαντήσει. Όταν ο υπάλληλος απαντήσει στο τηλέφωνο, το σύστημα του ανακοινώνει το έκτακτο περιστατικό και του ζητά να επιβεβαιώσει ότι το κατανόησε, πατώντας κάποιον αριθμό.

Η εκφώνηση του μηνύματος γίνεται μέσω ειδικού ελληνικού
TTS engine (Text to Speech), το οποίο μπορεί να διαβάζει ένα κείμενο και να το εκφωνεί με απόλυτη φυσικότητα, τόσο που δεν ξεχωρίζει από πραγματική ανθρώπινη φωνή. Το κείμενο μπορεί να είναι ελληνικό, αγγλικό, ή ανάμικτο και συντάσσεται κανονικά, σύμφωνα με τους κανόνες γραμματικής και ορθογραφίας, με σημεία στίξης, πεζά - κεφαλαία γράμματα, ελληνικούς - αγγλικούς χαρακτήρες, κλπ.

Η λειτουργία του συστήματος, γίνεται μέσα από εφαρμογή web, δηλαδή μέσω του Internet Explorer. Μπορούν να δημιουργηθούν διάφορα σενάρια ειδοποίησης, ανάλογα με το είδος του έκτακτου περιστατικού. Κάθε σενάριο μπορεί να έχει διαφορετικό μήνυμα και να ειδοποιεί συγκεκριμένους υπαλλήλους, ή ομάδες υπαλλήλων. Ο χειριστής της εφαρμογής, ενημερώνεται για την πορεία των κλήσεων και το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή ποιοί υπάλληλοι δεν απάντησαν.

Μέσω του πιστοποιημένου από την
Microsoft, Exchange connector, του συστήματος AVM GlobalComServer, είναι δυνατή η αποστολή τηλεφωνικών μηνυμάτων και μέσω του MS Outlook.

Το σύστημα χρησιμοποιεί κάρτα voice της EICON, 8 τηλεφωνικών γραμμών, τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα, για γρήγορη διεκπεραίωση των κλήσεων. Οι κάρτες αυτές είναι ταυτόχρονα και κάρτες fax, ώστε το σύστημα να μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα και σαν fax server, δεδομένου ότι το σύστημα AVM GlobalComServer διαθέτει modules για
fax, telex, sms, voice και mail server.

Η επιλογή του συστήματος, έγινε από την Μότορ Όιλ, μετά από διεξαγωγή διαγωνισμού με κλειστές προσφορές, στον οποίο, εκτός από την E-SYSTEMS, συμμετείχαν και άλλες εταιρίες, με άλλα προϊόντα. Όπως συμβαίνει κάθε φορά που η E-SYSTEMS συμμετέχει σε διαγωνισμό, η πρότασή μας κρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή, ανώτερη τεχνολογικά και συμφερότερη οικονομικά.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε από δύο Τεχνικούς της E-SYSTEMS, τον Οκτώβριο του 2007, μέσα σε τέσσερεις ημέρες. 'Εκτοτε η Μότορ Όιλ Ελλάς έχει διαπιστώσει την υποδειγματική υποστήριξη και εξυπηρέτηση της E-SYSTEMS.

Τον Απρίλιο του 2008,
το σύστημα αναβαθμίστηκε ώστε να χρησιμοποιεί τηλεφωνικές γραμμές ISDN BRI. Για τον λόγο αυτό, εγκαταστάθηκε νέα κάρτα Voice EICON Diva Server ISDN BRI, η οποία διαθέτει 4 κανάλια ISDN BRI και υποστηρίζει δύο τηλεφωνικές γραμμές ανά κανάλι, με συνολική δυναμικότητα 8 τηλεφωνικών γραμμών.

Η αναβάθμιση έγινε με απόλυτη επιτυχία από δύο Τεχνικούς της E-SYSTEMS, σε μία ημέρα.

Σημειώνεται ότι η Μότορ Όιλ Ελλάς, μέσα από διαγωνισμό, επέλεξε ως το καλύτερο και χρησιμοποιεί από το 2001 το προϊόν μας AVM GlobalComServer ως fax server στο Διυλιστήριο Κορίνθου. Μέσα από άλλο διαγωνισμό που έγινε το 2005, η Μότορ Όιλ επέλεξε ως το καλύτερο το προϊόν μας AVM GlobalComServer, για fax server στα Κεντρικά γραφεία της στο Μαρούσι, στην θυγατρική εταιρία της AVIN Oil και στα γραφεία της στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας έτσι συνολικά τις 30 γραμμές fax και voice, σε τρία διαφορετικά sites.


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην

Vector Maritime Systems
Απρίλιος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην Vector Maritime Systems.

Vector
Vector


Η Vector Maritime Systems ιδρύθηκε το 1997, από μία ομάδα Μηχανολόγων με 15ετή πείρα στον κλάδο της Ναυτιλίας και ανώτερα Στελέχη με εμπειρία στoν κατασκευαστικό τομέα. 

Tο σύστημα
SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της
Vector Maritime Systems, όπως θερμοκρασία σε πολλαπλά σημεία, υγρασία σε πολλαπλά σημεία, ροή αέρα σε πολλαπλά σημεία, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, διαρροή υγρών στο δάπεδο και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω web browser και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς, από το προσωπικό Πληροφορικής της
Vector Maritime Systems, με την βοήθεια Τεχνικού της E-SYSTEMS.

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στo

IKEA (όμιλος Φουρλή)
Απρίλιος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στο ΙΚΕΑ (όμιλος Φουρλή).

ΙΚΕΑFOURLIS
IKEA

Η IKEA ιδρύθηκε το 1943 και σήμερα αριθμεί 278 καταστήματα σε 36 χώρες, με τζίρο 20 δισεκατομμύρια ευρώ το έτος 2007. Η ΙΚΕΑ διαθέτει μία ευρεία γκάμα καλοσχεδιασμένων και προσιτών επίπλων και οικιακών ειδών. Ο όμιλος FOURLIS αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους διαρκών καταναλωτικών αγαθών στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Ο όμιλος FOURLIS δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς κλάδους. Την Λιανική οικιακού εξοπλισμού (IKEA), την Λιανική αθλητικών ειδών (INTERSPORT) και τη Χονδρική ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών (Samsung, General Electric, Liebherr, Korting).

Tο σύστημα
SwiftBase CM-Power ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της
ΙΚΕΑ στον Κηφισό, όπως θερμοκρασία σε πολλαπλά σημεία, ροή αέρα σε πολλαπλά σημεία, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, διαρροή υγρών στο δάπεδο, τάση ηλεκτρικού ρεύματος, μέγιστη τάση ρεύματος, ένταση ρεύματος, μέγιστη ένταση ρεύματος, ισχύ, ισχύ RMS, ποιότητα ηλεκτρικού ρεύματος και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω web browser και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς, από το προσωπικό Πληροφορικής της ΙΚΕΑ
, με την βοήθεια Τεχνικού της E-SYSTEMS.

Το προϊόν μας SwiftBase CM
στο περιοδικό RAM
του Μαΐου 2008Μάιος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM προβάλλεται στην σελίδα 233 του τεύχους Μαΐου 2008, του έγκριτου περιοδικού Πληροφορικής "RAM", του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.SwiftBase CM

Το σύστημα Computer Room Monitoring and Alert, SwiftBase CM, είναι τόσο χρήσιμο και καταπληκτικό προϊόν, που αρκεί να πληροφορηθεί κάποιος Υπεύθυνος Πληροφορικής την ύπαρξή του, για να θελήσει να το προμηθευτεί άμεσα, εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητές του.

Για το λόγο αυτό, η
E-SYSTEMS , αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SwiftBase στην Ελλάδα, προβαίνει συνεχώς σε ολοκληρωμένες ενέργειες και προγράμματα διαφήμισης και προβολής των προϊόντων SwiftBase CM, με στόχο την ενημέρωση των Υπεύθυνων Πληροφορικής σχετικά με το αξιόλογο αυτό προϊόν.

Στα πλαίσια αυτά, η E-SYSTEMS, προβάλει το προϊόν SwiftBase CM, σε όλα τα τεύχη του έτους 2008, του έγκριτου περιοδικού κύρους του χώρου της Πληροφορικής
RAM, του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την Google για την προβολή του προϊόντος SwiftBase CM στο Internet, μέσω του Google Search.

Ελπίζουμε ότι με τον τρόπο αυτό, θα βοηθήσουμε ακόμα περισσότερες εταιρίες και οργανισμούς, να διασφαλίσουν τα συστήματα Πληροφορικής τους, τα μηχανογραφικά κέντρα τους, τον σημαντικό και ευαίσθητο εξοπλισμό τους και κατ' επέκταση την απρόσκοπτη λειτουργία τους, με το κορυφαίο γι αυτόν τον σκοπό σύστημα στον κόσμο, το SwiftBase CM. Ήδη
οι μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες και Οργανισμοί, είναι Πελάτες μας.

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στην
City Insurance BrokersΜάιος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στην City Insurance Brokers.

CiTY Brokers
CityBrokers
H City Insurance Brokers έχει παρουσία στον Ελληνικό ασφαλιστικό χώρο από το 1997 και σκοπός της είναι η παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών λύσεων στους πελάτες της.

Tο σύστημα
SwiftBase CM-Power ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της City Insurance Brokers, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, τάση ηλεκτρικού ρεύματος, μέγιστη τάση ρεύματος, ένταση ρεύματος, μέγιστη ένταση ρεύματος, ισχύ, ισχύ RMS, ποιότητα ηλεκτρικού ρεύματος και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω web browser και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς, από Τεχνικό της E-SYSTEMS.


Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στον
Σ.Ε.Β.Μάιος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM-Power εγκαταστάθηκε στον Σ.Ε.Β.

Σ.Ε.Β.

Ο Σ.Ε.Β. - Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (τέως Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων), ιδρύθηκε το 1907 και είναι ο επίσημος φορέας των μεγάλων Ελληνικών Επιχειρήσεων.

Ήδη πλήθος Μελών του Σ.Ε.Β. μας έχουν επιλέξει και έχουν γίνει Πελάτες μας. Επιστέγασμα σε αυτή την εντυπωσιακή πορεία, είναι ότι και ο ίδιος ο Σ.Ε.Β. μας τίμησε με την επιλογή του και εντάχθηκε στο έγκριτο Πελατολόγιό μας.

Ο Σ.Ε.Β. προμηθεύτηκε μία σειρά συστημάτων
SwiftBase CM-Power τα οποία ελέγχουν συνεχώς τις συνθήκες στα computer room του, όπως θερμοκρασία σε πολλαπλά σημεία, υγρασία σε πολλαπλά σημεία, ροή αέρα σε πολλαπλά σημεία, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, τάση ηλεκτρικού ρεύματος, μέγιστη τάση ρεύματος, ένταση ρεύματος, μέγιστη ένταση ρεύματος, ισχύ, ισχύ RMS, ποιότητα ηλεκτρικού ρεύματος και ειδοποιούν αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω web browser και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Τα συστήματα εγκαταστάθηκαν επιτυχώς, από Τεχνικό της E-SYSTEMS και τη Διεύθυνση Πληροφορικής του Σ.Ε.Β., που διαπίστωσε την περίφημη εξυπηρέτηση Πελατών της E-SYSTEMS.


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στον

όμιλο MANTIS (Red Bull)
Μάιος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στην όμιλο Mantis (Red Bull).

Red Bull
Mantis

Η Mantis A.E.B.E. ιδρύθηκε το 1997 με πρωταρχικό αντικείμενο ενασχόλησης της, τον κλάδο των αναψυκτικών και ποτών και όραμά της το χτίσιμο επιτυχημένων σημάτων στις αγορές που δραστηριοποιούνται. Με τη λαμπρή της πορεία κατάφερε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις σε μεγάλες πόλεις της ελληνικής επικράτειας, (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ιωάννινα – Κρήτη – Λάρισα – Βόλος) ο Όμιλος εταιριών Mantis συνεργάζεται με μεγάλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη παγκόσμια αγορά και είναι σε θέση να παρέχει ποιοτικά προϊόντα αλλά και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον καταναλωτή καθώς και στον πελάτη - προμηθευτή.

To 1997 η Mantis ανέλαβε την αντιπροσώπευση των ενεργειακών ποτών Red Bull, το 1999 των ποτών Ursus Roter και το 2005 της SKYY Vodka. Tο Red Bull υπάρχει σε πάνω από 100 χώρες σε ολόκληρη την υδρόγειο. Περισσότερα από 2,5 δισεκατομμύρια κουτιά Red Bull καταναλώνονται ετησίως.

Tο σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room της
Mantis A.E.B.E, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω web browser και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς, από το Τεχνικό της E-SYSTEMS και το προσωπικό Πληροφορικής της Mantis A.E.B.E.


Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε και πάλι στο

Πανεπιστήμιο Πάτρας
Μάιος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε και πάλι στο Πανεπιστήμιο Πάτρας.

Πανεπιστήμιο Πάτρας

Πανεπιστήμιο Πάτρας

Το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι το τρίτο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Χώρας από απόψεως αριθμού φοιτητών, διδακτικού και λοιπού προσωπικού και ακαδημαϊκών Τμημάτων και ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο Κέντρο διδασκαλίας και έρευνας. Το Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1964 υπό την εποπτεία του Κράτους, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διοικητικής Ανάπτυξης της Χώρας.

Toν Αύγουστο του 2007, το Πανεπιστήμιο Πάτρας είχε επιλέξει και εγκαταστήσει το σύστημα SwiftBase CM-2, στο
Κέντρο Λειτουργίας Δικτύων του Πανεπιστημίου (http://www.upnet.gr). Τώρα, το Πανεπιστήμιο Πάτρας, προμηθεύτηκε και εγκατέστησε το σύστημα SwiftBase CM-2, στο Κέντρο Υπολογιστικών Πληροφορικών Επικοινωνιακών Συστημάτων (ΚΥΠΕΣ) (http://kypes.ee.upatras.gr), του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών (http://www.ece.upatras.gr).

Είναι σημαντικό ότι η
κορυφαία Πανεπιστημιακή Σχολή Πληροφορικής στην Ελλάδα, επιλέγει το προϊόν μας SwiftBase CM για τον έλεγχο, την προστασία και την επίβλεψη του computer room της. Είναι επίσης σημαντικό ότι, όπως πολλοί άλλοι ευχαριστημένοι και μακροχρόνιοι Πελάτες μας, το Πανεπιστήμιο Πάτρας προχώρησε σε νέα αγορά του προϊόντος μας SwiftBase CM.

Tο σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room του
Κέντρου Υπολογιστικών Πληροφορικών Επικοινωνιακών Συστημάτων (ΚΥΠΕΣ) του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, του Πανεπιστημίου Πάτρας, όπως θερμοκρασία, υγρασία, ροή αέρα, ένταση ήχων, στάθμη φωτός και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω web browser και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς, από το προσωπικό του
Κέντρου Υπολογιστικών Πληροφορικών Επικοινωνιακών Συστημάτων (ΚΥΠΕΣ) του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, του Πανεπιστημίου Πάτρας.

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε στο

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης - Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
Μάιος 2008

Το προϊόν μας SwiftBase CM-2 εγκαταστάθηκε και πάλι στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης - Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

ΕΚΤ

EIE

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) Το ΕΚΤ είναι ο εθνικός οργανισμός για την τεκμηρίωση, την πληροφόρηση και την υποστήριξη σε θέματα επιστήμης, έρευνας και τεχνολογίας. Με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές στη χώρα, το ΕΚΤ συλλέγει, οργανώνει και διαθέτει ψηφιακό περιεχόμενο. Παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες πληροφόρησης και υποστήριξης για ερευνητικά προγράμματα και τη σύνδεση έρευνας και παραγωγής. Η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Επιστήμης και Τεχνολογίας που διαθέτει, παρέχει τη δυνατότητα για προηγμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής πρόσβασης στην επιστημονική γνώση. Το ΕΚΤ ιδρύθηκε το 1980 με χρηματοδότηση του "Προγράμματος Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών". Εντάσσεται στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ) και λειτουργεί υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ).

Το
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ) είναι ένας πολυεπιστημονικός οργανισμός με κύριο σκοπό την ανάπτυξη της βασικής έρευνας και την προώθηση της επιστημονικής γνώσης στις θετικές και ανθρωπιστικές σπουδές. Ιδρύθηκε το 1958 με την αρχική επωνυμία Βασιλικό Ίδρυμα Ερευνών (ΒΙΕ), με πρωτοβουλία του οικονομολόγου και πανεπιστημιακού δασκάλου Γιάγκου Πεσμαζόγλου σε συνεργασία με τον χημικό Λεωνίδα Ζέρβα και τον φιλόλογο Κ.Θ.Δημαρά. Από το 1964 έως σήμερα στεγάζεται σε νεόδμητο ιδιόκτητο κτίριο επί της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο κέντρο της Αθήνας. Φέτος εόρτασε τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού. Απαρτίζεται από έξι Ερευνητικά Ινστιτούτα: το Ινστιτούτο Βυζαντινών Ερευνών (ΙΒΕ), το Ινστιτούτο Νεοελληνικών Ερευνών (ΙΝΕ), το Ινστιτούτο Ελληνικής και Ρωμαϊκής Aρχαιότητος (ΙΕΡΑ), το Ινστιτούτο Βιολογικών Ερευνών & Βιοτεχνολογίας (ΙΒΕΒ), το Ινστιτούτο Θεωρητικής & Φυσικής Χημείας (ΙΘΦΧ), το Ινστιτούτο Οργανικής & Φαρμακευτικής Χημείας (ΙΟΦΧ), και από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ).

Είναι σημαντικό ότι το κορυφαίο Επιστημονικό και Ερευνητικό Ίδρυμα της χώρας, επιλέγει το προϊόν μας SwiftBase CM για τον έλεγχο, την προστασία και την επίβλεψη του computer room του.

Tο σύστημα SwiftBase CM-2 ελέγχει συνεχώς μία σειρά από συνθήκες στο computer room του
Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης, όπως θερμοκρασία σε 4 διαφορετικά σημεία, υγρασία σε 4 διαφορετικά σημεία, ροή αέρα σε 4 διαφορετικά σημεία, ένταση ήχων, στάθμη φωτός, διαρροή υγρών στο δάπεδο και ειδοποιεί αυτόματα με email / sms τους αρμόδιους μόλις εντοπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι αρμόδιοι μπορούν να συνδεθούν στο σύστημα μέσω web browser και να δουν τις ενδείξεις, τρέχουσες και ιστορικές, καθώς και
ζωντανή εικόνα video του χώρα, από ip κάμερα, συνδεδεμένη στο σύστημα SwiftBase CM.

Το σύστημα εγκαταστάθηκε επιτυχώς, από Τεχνικό της E-SYSTEMS και το προσωπικό Πληροφορικής του Εθνικού
Κέντρου Τεκμηρίωσης. Η διάθεση του συστήματος, έγινε μέσω του μεταπωλητή μας General Data Business. < <  Προηγούμενοι μήνες . . .